Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Betsafe bonus

Vil du vide mere om Betsafe Sports spiludvalg, deres Betsafe bonus og om du skal bruge en Betsafe bonuskode for at få deres bonus i form af et risikofrit væddemål på op til 100 kroner hver uge? Vi gennemgår alt i vores Betsafe anmeldelse mere, hvor du også kan læse om Betsafe stream, Betsafe mobil og meget mere.

Betsafe bonuskode

Maksimale bonus 100 kr | Minimum indskud 3 x 100 kr | Omsætningskrav 3 x til min. odds 1,50 værdi | Udløb 60 dage | Regler og vilkår gælder 18+.
 

Betsafe logo

Besøg Betsafe og få din bonus i dag. Regler og vilkår gælder + 18 år.

 

Betsafe bonus

Vi starter vanen tro med det vigtigste, hvilken Betsafe bonus nye kunder har i vente, og hvordan du får den.

Betsafe tilbyder en Betsafe bonus i form af et ugentligt risikofrit væddemål til nye kunder. Foretag et tripple væddemål, hvor hvert væddemål er min. odds 1,30, så får du et risikofrit væddemål på 100 kroner hver uge.

Bonussen er bygget op således:

IndskudBetsafe bonus og bonusregler
Min. indsats100 kr.
VæddemålstypeTrippe
Min. odds1,30 per væddemål
Omsætningx 3 (til min. odds 1,50)
Udløber efter60 dage
Regler og vilkårGælder + 18 år.

Skal jeg bruge en Betsafe bonuskode?

Mange bookmakere kræver bonuskoder for at låse deres bonusser op. Men ikke Betsafe, hvor du kan få din bonus uden at skulle indtaste en Betsafe bonuskode.

Fraværet af en Betsafe bonuskode betyder, at du ikke skal bekymre dig om at begå fejl i din registrering, som kan koste dig din bonus. Så længe du udfylder dine brugeroplysninger korrekt og foretager et tripple væddemål til min. 100 kroner, er Betsafe bonussen din.

Senere viser vi, hvordan du fuldender din Betsafe oprettelse. Men først et kig på Betsafe regler og vilkår. Med din Betsafe bonus er der nemlig som altid visse betingelser, du skal opfylde for at få din bonus. Dem gennemgår vi i det næste punkt.

Få din Betsafe bonus uden en Betsafe bonuskode. Regler og vilkår gælder + 18 år

 

Sådan spiller du din bonus fri

Tjek på din Betsafe bonus? Tjek! Lad os kigge på de bonuskrav, du skal opfylde for at gøre krav på din Betsafe bonus.

Først og fremmest gælder bonussen kun for nye kunder. Er du eksisterende kunde, er der som regel Betsafe kampagner, du kan kaste dig over, og som vi også runder senere i vores Betsafe anmeldelse.

Dernæst er nogle omsætningskrav, der skal opfyldes. Eventuelle gevinster fra dit Betsafe risikofrie væddemål skal nemlig omsættes 3 gange til odds 1,50 eller derover.

Lad os sige, du bruger dit risikofrie væddemål på at spille på en tripple til odds 5. Du har satset 100 kroner, og vinder dermed 500 kroner (100 x 5). Før du kan hæve gevinsten, skal du omsætte den 3 gange, det vil sige 1500 kroner (500 x 3). Og det skal ske på væddemål til odds 1,50 eller derover. Væddemål til lavere odds tæller ikke med i omsætningskravet.

Til sidst skal du være opmærksom på, at omsætningskravet skal opfyldes, inden der er gået 60 dage. Herefter går bonussen nemlig tabt. Vi anbefaler altid, at du læser regler og vilkår grundigt, inden du beslutter dig for, om du vil tage imod en bonus.

Hent din Betsafe bonus i dag

Regler og vilkår gælder 18+.

Hold øje med løbende Betsafe kampagner

Har du allerede en Betsafe konto, skal du ikke fortvivle. Selvom du ikke kan få en Betsafe Sport bonus, er der rigeligt med grunde til at blive hængende.

Der er nemlig altid en bunke dugfriske Betsafe kampagner at give sig i kast med. Og der er som regel noget for enhver smag.

De mange Betsafe kampagner omfatter både typer af væddemål, hvor du ofte kan finde boostede odds eller risikofrie væddemål, hvis du foretager kombinationsvæddemål, spiller med særligt høje odds eller lignende.

