Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

16 januar 2022

Sidst opdateret: for 2 dage siden

Derby25 bonus

Den nye danske bookmaker Derby25 sprinter ud over stepperne med masser af odds på hestevæddeløb. Du kan spille på både vinder, plads og tvilling – hvad venter du på? Du behøver ingen bonuskode for at sadle op hos Derby25!

Derby25 bonuskode

Ny, dansk hestevæddeløb bookmaker

Derby25 er en ny, dansk bookmaker inden for hestevæddeløb og en glimrende en af slagsen! Der er fart på, når Derby25 følger væddeløbshestene sprinte mod målet. Og der er masser af forskellige måder at spille på hos denne nye, danske bookmaker. Du kan både streame løb fra Danmark, Sverige, Norge og Frankrig.

Men hvem er Derby25? Du kender sikkert allerede bookmakerne Rød25 og Bet25. Og ja, ganske rigtigt er Derby25 den tredje i denne betting-familie. Hvor Rød25 og Bet25 tilbyder sportsbetting, casino og spilleautomater til deres kunder, koncentrerer Derby25 sig udelukkende om hestevæddeløb. Derby25 har siden 2018 haft licens fra Spillemyndigheden til at udbyde hestevæddeløb. Det betyder, at du fuldt ud lovligt kan spille online på heste hos denne danske bookmaker.

Skal jeg bruge en bonuskode for at spille hos Derby25?

Lige nu er det ikke nødvendigt med en bonuskode for at spille på heste hos Derby25. Alt, du behøver at gøre, er at oprette en profil, og så er du klar til at lade hestene løbe. Til gengæld kan du heller ikke glæde dig over en velkomstbonus hos bookmakeren. Men da Derby25 er en ny, dansk bookmaker, kan det sagtens være, at du på et tidspunkt kan se frem til nogle bonusser.

Derby25 bonus

Hvordan spiller jeg på hestevæddeløb hos Derby25?

Det er nemt at spille på heste hos Derby25, og der er masser af forskellige måder at more sig på. Du vælger bane, spiltype og løb, og så er du klar. Du kan her se en samlet oversigt over, hvilke typer af løb, der er tilgængelige hos din hestevæddeløb bookmaker, Derby25:

 • Vinder: Vinderen af løbet
 • Plads: Find første-, anden- eller tredjepladsen i det samme løb
 • Tvilling: Find de to heste, der bliver placeret bedst i et travløb
 • Trio: Vælg de tre heste, der kommer først over målstregen
 • Dagens Dubbel: Find de to vinderheste på to følgende løb
 • V4: Find de fire vindere på forudbestemte løb
 • V5: Find de fem vindere på forudbestemte løb
 • V6: Find de seks vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer
 • V64: Find de seks vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer
 • V65: Find de seks vindere på forudbestemte løb med to gevinstpuljer
 • V75: Find de syv vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer
 • Grand Slam 75: Find de syv vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer (garanteret gevinst)
 • V86: Find de otte vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer. Det koster 25 øre pr. kombination.

Som du kan se, er der masser at tage sig til hos den nye bookmaker Derby25. Udover de mange forskellige spillemuligheder, tilbyder hestevæddeløb bookmakeren også nogle features, der giver dig perspektiv på dit spil og gør det nemmere for dig at vælge, hvilken hest, du skal satse på – i tilfælde af, at du er i tvivl.

Måske er du en erfaren hestevæddeløbs-spiller og ved allerede præcis, hvilken hest, der er din hest? Hvis ikke, har du hos Derby25 også den mulighed at studere den hest, du har tænkt dig at spille på, nærmere, inden du sætter dine penge på den. Du kan nemlig gense de løb, den hest, du har øje på, har været med i. Til det har hestevæddeløb bookmakeren en søgefunktion, og på den måde kan du ruste dig selv endnu bedre til at spille.

Du kan også tage et kig på Derby25’s statistikker over hestene, hvor du kan se, hvor ofte de respektive heste vinder samt andre, vigtige informationer om dem. For eksempel kan du finde ud af, hvor mange penge, din foretrukne hest har vundet indtil nu, og hvordan den generelt præsterer i løbene.

