9 tegn på at du er bidt af betting

Betting bad

Foto: Pixabay. Licens: Creative commons CC0

Af Emil Aurehøj Persson

Du har brugt en halv fridag på at lede efter gode betting tips, og nu har du endelig sat en god vinderkupon sammen. I sidste sekund tilføjer du en mere usikker kamp, der kan fordoble din gevinst. Men skulle du have gjort det?

Kender du situationen? Så er du måske en af mange som er godt bidt af betting.

Der er aldrig blevet spillet så meget på sport, som der bliver i øjeblikket. Og det har aldrig været nemmere at spille på betting, hvor der både online og offline er mange muligheder for at finde gode odds.

Vi har samlet 9 velkendte udsagn omkring betting. Hvis du kan genkende to eller flere udsagn, så er der en god chance for, at du er godt bidt af betting:

1. Du ærgrer dig straks over dit lave indskud

Endelig gik den hjem. Endelig gik det hele op i en højere enhed, og du kan glad konvertere din krøllede 50’er til en 500-las.

Men straks rammer tanken dig; hvorfor smed jeg ikke et større beløb, når kuponen gik hjem?

2. Du føler et spilforslag er “sikre penge”

Der har aldrig været flere betting-eksperter på det store internet, og deres interessante spilforslag er nu også havnet i hvermands Facebook-feed.

Selvom statistikken viser, at ingen eksperter er i nærheden af at vinde hver gang, kan det være mindre sprængfarligt at læse deres spiltips. I modsætning til en klassisk avis-artikel med to vinkler på samme sag, kommer “eksperterne” ofte kun med gode grunde til, hvorfor lige netop deres spilforslag på kampen er det bedste.

Og uden nogen modargumenter, så må spilforslaget jo være skudsikkert. Skal vi satse 200 kroner?

3. “Cambodja er et virkelig stærkt hjemmehold”

Det fantastiske ved spileksperter er, at de altid kan finde et interessant spilforslag, selvom alle kendte turneringer ligger lige så stille som Saharas ørken. For selvom du har besluttet dig for, at turneringspausen er en god grund til ikke at skulle bette, dukker spilforslaget på en kamp mellem Cambodja og Sri Lanka op.

Ikke nok med at du får virkelig gode odds på kampen, så er statistikken helt på din side. Cambodja “har aldrig set så stærke ud på hjemmebane”.

Men sandheden er som regel bare den, at spileksperten har kigget på den samme statistik, som er tilgængelig for os alle og fundet noget der ligner et mønster.

Begge mandskaber er glade amatører, og du kunne i teorien lige så godt flippe en 2-krone. Men du smider alligevel penge på Cambodja…

4. Når en kedelig kamp lige skal “spices” lidt op

Du ligger mast på sofaen søndag eftermiddag. Der er mange timer endnu, før de gode kampe ruller over din tv-skærm, og du har allerede din kupon klar.

Desværre bliver der vist Hull City mod Swansea om eftermiddagen, men den kan jo gøres lidt spændende med et lille live-bet. Du er for doven og har for mange tømmermænd til at lave research, så hvorfor ikke spille på en nyindkøbt angriber, du aldrig har hørt om som næste målscorer?

Er du klar til den nye sæson? Hent din betting bonus herunder.

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18
 

[table id=20 /]

5. Du overvejer at spille på matchfixing

I din Facebook-feed bliver du tilbudt at spille med hos “Russian Mafia Bets”. I stedet for at anmelde siden til Facebook, overvejer du i et svagt moment om nu deres påståede fixede kampe, faktisk er det.

Facebook er begyndt at flyde over med betting-forslag, og desværre er nogle af dem svindel. Vi har set nærmere på betting-svindel på facebook.

6. Du vil redde din øv-dag med et “lille bet”

Cyklen var punkteret, din chef var hidsig og bussen var forsinket. Sådan en dag kan kun reddes med betting, så du skynder dig at logge ind på bet365, når du kommer hjem.

At vinde på betting kan være en fantastisk følelse, fordi du tjener penge uden at løfte en finger. Hos mange mennesker sætter en betting-gevinst gang i de samme dele af hjernen, som indtagelse af for alkohol og stoffer også gør.

7. Når betting skal redde dit lavvande i kassen

Vi kender det allesammen; det er sidst på måneden, og du vil gerne hygge dig i weekenden. Et kig på kontoen viser den tarvelige sandhed – du bør nok blive hjemme, koge noget pasta og se Netflix.

Men hvad nu, hvis du smider 100 kroner på et godt betting tip til odds 15.00? Så kan du både tage i byen og oven i købet give en drink eller to til kammeraterne.

8. Du har vundet mere end du har tabt

Selvfølgelig er du ikke en dårlig better, det er der næsten ingen, der er. Problemet er dog, at de færreste har et ordentligt overblik over, hvor meget de egentlig har spillet for gennem tiden. Og hvor meget de har vundet.

Vi mennesker har (gudskelov) en tendens til helst at huske sejrene. Sandheden for langt de fleste betting-folk er dog nok, at de står med et klart minus på den lange bane.

Selvom din konto hos NordicBet fortæller dig, at du er i plus, så prøv bare at tænk på alle de impuls-kuponer, du har spillet nede i kiosken!

9. Din ekstra kamp ødelægger det hele

Du har brugt en en hel eftermiddag på at researche dig frem til en genial vinderkupon, som skal sikre en ekstra festlig weekend.

Men i sidste øjeblik øjner du muligheden for at tilføje en ekstra kamp med tårnhøje odds, så gevinsten på din kupon bliver fordoblet. Du ved egentlig godt, at det er dømt til at gå galt, men den store gevinst er lige med to flasker i byen.

Den sidste kamp tabes, og nu er hele kuponen værdiløs. De to flasker i byen, bliver erstattet med lunke bajere hjemme i stuen med kammeraterne.

Er du bidt af betting?

Kan du nikke genkendende til to eller flere af de 9 udsagn? Så er der god chance for, at du er bidt af betting.

Online betting tilsætter underholdning og spænding til hverdagen, men det kan også udvikle sig til et problem hos nogle mennesker. Hvis du tror, at du har et problem med pengespil, anbefaler vi, at du tager en test hos Ludomani.dk.

Online betting skal være sjovt – og intet andet!

Andre artikler, der kunne have din interesse…