Bliver Ronaldo VM topscorer?

 
Som Champions League topscorer tre år i træk har han (næsten) egenhændigt hjembragt et hattrick af Champions League-trofæer til Madrid. For to år siden førte han an, da Portugal vandt EM. Derfor stiller mange sig nu spørgsmålet: bliver Ronaldo VM topscorer?

Vi tager pulsen på, hvor gode hans chancer er. Vil du spille på det, kan du gøre det ved Unibet, hvor du kan få følgende bonus: 100% op til 1.500 kroner + 100 kr. i mobilbonus. Unibet giver pr. 1.6 odds 15.0 på Ronaldo som topscorer. Kun for nye kunder + 18 år. Regler og vilkår gælder.

Hent din Unibet bonus

At spille på VM topscoreren er et populært væddemål, og det er ikke overraskende, at Ronaldo er en af favoritterne til at kunne tage titlen. Lad os se på, hvad der taler for og imod Ronaldo som VM topscorer.

Hvad taler for Ronaldo som VM topscorer?

De sidste to-tre år er Ronaldo blevet dømt ude gang på gang. Og hver gang har han svaret kritikerne ved på ny at genopfinde sig selv. Han er et fysisk pragteksemplar, der hopper godt, header godt, sparker godt og placerer sig perfekt, selvom han er fyldt 33 år.

Hans statistik i VM-kvalifikationen, hvor han scorede 15 af Portugals 32 mål, vidner om, hvor giftig han er. Han er ganske enkelt et bæst, som har så mange forskellige værktøjer i skuffen, at han er tæt på umulig at lukke ned for.

Ronaldo er tilmed en dygtig turneringsspiller, hvilket eksempelvis hans 43 Champions League mål de seneste tre sæsoner vidner om. Han trives bedst på den helt store scene, hvor han har for vane at have sidste fod på, når medaljerne skal fordeles.

Portugals form bør også nævnes. De var godt kørende i kvalifikationen og er som bekendt også forsvarende europamestre. Så man skal bestemt ikke undervurdere portugiserne.

Endelig lader han til at have fundet et godt makkerskab med sin partner i angrebet André Silva, ligesom kreative midtbanespillere som Bernardo Silva står klar til at fodre ham med den afgørende sidste aflevering.

Selvom André Silva havde en pæn måltotal i kvalifikationen, er der ingen tvivl om, at Portugal er bygget op omkring Cristiano Ronaldo, og med så mange spillere klar til at sætte ham i scene er hans chancer for at blive VM topscorer markant forøget.

Vælger du “Ronaldo VM topscorer” på eksempelvis Unibet, giver det i skrivende stund (31. maj 2018) pengene 15 gange igen, hvilket gør ham til fjerdestørste favorit. Regler og vilkår gælder +18.

Bliver Ronaldo VM topscorer?

 

Bliver Ronaldo topscorer

Foto: Lluis Gene. Credit: Ritzau Scanpix


 

Hvad taler imod Ronaldo som VM topscorer?

Portugal verdensmester og Ronaldo VM topscorer? Ja, altså mærkeligere ting er da sket, men det er nu ikke det mest sandsynlige scenarie, selvom de har været godt kørende på plænen de sidste 2 år.

Faktisk er Portugal kun én gang kommet længere end 16-delsfinalen ved de sidste fire slutrunder. Deres beskedne VM-succes taler altså imod, at Ronaldo skulle blive VM topscorer, for jo færre kampe, en spiller har at gøre godt med, jo mindre sandsynlighed for at få banket en masse mål ind. Det gælder således også for Ronaldos VM topscorer chancer.

Her kan man dog indskyde, at andre bud på en VM-topscorer såsom Messi, Kane og Lewandowski står i samme situation som Ronaldo. Ingen af dem spiller på hold, der er favorit til at gå langt i turneringen, og det udligner noget af differencen.

Selvom Ronaldo altså viste sig som en tæt på enmandshær i VM kvalifikationen, så har han faktisk ikke for vane at score meget ved VM-slutrunder. I 13 optrædener er det faktisk kun blevet til to mål. Også det taler mod hans topscorerchancer, for hans målhøst ved VM er kort og godt markant ringere end i alle andre turneringer.

Hvis du tror på Ronaldo som VM topscorer, kan du eksempelvis spille på det hos Unibet. Her kan du få en velkomstbonus på i alt op til 1.600 kroner, hvis du følger vores link forneden. Regler og vilkår gælder +18.

Spil på Ronaldo som topscorer her