Ofte er der også Betsafe kampagner, der markerer særlige begivenheder. Det kan eksempelvis være muligheden for at få reload-bonusser, freebets og lignende, når der afholdes Grand Slams i tennis, når en ny Premier League sæson går i gang, eller når der er helt store begivenheder som en Champions League finale eller et EM eller VM i fodbold.

Husk derfor altid at holde øje med aktuelle Betsafe kampagner, så du ikke misser et unikt tilbud. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Sådan kommer du i gang ved Betsafe

Alverdens fristende bonusser og kampagner er ikke så meget værd, hvis ikke man kan komme i gang hos en bookmaker. Derfor har vi en trin-for-trin guide til Betsafe oprettelse, så du let og elegant kan komme igennem oprettelsen af din Betsafe bruger.

Betsafe oprettelse er heldigvis en smal sag, som ikke tager mere end en håndfuld minutter. Du skal blot:

  • Oplyse en aktiv e-mail og dit telefonnummer og vælge en adgangskode.
  • Angive dit fulde navn, bopæl og CPR-nummer.
  • Oplyse dit forventede spilleniveau, acceptere regler og vilkår og tage stilling til, om du vil modtage reklamer fra Betsafe.
  • Nu er din Betsafe konto oprettet, og du kan nu foretage dit første indskud og indkassere din Betsafe bonus på 100 kroner hver uge. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Oprettelse af en Betsafe bruger er en ret ligetil sag, så du kan hurtigt komme i gang med at udvælge dit foretrukne første væddemål.

Der er altid masser af Betsafe live betting

 

Spiludvalg hos Betsafe

Med hele 35 forskellige kategorier, du kan spille på, er der ingen fare for at gå forgæves efter noget at spille på hos Betsafe.

Her er der selvfølgelig the usual suspects som fodbold, håndbold, tennis, Formel 1, basketball og så videre. Men der er meget mere! Du kan for eksempel også spille på beach volley, gæliske sportsgrene, e-sport, politik og finans og tv begivenheder.

Under de to sidstnævnte kan du eksempelvis spille på aktuelle valg rundt omkring i verden og på aktuelle kulturelle begivenheder som vinderen af ‘Vild med Dans’. Så har du et godt øje til, hvem der bliver den næste britiske premierminister eller hvem der er Danmarks bedste dansepar, så kan der være store gevinster i vente.

I den mere klassiske sportsbetting går du heller ikke forgæves. Tager vi en stikprøvekontrol af den mest populære sportsgren i verden, fodbold, er der rigt med spillemuligheder. Dyk langt ned i divisionerne i Danmark eller europas største fodboldligaer.

Eller bliv specialist i japansk fodbold fra den næstbedste række eller kazakhstansk fodbold. Uanset hvad der får din puls op, kan du med stor sandsynlighed finde et godt væddemål hos Betsafe Sportsbook.

Betsafe Sport Live betting og features

Betsafe har ikke kun et stort spiludvalg, som både rammer dybt og bredt. Her finder du også en overflod af specialbets og lirede væddemål, som både kan tilfredsstille hyggespilleren og profitjægeren.

Live Betting

Et af de mest populære væddemål er live betting. Og her har Betsafe et enormt udvalg fra ligaer overalt i verden. Jo større og mere populær, jo flere live betting-muligheder finder du. På udvalgte kampe, særligt fra Superligaen og Premier League, kan du finde op til 142 live væddemål!

Specials
Specials er såkaldte proposition-væddemål (prop bets). Her fremsætter Betsafe en påstand, som du kan spille på. Det kan eksempelvis være Manchester United til at slutte uden for top 4 i Premier League, Brøndby til at slutte i top 2 osv. Prop bets er ofte væddemål, du kaster dig ud i for lirens skyld snarere end fordi, værdien er stor.

Kombi væddemål

Kombi væddemål er en pendant til singler. Her spiller du på flere kampe på samme kupon. Du kan både vælge kombi væddemål under regulære bets og under live betting.

Boostede odds

Boostede odds er Betsafes fortolkning af “Dagens special” på en restaurant. Og ofte smager det rigtig godt! Her tilbyder Betsafe forhøjede odds på udvalgte kampe og specialvæddemål. Et eksempel på boostede odds kan være en triple, hvor du spiller på tre udvalgte hjemmehold til at vinde. Betsafe forhøjer derpå oddsene på væddemålet, så værdien stiger.

