Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Daglige VM betting tips

Få de bedste VM betting tips, odds og spilforslag til VM 2018. Her på siden gør vi det nemt for dig at bette på VM. Med vores daglige VM betting tips, kommer vi med foreslag til udvalgte kampe.

Vi kigger kampene og statistikkerne grundigt igennem og finder de bedste betting vinkler og VM odds. Vi deler ikke tips som vi ikke selv better på og vi leder altid efter en god gang betting value. Vi skal have noget for pengene og vi finder gerne høje odds, så vi vinder mere end vi taber. Husk at sæt din betting bank op rigtigt og brug kun maksimalt 3 point fra en 100 point bank pr. bet. Hvis du har 1.000 kroner skal du altså ikke bette mere end 30 kroner pr. bet.

Inden vi kigger på dagens VM betting tips, ville vi da lige nævne nogle rigtigt favorable bonus tilbud så du kan starte VM  med en ordentlig betting bank.

Få en god VM betting bonus

BookmakerBonusBonuskode
vm betting tipsFå hos bet365

Hent bonus

vm betting tips1.500 kroner

Hent bonus

Regler og vilkår gælder+18Spil ansvarligt

 

Dagens VM betting tips

NB: Alle odds er fra Unibet. Odds ændrer sig løbende og du kan derfor finde højere eller lavere odds end dem beskrevet nedenfor.

28. Juni kl. 16.00: Senegal – Colombia

  • Over 2.5 mål til odds 1.95. Stake: 2 point (20 kroner, hvis du har 1.000 kroner i din betting bank).

 

VM betting tips

VM odds 2018

Du kan finde nogle meget favorable betting odds til VM 2018, hvis du leder ordentligt i statistikkerne. Efterhånden som der kommer mere pres på for eksempel puljerne er holdene tvunget til at komme frem og score. Nogle gange kan du finde utroligt høje odds på over 2.5 mål i disse kampe til VM. Det handler om at vente til du får det rigtige tilbud og så slå til. Hvis du er lidt tålmodig og bruger lidt sund fornuft, kan det godt lade sig gøre at have et profitabelt VM.

Spil ansvarligt

Husk kun at bruge en procent del af din betting bank når du better på vores VM betting tips. Det er vigtigt at du bygger banken op gradvist. Så husk at spil ansvarligt! Regler og vilkår gælder +18.