Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

CS:GO Live København

De danske eSportsstjerner fra Astralis kommer snart til København, hvor de skal deltage i BLAST Pro Series turneringen. Astralis har formået at levere CS:GO eSport i verdensklasse ved nogle af de største internationale turneringener rundt omkring i verden. Hvorvidt der er tale om store ”Major” turneringer der foregår over flere uger, eller mindre turneringer som BLAST Pro Series, så kan du regne med at Astralis vil præstere.

Spil på ASTRALIS som vindere af CS:GO Live i København hos bet365.  Du kommer til bet365 ved a trykke på knappen nedenforRegler og vilkår gælder.

Spil på Astralis med bonuskode BIGBET hos bet365

 

Se Astralis spille CS:GO Live i København

Hvis du ønsker at se hvad alt det der eSport går ud på, eller hvis du blot ønsker at se noget CS:GO i verdensklasse, så har du endelig mulighed for at se det live på den store Royal Arena scene i København.

Vi har samlet alle de vigtigste informationer vedrørende turneringen, herunder entrépriser, hvilke hold der kommer til at spille ved turneringen samt hvilke bookmakere der tilbyder de bedste CS:GO odds.

CS:GO Live København
 

BLAST Pro Series turneringsformat

BLAST Pro Series turneringen havde verdenspræmiere sidste år i Royal Arena i København. Dette event var fuldstændig udsolgt og blev vist live til millioner af seere – både online og på DR3. Derfor ønsker BLAST Pro Series at gentage succesen i år, så endnu engang kan du forvente CS:GO af højeste kvalitet når turneringen afvikles d. 3. november 2018.

Turneringsformatet er ret enkelt. Alle hold kommer til at spille mod hinanden og alle kampe spilles i et ”bedst-ud-af-1” format. Det vil sige at holdene kun har én chance for at vinde mod hinanden. Finalen spilles herefter i en ”bedst-ud-af-3” format, hvor et af holdene skal vinde mindste to ud af tre kampe for at kunne løfte trofæet.

Entré

Der er ingen aldersgrænse for entré og der er i skrivende stund kun almindelige billetter tilbage. Billetpriserne for almindelige billetter rangerer fra 195-530 kr. (inkl. gebyr), afhængig af hvilke pladser man ønsker i forhold til scenen. Priserne (inkl. gebyr) er fordelt således:

• A+| 530 kr.
• A| 430 kr.
• B| 295 kr.
• C| 195 kr.

Jo dyrere billetterne er, jo tættere og mere centralt kommer du til at sidde. Alle kampe vises på storskærme, så uanset hvor du sidder, kommer du til at være i stand til at se alt hvad der kommer til at foregå.

Hvis du ikke muligheden for at tage til Royal Arena, kan du stadig se alle CS:GO kampene på streamingtjenesten Twitch.tv. De første tre runder spilles d. 2. november kl. 18.15 dansk tid. Kampene der foregår d. 2. november vises kun på streamingtjenester, så de kan kun ses online. Hvorvidt BLAST Pro Series vises på DR3 igen i år er endnu ikke afgjort.

Den 3. november spilles de sidste tre runder, hvor finalisterne afgøres. Eventet starter kl. 13.15 dansk tid. Eventet slutter omkring kl 22, afhængig af hvor mange kampe der skal spilles i finalen. Alle kampe d. 3. november kan ses både på online streamingtjenester og live i Royal Arena.

Astralis CS:GO live i Køvbenahvn
 

Holdene

Seks hold er med i turneringen – kun én kan vinde. Følgende seks hold kommer til at kæmpe om trofæet:

• Astralis – Danmark
• Cloud 9 – USA
• FaZe Clan – Europæisk
• NaVi – Ukraine
• NIP – Sverige
• MIBR – Brasilien

Her er der tale om nogle af de største hold inden for CS:GO eSport. Astralis, verdens bedste CS:GO hold har for nyligt vundet FACEIT Major turneringen i London.

Med det sagt, så skal de andre hold i turneringen ikke undervurderes. Cloud 9 vandt f.eks. den forrige ELEAGUE Major Boston turnering i januar 2018 og NIP vandt Dreamhack Open Valencia sidste år. FaZe Clan fik en 2. plads ved ELEAGUE Major Boston og MIBR formåede en flot 3.-4. plads ved FACEIT Major London.

Sidst, men ikke mindst, er det værd at holde øje med NaVi. De kom nemlig i finalen mod Astralis ved FACEIT Major London, så de er helt sikkert ude efter revanche efter deres 2-0 nederlag.

Alt i alt er der tale om nogle af de bedste hold som CS:GO har at byde på. BLAST Pro Series kampene kommer helt sikkert ikke til at skuffe.

Men hvem kommer til at vinde? Vi mener at der er en ret god chance for at Astralis formår at bringe sejren hjem. De viste fantastisk form, da de vandt 2-0 i en bedst-ud-af-3 finale mod NaVi ved FACEIT Major London. Foruden dette har Astralis noget at kæmpe for, idet SK Gaming løb med sejren sidste gang der blev afholdt en BLAST Pro Series turnering i København.

Baseret på deres tidligere resulater, såvel som deres seneste resultater ved en CS:GO Major, er vi ret sikre på, at finalen ved BLAST Pro Series 2018, kommer til at være mellem Astralis og NaVi.

Bookmakere der tilbyder gode odds på BLAST Pro Series

Vi har formået at finde nogle gode odds på BLAST Pro Series, fra en række velkendte bookmakere. De største bookmakere har taget eSport til sig og tilbyder ret ofte gode odds på diverse eSports. BLAST Pro Series har været i stand til at tiltrække en stor mængde seere, såvel som CS:GO hold i verdensklasse, så det er selvfølgelig forståeligt at bookmakerne ønsker at tilbyde gode odds på turneringskampene.

Unibet

Unibet tilbyder odds på vinder af turneringen. Her kan du se hvilke odds de forskellige hold står til i skrivende stund:

Der er altså tale om ret fornuftige odds, eftersom Astralis er favoritter til at vinde turneringen. Natus Vincere (NaVi) er også et ret godt bud på en vinder, men der er stadig meget fornuftige odds på holdet, hvis du ønsker at spille på hvorvidt de kommer i finalen.

I modsætning til de andre to bookmakere, tilbyder Unibet odds på alle individuelle kampe, for begge turneringsdage. Eftersom du er i stand til at spille på alle kampene hos Unibet, har du muligheden for at vinde en del flere penge, hvis holdet du spiller på formår at præstere til turneringen.

Spil hos Unibet på CS:GO live i København ved at trykke på billedet nedenfor. Regler og vilkår gælder +18.

CS:GO live odds
 

Bet365

Bet365 tilbyder en
del flere odds end Danske Spil. Her tilbydes nemlig følgende odds:
• Vinder
• Vinderes region
• Kommer i finalen
• Vinder kampen 2-vejs
• Hold v Felt
• Runder-Handicap
• Væddemål uden Astralis
• Vinder runden 2-vejs – Kort 1

Her har du altså en del flere muligheder, især hvis du ikke ønsker at oddse på Astralis. Især kategorien ”væddemål uden Astralis” tilbyder gode odds på hold som NaVi, der står til odds 2.62.

Du kan ikke rigtig gå galt i byen hvis du vælger at sætte penge på Astralis eller NaVi, men både FaZe Clan og MIBR kunne gå hele vejen hvis de har heldet med sig. Uanset hvad, kommer det til at være nogle ret underholdende kampe og vi håber på at du får heldet med dig, hvis du beslutter dig for at spille på nogle hold ved BLAST Pro Series 2018.

Spil på Astralis hér