Blast Pro series i Madrid

Spil med når de bedste CS:GO hold mødes til Blast Pro Series Madrid

Er du klar til at se Counter-Strike: Global Offensive eSport på højeste niveau? I så fald skal du se med, når fem af de bedste hold mødes d. 10. maj til Blast Pro Series Madrid 2019. Her kommer holdene Astralis, Natus Vincere, ENCE, NIP, Cloud 9 til at kæmpe om en præmie på 250,000 dollars.

Denne omgang af Blast Pro Series kommer dog til at have et twist. For første gang kommer turneringen til at have en åben kvalifikation, hvor to lokale spanske hold kommer til at kæmpe om muligheden for at spille mod nogle af verdens bedste CS:GO spillere.

Live CS:GO betting

Det behøver dog ikke nødvendigvis kun at være de professionelle CS:GO spillere der vinder noget i weekenden. Du kan nemlig spille med hjemmefra og vinde penge på live CS:GO betting. Bookmakere har nemlig længe tilbudt odds på eSport-spil som Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og Overwatch til alle store turneringer.

For at hjælpe dig på vej, har vi sidst i artiklen fundet nogle af de bedste CS:GO odds til dig, så du kan spille med når det går løs fra d. 10. til den 11. maj.

Blast Pro historie og turneringsformat

Først og fremmest er det dog værd at se på hvad Blast Pro Series er, hvordan det startede og hvorfor turneringen er værd at holde øje med. Blast Pro Series er ejet af RFRSH Entertainment, en organisation, der også ejer Astralis og Origen eSport. Blast Pro Series havde verdenspræmiere i København i 2017 og har siden da holdt adskillige turneringer i adskillige storbyer, verden rundt.

Turneringsformat

Fælles for alle Blast Pro Series turneringer er, at de foregår over to dage og at de altid følger samme turneringsformat. Formatet er simpelthen at alle 6 hold spiller på samme tid, så der foregår 3 kampe på samme tid ad gangen. Efter at alle 6 hold har spillet mod hinanden findes de to hold, der har opnået flest sejre ud af deres 5 kampe. Disse to hold mødes herefter i finalen, hvor der findes en samlet vinder. Vinderen af finalen kan se frem til et trofæ samt en pengepræmie på 125,000 dollars.

Foruden deres ”main event”, er der også en såkaldt ”showmatch”, hvor holdet der opnår en 3. plads spiller mod et af holdene fra 4.-6. pladsen. Denne showmatch har et specielt regelsæt og vinderen af denne showmatch kan se frem til en præmie på 20,000 dollars.

Det er såmænd fint nok, men hvorfor skulle du følge med i en turnering som Blast Pro Series, hvis du ikke har nogen interesse i eSport? Blast Pro Series turneringen har den fordel at du meget nemt kan følge med i hvad der foregår. I modsætning til en CS:GO Major turnering, så er der færre hold og kampe at holde styr på. Ikke nok med det, så er der også den fordel, at du ved i forvejen at det du ser er nogle af de bedste CS:GO hold i verden.

Det betyder at du kan få et indblik i, hvordan professionel CS:GO eSport foregår, uden at skulle sætte dig ind i alt for mange ting. Hvis du har ønsket at se hvad al det der eSport går ud på, så er Blast Pro Series et godt sted at starte.

Hvilke hold optræder til Blast Pro Series Madrid?

Blast Pro Series har været værter til nogle af de mest populære Counter-Strike hold, siden turneringen startede i 2017. RFRSH Entertainment har arbejdet hårdt på at gøre Blast Pro Series til et præstigefyldt event, der tiltrækker både store sponsorer og de bedste hold i verden. Hvis du er ny til eSport og CS:GO, så har vi skrevet en kort guide til de forskellige hold og deres præstationer.

Astralis

Danske Astralis er i øjeblikket verdens bedste CS:GO hold. Der er ingen anden måde at beskrive deres utallige sejre i både Major, Minor og Premiere CS:GO turneringer. De har senest formået at vinde IEM Katowice Major 2019, hvor de besejrede ENCE i finalen. De er i øjeblikket det højest rangerede hold i verden og er derfor storfavoritter til at vinde turneringen. Med det sagt, så har andre hold vist at Astralis ikke er uovervindelige. Til forrige Blast Pro Series, der foregik i Miami, formåede holdet kun at få en 5. plads, så der er en chance for at Astralis kunne blive slået inden de når til finalen.

ENCE eSport

Finske ENCE eSports er en organisation der længe har ligget i top 10 på verdensranglisten, men som sjældent har formået at vinde de helt store turneringer. Dette ændrede sig til IEM Katowice 2019, hvor de overraskende alle, efter at de kom helt til finalen. På vej mod finalen formåede de at vinde over både Team Liquid og Na’Vi, hold som længe har været rangeret meget højere på verdensranglisten. Desværre sluttede drømmen for ENCE, da de tabte i finalen til Astralis. Blast Pro Series Madrid giver dem dog chancen for at få revanche mod Astralis og for at bevise at de hører til blandt de bedste hold i verden.

