Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

CS:GO Live København

Selvom Astralis ikke har helt så let ved at leve op til tidligere tiders storhed for tiden, så er den danske CS:GO scene stadig i forrygende form! Astralis er stadig nummer 1 på tronen, Karrigan har ført Mousesports tilbage på toppen, og Heroic har møvet sig i top 15. Ja, dansk CS:GO har det godt for tiden. Derfor er der også store forventninger til Copenhagen Games, der løber af stablen fra den 8.-11. april.

Spil på Copenhagen Games hos bet365.  Du kommer til bet365 ved at trykke på knappen nedenfor. Regler og vilkår gælder.

Spil på Copenhagen Games hos bet365

 

CS:GO Live København

Hvor og hvornår afholdes Copenhagen Games

Copenhagen Games finder sted fra 8.-11. april 2020, og turneringen afholdes af SLAP, en af de førende danske E-sport communities med støtte fra Københavns Kommune.

SLAP blev oprettet i 1999, hvilket gør det til Danmarks ældste community.

Copenhagen Games afholdes på Lokomotivværkstedet i København.

Andre Copenhagen Games informationer

Copenhagen Games bringer en sand overflod af gaming. Der er nemlig turneringer med alt fra CS:GO, CS:GO Ladies, Team Fortress 2, FIFA, Magic: The Gathering Arena, Minecraft og Fortnite. Derudover bliver der afholdt EDU Cup, hvor en række skoler kan dyste mod hinanden i CS:GO og LoL.

Derudover kan du deltage i spændende e-sport konferencer eller overvære Copenhagen Hackathon. Du kan også se masser af kreativ og spændende cosplay – eller måske deltage selv! Der er 3000 kroner til vinderen af deres Copenhagen Games cosplay konkurrence.

Så uanset hvad du er til, kan du få stillet din gaming lyst ved Copenhagen Games – og måske endda selv deltage!

Copenhagen Games billetpriser

Der er ingen aldersgrænse for entré til Copenhagen Games. Copenhagen Games billetpriser afhænger af, hvad du vil købe adgang til, og om du vil deltage selv eller blot være med som tilskuer.

Billetpriserne for deltagere ligger mellem 495 og 595 kroner. For gæster lyder billetpriserne på mellem 100-200 kroner for en dagsbillet eller 300 kroner for en partoutbillet.

Børn under 14 koster 50 kroner for en dagsbillet.

Vær opmærksom på, at ovennævnte priser er for online Copenhagen Games billetkøb. Køber du i døren, stiger prisen.

Copenhagen Games billetpriser

Copenhagen Games deltagere

Med så mange spændende turneringer på programmet tiltrækker Copenhagen Games en masse hold fra nær og fjern.

På CS:GO scenen skal blandt andre Team Sigma, Kolding E-sport Lyngby Vikings forsvare de danske farver. Kolding E-sport er en frivillig forening, der udvikler og træner unge i både CS:GO, Overwatch, Fortnite og League of Legends.

Og de kommer op imod hård modstand, for der vil både være finske, svenske, spanske og polske hold ved Copenhagen Games. Holdene dyster om en præmiepulje på 500.000 kroner!

Det er nok Team Sigma, der står med de bedste chancer i Copenhagen Games CS:GO turneringen. Holdet er lige nu nummer 158 på HLTV’s rangliste.

Det bliver dog ikke nemt, for der er kvalificeret modstand blandt de udenlandske hold. Især polske Pompa ligner en stor mundfuld, og holdet er således nummer 75 på ranglisten lige nu.

På kvindesiden er der 200.000 kroner i præmiepuljen. Her deltager 24 hold i 4 grupper a 6 hold, hvor der spilles bedst af én kamp.

De to bedst placerede hold går videre til semifinalerne, hvor der spilles bedst af tre.

Astralis CS:GO live i Køvbenahvn

Bookmakere med Copenhagen Games odds

Vi regner med at se gode odds på Copenhagen Games fra en række velkendte bookmakere. De største bookmakere har taget eSport til sig og tilbyder ret ofte gode odds på diverse eSports.

Copenhagen Games kommer formentlig til at tiltrække en stor mængde tilskuere og massiv interesse, så det er selvfølgelig forståeligt at bookmakerne ønsker at tilbyde gode odds på turneringskampene.

Unibet

Unibet tilbyder odds på vinder af Copenhagen Games. Her kan du desuden få en bonus på 1000 kroner, hvis du er ny spiller.

Spil hos Unibet på CS:GO live i København ved at trykke på linket nedenfor. Regler og vilkår gælder +18.

 

Hent Din Bonus

Bet365 tilbyder generelt en del flere odds end mange konkurrenter. Her tilbydes nemlig typisk følgende odds:
• Vinder
• Vinderes region
• Kommer i finalen
• Vinder kampen 2-vejs
• Hold v Felt
• Runder-Handicap
• Væddemål uden Astralis
• Vinder runden 2-vejs – Kort 1

Om spiludvalget bliver lige så stort til Copenhagen Games kan vi ikke garantere. Men vi håber helt sikkert på at se spændende odds muligheder, når der er CS:GO Live København.

Spil på Astralis hér