Du finder boostede odds under den samlede oversigt over spilkategorier, hvor den altid er helt øverst. Her kan du hurtigt se, hvilke kampe eller sportsbegivenheder, der tilbydes boostede odds på. Det er derfor nemt at se, om der ligger et godt tilbud og venter på dig.

Spil hvor som helst og når som helst med Betsafe mobil

 

Spil når som helst med Betsafe mobil

Betsafe tilbyder selvfølgelig også Betsafe mobil. Her kan du spille via deres app eller direkte fra browseren. Betsafe mobil fungerer fint fra begge platforme, og du kan både hurtigt og let spille hvor som helst og når som helst, så længe nettet altså ikke driller. Betsafe mobil er overskueligt og grafisk lækkert at bevæge sig rundt i.

Vi anbefaler mobilbrugere at downloade deres Betsafe app, som øger både sikkerheden og driften. Du finder Betsafe app i appstore både til iOS og Android. For at hente Betsafe app skal du blot oprette din bruger fra en PC. Herefter kan du let komme i gang med at oprette din bruger på Betsafe mobil.

Betsafe Live Streaming

Betsafe giver også sine kunder mulighed for at se live streaming af en række sportsgrene. Betsafe live streaming tilbyder gør det muligt at se sportsbegivenheder fra eksempelvis tennis, fodbold, baseball, ishockey og meget mere. Udvalget hos Betsafe live stream er stort, og du kan ikke blot se kampe fra store ligaer og sportsbegivenheder, men også mere obskure ligaer.

I fodboldens verden kan du fange live kampe fra ligaer som La Liga, Ligue 1, Bundesligaen, den næstbedste række i England, Championship, Süperlig i Tyrkiet og små rækker fra eksempelvis Asien, hvor du kan følge den bedste kinesiske og japanske række.

For en oversigt over Betsafe live stream skal du blot klikke ind på deres live betting. Her kan du se alle kampe, som Betsafe live streamer.

Vær opmærksom på, at der er visse krav for at få adgang til Betsafe live stream. Du skal have penge på din Betsafe konto, og beløbet skal være mindst 100 kroner. Alternativt skal du have foretaget en væddemål hos Betsafe inden for de seneste 24 timer.

Opfylder du dog et af disse krav, har du uindskrænket adgang til al Betsafe live streaming!

Betsafe kontakt

Selv de mest garvede spillere og internetbrugere løber af og til panden mod muren. Har du problemer eller blot spørgsmål, er der hjælp at hente hos Betsafe kundeservice. Her sidder kyndige og venlige Betsafe ansatte klar til at give en hånd med alle dine spørgsmål, både store og små.

Betsafe kundeservice har åbent alle årets dage fra 8:00-00:00. Og du kan fange dem på både live chat, telefon og e-mail.

Vi anbefaler Betsafe live chat, da det er den hurtigste måde at få assistance på. Men både e-mail og telefon, som er gratis at ringe til, fungerer absolut også fint.

Betsafe live chat finder du under fanen “Kundeservice” øverst i højre hjørne på hjemmesiden.

Telefonisk træffer du Betsafe på +45 8025 3765.

Og endelig kan du sende Betsafe en mail på [email protected], hvor du kan få assistance på dansk.

Samlet Betsafe Sport anmeldelse

Vi er nået til vejs ende i vores Betsafe anmeldelse. Vi har blandt andet været omkring deres Betsafe bonus, kampagner, oprettelse, spiludvalg og særlige betting-muligheder, samt hvor du skal gå hen for at få assistance.

Der er mange gode grunde til at give Betsafe Sport et skud. Deres Betsafe bonus på et freebet op til 100 kroner hver uge giver nye kunder en god start, og for eksisterende kunder er der altid ofte Betsafe kampagner at kaste sig ud i.

Spiludvalget hos Betsafe er også i den rigtig pæne ende, og det er uanset, om du er til traditionel betting, live betting eller foretrækker fantasifulde specialvæddemål. Det er også et stort plus, at en aktiv Betsafe konto giver adgang til Betsafe live streaming, hvor du kan se en masse sportsbegivenheder live og ganske gratis. Spiludvalget kan ikke helt måle sig med nogle af de største aktører på markedet, men er stadig pænt.

I det hele taget er Betsafe en meget brugervenlig side. Oprettelsen er hurtigt overstået, og siden er både flot skruet sammen og brugervenlig at navigere rundt på.

Vil du med egne øjne få syn for sagn, kan du besøge Betsafe Sport her og starte med din Betsafe bonus. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Besøg Betsafe her

Regler og vilkår gælder 18+.