Natus Vincere (Na’Vi)

Na’Vi har længe været i toppen af CS:GO eSport. De formår ofte gode resultater og kan pryde sig med at have stjernespillere som ”s1mple”, som mange anser for at være den bedste CS:GO spiller i verden. Senest har Na’Vi formået at vinde Blast Pro Series København i 2018 og StarSeries i-League CS:GO sæson 7. Eftersom Astralis ikke har formået de store resultater siden deres sidste Major sejr, er der stor sandsynlighed for at Na’Vi kunne gå hen og vinde Blast Pro Series Madrid 2019.

Ninjas in Pyjamas (NIP)

Ninjas in Pyjamas er en Counter-Strike organisation med en utrolig lang historie, der blev etableret i 2000. I løbet af deres lange historie har de formået at vinde en lang række turneringer, herunder adskillige Majors og Minors. Det har dog ikke gået så godt for NIP de sidste par år. Siden 2017 har de hverken vundet en Major eller Minor turnering. Det kan være ret nemt at se på NIPs resultater de sidste par år og ikke forvente det store af dem, men som vi så med ENCE til IEM Katowice for nyligt, så kan mirakler ske i professionel CS:GO.

Cloud 9

Den amerikanske eSports-organisation Cloud 9 er velkendte både i og udenfor Counter-Strike. Organisationen er repræsenteret i både CS:GO, League of Legends, Overwatch, Fortnite og mange andre spil. Hvis man ser på CS:GO, så er Cloud 9 mest velkendte for at have vundet ELEAGUE Major: Boston 2018 mod FaZe Clan. Siden da har Cloud 9 dog ikke formået at vinde nogle Major eller Minor turneringer, så de er ikke ligefrem favoritterne til at vinde den kommende Blast Pro Series Madrid.

Sidst men ikke mindst, kommer der også til at være noget spansk deltagelse ved Blast Pro Series Madrid 2019. De sjette og sidste hold ved turneringen afgøres nemlig ved en åben kvalifikation, i form af en kamp mellem to spanske hold. Det drejer sig henholdsvis om holdet Movistar Riders og Giants Gaming. Begge hold har deltaget ved forskellige Major og Minor turneringer, men har ikke formået de store resultater. Det er muligt at denne turnering bliver deres første store chance for at vise hvad de kan.

Turneringsvinder

Skulle vi give dig et bud på en turneringsvinder, så ville vi nok satse på enten Astralis eller Na’Vi. Begge hold har klaret sig fantastisk inden for det sidste års tid, og begge hold var vist at de kan vinde når det gælder. De resterende hold kunne godt gå hen og overraske, men hvis du har tænkt dig at spille med når turneringen går i gang, så ville vi foreslå at du enten spiller på Natus Vincere (Na’Vi) eller Astralis.

Blast Pro Madrid tidsplan

Du kan følge med i Blast Pro Series online, på live-streaming tjenesten Twitch. Det er helt gratis at se livestreams på Twitch. Blast Pro Series sendes live d. 10.-11. maj på følgende links:

• twitch.tv/blastproseries
• twitch.tv/blastproseries_b
• twitch.tv/blastproseries_c

Der tilbydes tre forskellige livestreams i løbet af turneringen, så du kan følge med i hvad der sker med dit favorithold. Blast Pro Series tilbyder livestreams der primært foregår på engelsk, men der tilbydes til tider også danske version af deres eSport livestreams. Kampene starter fredag kl. 20.45 dansk tid og igen lørdag kl. 15.00. Finalen spilles lørdag d. 11. maj kl. 20.00.

De bedste odds på Blast Pro Madrid

Hvis du har besluttet dig for at give dig i kast med at spille på CS:GO eSport, så har vi her fundet nogle af de bedste bookmakere, der tilbyder de fedeste CS:GO odds.

Bet365

Ligesom Danske Spil, tilbyder Bet365 odds på alle kampe i gruppespillet. Foruden dette tilbydes der også CS:GO odds på vinder af turneringen samt hvem der kommer i finalen. Her kan du også sammensætte din egen kupon med forskellige kampe, eller turneringsvæddemål. Ud af de bookmakere vi har valgt frem til dig, så tilbyder Bet365 de fleste muligheder for sammensætningen af en kupon.

Unibet

Unibet tilbyder ligeledes odds på alle kampe i gruppespillet. I modsætning til de andre to bookmakere tilbydes der dog ikke generelle turneringsvæddemål hos Unibet. I skrevne stund tilbydes følgende CS:GO odds hos Unibet:

Endnu engang tilbydes der meget fornuftige odds til de fleste kampe. En kamp der især kan være værd at holde øje med er kampen mellem ENCE og Na’Vi, hvor der tilbyder odds 2.50 på at ENCE vinder og 1.80 på at Na’Vi vinder. Denne kamp kunne sagtens gå begge veje, men der er stadig stor sandsynlighed for at Na’Vi snupper sejren, hvis man ser på deres resultater for nyligt.