Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

CS:GO Live København

Det blev desværre ikke til sejr til de danske eSportsstjerner fra Astralis i BLAST Pro Series turneringen i november 2018. Nu kan de snart tage revanche i BLAST Pro Series Sao Paulo. Hvorvidt der er tale om store ”Major” turneringer der foregår over flere uger, eller mindre turneringer som BLAST Pro Series, så kan du regne med at Astralis vil præstere. Det har de vist siden da med 11 sejre i de seneste 16 turneringer, og i 2019 har de fortsat stimen. Kan de gøre det igen i Brasilien?

Spil på ASTRALIS som vindere af BLAST Pro Series Sao Paulo hos bet365.  Du kommer til bet365 ved a trykke på knappen nedenforRegler og vilkår gælder.

Spil på Astralis med bonuskode BIGBET hos bet365

 

CS:GO Live København

BLAST Pro Series turneringsformat

BLAST Pro Series turneringen havde verdenspræmiere i 2017 i Royal Arena i København. Dette event var fuldstændig udsolgt og blev vist live til millioner af seere – både online og på DR3. Derfor har BLAST Pro Series siden gentaget eventet, så endnu engang kan du forvente CS:GO af højeste kvalitet når turneringen afvikles d. 22. marts 2019 i Sao Paulo.

Turneringsformatet er ret enkelt. Alle hold kommer til at spille mod hinanden og alle kampe spilles i et ”bedst-ud-af-1” format. Det vil sige at holdene kun har én chance for at vinde mod hinanden. Finalen spilles herefter i en ”bedst-ud-af-3” format, hvor et af holdene skal vinde mindste to ud af tre kampe for at kunne løfte trofæet.

Entré

Der er ingen aldersgrænse for entré og der er i skrivende stund kun almindelige billetter tilbage. Billetpriserne for almindelige billetter rangerer fra 195-530 kr. (inkl. gebyr), afhængig af hvilke pladser man ønsker i forhold til scenen. Priserne (inkl. gebyr) plejer i danske kroner at ligge på følgende niveau:

• A+| 530 kr.
• A| 430 kr.
• B| 295 kr.
• C| 195 kr.

Jo dyrere billetterne er, jo tættere og mere centralt kommer du til at sidde. Alle kampe vises på storskærme, så uanset hvor du sidder, kommer du til at være i stand til at se alt hvad der kommer til at foregå.

Hvis du ikke muligheden for at tage et smut til Brasilien, kan du stadig se alle CS:GO kampene på streamingtjenesten Twitch.tv. De første tre runder spilles d. 22. marts. Hvorvidt BLAST Pro Series vises på DR3 igen i år er endnu ikke afgjort.

Den 23. marts spilles de sidste tre runder, hvor finalisterne afgøres. Alle kampe d. 23. marts kan ses både på online streamingtjenester og live.

Astralis CS:GO live i Køvbenahvn

Holdene

Seks hold er med i turneringen – kun én kan vinde. Følgende seks hold kommer til at kæmpe om trofæet:

• Astralis – Danmark
• Liquid – USA
• FaZe Clan – Europæisk
• Ence – Finland
• NIP – Sverige
• MIBR – Brasilien

Her er der tale om nogle af de største hold inden for CS:GO eSport. Astralis, verdens bedste CS:GO hold har for nyligt vundet IEM Major turneringen i Katowice for tredje gang.

Med det sagt, så skal de andre hold i turneringen ikke undervurderes. Cloud 9 vandt f.eks. den forrige ELEAGUE Major Boston turnering i januar 2018 og NIP vandt Dreamhack Open Valencia sidste år. FaZe Clan fik en 2. plads ved ELEAGUE Major Boston og MIBR formåede en flot 3.-4. plads ved FACEIT Major London.

Sidst, men ikke mindst, er det værd at holde øje med Ence. De kom nemlig i finalen mod Astralis ved IEM Major Katowice, så de er helt sikkert ude efter revanche efter deres 2-0 nederlag.

Alt i alt er der tale om nogle af de bedste hold som CS:GO har at byde på. BLAST Pro Series kampene kommer helt sikkert ikke til at skuffe.

Men hvem kommer til at vinde? Vi mener at der er en ret god chance for at Astralis formår at bringe sejren hjem. De viste fantastisk form, da de vandt 2-0 i en bedst-ud-af-3 finale mod Ence ved IEM Major Katowice. Foruden dette har Astralis noget at kæmpe for, idet Liquid løb med sejren sidste gang der blev afholdt en BLAST Pro Series turnering i København.

Baseret på deres tidligere resulater, såvel som deres seneste resultater ved en CS:GO Major, er der gode chancer for at se en gentagelse af finalen ved BLAST Pro Series 2018 mellem Astralis og Liquid. Forhåbentlig med et bedre udfald denne gang!

Bookmakere der tilbyder gode odds på BLAST Pro Series

Vi har formået at finde nogle gode odds på BLAST Pro Series, fra en række velkendte bookmakere. De største bookmakere har taget eSport til sig og tilbyder ret ofte gode odds på diverse eSports. BLAST Pro Series har været i stand til at tiltrække en stor mængde seere, såvel som CS:GO hold i verdensklasse, så det er selvfølgelig forståeligt at bookmakerne ønsker at tilbyde gode odds på turneringskampene.

Unibet

Unibet tilbyder odds på vinder af turneringen. Her kan du se hvilke odds de forskellige hold står til i skrivende stund:

Der er altså tale om ret fornuftige odds, eftersom Astralis er favoritter til at vinde turneringen. Liquid er også et ret godt bud på en vinder, men der er stadig meget fornuftige odds på holdet, hvis du ønsker at spille på hvorvidt de kommer i finalen.

I modsætning til de andre to bookmakere, tilbyder Unibet odds på alle individuelle kampe, for begge turneringsdage. Eftersom du er i stand til at spille på alle kampene hos Unibet, har du muligheden for at vinde en del flere penge, hvis holdet du spiller på formår at præstere til turneringen.

Spil hos Unibet på CS:GO live i København ved at trykke på billedet nedenfor. Regler og vilkår gælder +18.

CS:GO live odds

Bet365

Bet365 tilbyder en
del flere odds end Danske Spil. Her tilbydes nemlig følgende odds:
• Vinder
• Vinderes region
• Kommer i finalen
• Vinder kampen 2-vejs
• Hold v Felt
• Runder-Handicap
• Væddemål uden Astralis
• Vinder runden 2-vejs – Kort 1

Her har du altså en del flere muligheder, især hvis du ikke ønsker at oddse på Astralis. Især kategorien ”væddemål uden Astralis” tilbyder gode odds på hold som Liquid, der står til odds 2.70.

Du kan ikke rigtig gå galt i byen, hvis du vælger at sætte penge på Astralis eller Liquid, men MIBR kunne gå hele vejen hvis de har heldet med sig på hjemmebanen. Uanset hvad, kommer det til at være nogle ret underholdende kampe og vi håber på at du får heldet med dig, hvis du beslutter dig for at spille på nogle hold ved BLAST Pro Series 2019.

Spil på Astralis hér