Fast track

Fast Track-funktionen hos Derby25 er lavet for, at du nemt og hurtigt kan følge alle løb fra de danske hestevæddeløbsbaner via live-udsendelser. På bookmakerens egen Fast Track-kanal kan du følge med i live-reportager, få spilletips og analyser af løbene, og du kan også se genudsendelser af de svenske løb, hvis det er dem, du spiller på. Fast Track er altså en god måde at optimere dit spil på, fordi du har har mulighed for at sætte dig ind, hvordan de forskellige heste klarer sig.

Derby Lyn

Er du ikke lige i humør til at spekulere og analysere, kan du også vælge at være vild og satse dine penge med Derby Lyn. Med Derby Lyn er det sådan, at hestevæddeløbs bookmakeren vælger en hest for dig. Nu satser du en halvtredser, og hvis den hest, Derby25 har valgt for dig, vinder, kan du blive den heldige modtager af de helt store gevinster. Naturligvis er dette en anden og mere risikobetonet måde at spille på, end hvis du baserer dit spil på anlyser og erfaring. Men er du typen, der nyder spædingen og adrenalinrushet ud over det sædvanlige, når du spiller på heste, kan denne funktion meget vel være noget for dig.

Andre features hos Derby25

Derby25 er som sagt en ny, dansk bookmaker. Derfor er de også åbne for at udvikle sig og optimere deres produkt. For hvem vil ikke gerne være danskernes førende hestevædeløb bookmaker? Derby25 sætter derfor en ære i at give deres kunder en god brugeroplevelse. Og faktisk kan du som spiller hos den danske bookmaker bidrage til optimeringen ved at komme med forslag til, hvordan Derby25 bør udvikle sig. Så måske det kunne være værd at foreslå dem en Derby25 velkomstbonus til nye kunder…..?

Opret en konto hos Derby25

Nu til det praktiske til dig, der har fået lyst til at spille hos hestevæddeløb bookmakeren Derby25. Som vi allerede har fortalt, er Derby en ny, dansk bookmaker men fra samme brand som bookmakerne Rød25 og Bet25. Derfor er det naturligvis sådan, at hvis du allerede har en konto hos en af disse to bookmakere, behøver du ikke lave en ny hos Derby25. I stedet går du bare ind ind på Rød25 eller Bet25’s hjemmeside og logger ind herfra.

Er du derimod helt ny spiller hos 25-gruppen, skal du oprette en konto, før du kan sadle op til hestevæddeløb. Det er heldigvis nemt og simpelt: Gå blot ind på Derby25.dk, tryk “Opret” øverst i højre hjørne og indtast brugernavn og adgangskode + en nøgle fra dit NemID for at bekræfte din identitet. Og så er du klar til spurten!

Ind og udbetaling hos Derby25

Det er også let at indbetale og få udbetalt penge hos denne hestevæddeløb bookmaker. Du kan bruge alle de normale metoder som bankoverførsel og betalingskort, og du kan også benytte dig af for eksempel e-wallet. Gå ind på derby25.dk og se, hvad der passer bedst til dit behov.

Kundeservice hos Derby25

Kan du ikke finde din yndlingshest i oversigten, eller er du i tvivl om, hvilke løb der tilbydes hos Derby25? Få svar på dine spørgsmål hos Derby25’s kundeservice, som er tilgængelig både gennem live chat, telefon og email.

Derby25 telefon: 30 35 87 25. Bemærk, at du kun kan ringe mellem 14 og 16 på hverdage.
Derby25 e-mail: [email protected]
Derby25 live chat: Tilgængelig på hverdage mellm 12 og 18.

Det var lidt om Derby25! Hvis du endnu ikke har prøvet lykken på din yndlingshest hos denne nye, danske bookmaker, kan det kun gå for langsomt. En lang række spilmuligheder venter på dig, og vi kan varmt anbefale det tredje medlem af 25-familien.

Ascot sign up offers