Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Danmark Vinder VM 2018!

Vinder Danmark VM 2018? Vi har kigget på oddsene for, at Danmark vinder VM 2018. Der er jo altid en teoretisk mulighed, når man deltager.

Selvom de fleste tror at vi kan kvalificere os til knockout fasen af turneringen, så er det vel de færreste der tror, at vi kan slå stormagter som Tyskland og Brasilien ud.

 

Danmark vinder VM odds

Men lad os nu tro lidt på sagerne. Faktisk har Danmark altid haft en vis evne til at kunne lege med de store drenge, hvis de først kommer i sving. Og vi har jo Christian Eriksen. For hulan. Lad os nu sejle lidt op af den rød-hvide bølge og drømme lidt.

Hos Unibet kan du faktisk pr. 1.6 få odds 101.0 på at Danmark vinder VM. Hvis du lige henter deres bonus på 1.500 kroner, kan du jo spille 3.000 kroner til odds 101.0, hvilket ville resultere i 300.000 danske kroner i gevinst, hvis Danmark vinder VM. Oddsene er fra 1.6 2018 og kan ændre sig.

Unibet VM odds

Det er nok lige lovligt vildt at spille 3.000 kroner på at Danmark vinder VM, men, som sagt, vi kan jo altid drømme om det.

Uanset hvad kan du hente din bonus til VM hos Unibet nedenfor. Regler og vilkår gælder +18.

Hent din VM bonus i dag!

Du kan også få et rigtigt godt VM tilbud hos Unibet. VIND 1 MILLION KRONER, hvis du gætter alle gruppekampe forkert. Du skal bare er, at klikke på knappen nedenfor og oprette en konto hos Unibet. Sådan! Regler og vilkår gælder +18.

Deltag i Unibet VM tilbud!

 

Scor en gevinst selvom Danmark ikke vinder VM 2018

Hvis du spiller på at Danmark vinder VM og de ikke gør det, kan du stadig score en god gevinst på at spille på Danmark. Dette kan du gøre hos Betfair, hvis du placerer dit bet på Betfair´s Spillebørs.

Betfair har per 1.6 odds 120.0 på at Danmark vinder VM. Men sagen er, at hos Betfair kan du handle med dit odds. Husk at oddsene kan ændre sig. Oddsene er fra 1.6 2018 og kan ændre sig.

Betfair VM odds

Hvis vi siger, at du vædder 100 kroner på at Danmark vinder VM og at Danmark så når kvarfinalen. Nu vil Danmarks odds være faldet helt ned til lad os sige odds 20.0.

Så kan du spille imod dit eget bet til meget lavere odds og tjene lidt mønt alt efter hvor lavt Danmarks odds kommer ned. Det vil sige, du handler oddset. Men bare rolig. Det er ikke svært. Betfair regner alt dette ud for dig og du kan bare trykke på cash out knappen. Se dette ”for sjov” eksempel, hvor jeg har spille 100 kroner på Danmark til odds 120 og nu spillet imod Danmark til at vinde VM til odds 20.0.

 

Du kan få op til 1.000 kroner i bonus til Betfair´s bookmaker, som du også kan bruge på Betfair´s Spillebørs. Regler og vilkår gælder +18.

Tilmeld dig hos Betfair i dag!

Og hav så et bragende VM. Kom så Danmark!