Henvisningskode

Bedste Bookmaker i Danmark

BookmakerFordeleBonusBesøgMere
bet3655 stjerner✓ Høje odds
✓ Gode kampagner
✓ Se live sport
100% op til 1.000 kr.Besøg bet365 Læs mereBesøg bet365

Læs mere
Unibet4,5 stjerner✓ Stor velkomstbonus
✓ Spiltips fra Brian Laudrup
✓ Se live sport
100% op til 1.500 kr.
+ 100 kr. til mobil
Besøg Unibet Læs mereBesøg Unibet

Læs mere
888sport 4 stjerner✓ Stor velkomstbonus
✓ Gode kampagner
✓ Fokus på dansk håndbold
100% op til 1.200 kr.Besøg 888sportLæs mereBesøg 888sport

Læs mere
Betfair 4 stjerner✓ Afslut dit odds før tid
✓ Jævnligt forhøjede odds
✓ Tilbyder også spillebørs
100% op til 1.000 kr.Besøg betfairLæs mereBesøg betfair

Læs mere
Danske Spil 3,5 stjerner✓ Respekteret bookmaker
✓ Se live sport
✓ Spil Tips 12 og Tips 13
Indbetal 500 kr.
og få 500 kroner
Besøg Danske SpilLæs mereBesøg Danske Spil

Læs mere
Bwin3,5 stjerner✓ Afslut dit odds før tid
✓ Gode kampagner
✓ Fokus på bundesligaen
100% op til 1.000 kr.Besøg bwinLæs mereBesøg bwin

Læs mere

Testvinder – bet365

Vinderen i vores test af den bedste bookmaker i Danmark er den britiske bookmaker bet365.

Professionalisme, de højeste odds og gode kampagner til alle spillere er grunden til, at bet365 løber med hæderen. Ved siden af de fordele er bet365 selvfølgelig godkendt af Spillemyndigheden, de har dansk kundeservice og de tilbyder spil på mobil, tablet og computer.

Bedste Bookmaker i Danmark - bet365

Hos bet365 har alle nye medlemmer mulighed for at modtage 100% ekstra på deres første indbetaling. Det betyder, at din første indbetaling fordobles af bet365. Hvis du indbetaler 300 kroner, fordobler bet365 indbetalingen og giver dig 300 kroner ekstra, så du i alt har 600 kroner at spille for.

Ved siden af velkomsttilbuddet kører bet365 en række andre kampagner. Du kan blandt andet få ekstra gevinster, hvis du rammer rigtigt på akkumulator-kuponer (kuponer med flere kampe på), få penge tilbage når udvalgte fodboldkampe ender 0-0 og lukke dit væddemål før tid, hvis du føler din gevinst er i fare. Du kan læse om alle kampagner i vores anmeldelse af bet365, eller du kan opleve dem selv ved at besøge bet365 herunder.

Oplev alle fordele hos bet365

Sådan vælger vi den bedste bookmaker i Danmark

Vi tester bookmakere ud fra fire grundlæggende parametre: brugervenlighed, spiludvalg, kampagner og omdømme.

Test af danske betting sider

Vores seks udvalgte bookmakere har alle licens ved Spillemyndigheden i Danmark, de tilbyder danske kundeservice og de tilbyder spil på mobil, tablet og computer. Når det kommer til brugervenlighed, spiludvalg, kampagner og omdømme, skiller de seks bookmakere sig ud fra hinanden.

Unibet, 888sport, Danske Spil og bwin er alle brugervenlige bookmakere, hvor bet365 og betfair har skruet lidt ned for brugervenligheden og har mere fokus på professionalisme. Med professionalismen hos bet365 og betfair følger dog også et bredere spiludvalg.

På kampagnefronten er det Unibet og bet365, der skiller sig ud. Unibet er gode til at fokusere deres kampagner på dansk sport, og de har indgået et samarbejde med Brian Laudrup, der sender spiltips op til hver weekend.

Unibet og bet365 har sammen med Danske Spil det bedste omdømme blandt bookmakerne i Danmark. De har tilbudt spil til danskerne i mange år, og samtidig har de skabt respekt omkring deres virksomhed ved at aktivere deres brand gennem reklamer og samarbejde med sportsklubber og virksomheder.

Anmeldelser af danske bookmakere

Online betting handler om at have det sjovt. Den bedste og sjoveste oplevelse får man, hvis man finder en bookmaker, der opfylder alle ens krav og ikke kommer med nogle skjulte overraskelser.

Vi mener, at bet365 og Unibet er to sikre valg, hvis du vil placere dine odds hos en online bookmakere. Men alle folk er forskellige, og derfor er Unibet eller bet365 måske ikke det bedste valg for dig. Måske er det end ikke en af de seks bookmakere, som vi har udvalgt.

For at gøre markedet mere overskueligt og øge gennemsigtigheden på markedet for online spil tester og bedømmer vi alle bookmakere i Danmark. Du kan derfor med fordel læse vores anmeldelser, før du vælger, hvilken bookmaker du vil spille hos.

Se Alle Bookmaker Anmeldelser