Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

14 marts 2020

Sidst opdateret: for 1 år siden

Danmarks EM kampe

Hvem løber med guldet, når EM 2020 går ind i sin afgørende fase. Vi gennemgår EM 2020 finale odds fra a-z. Derudover kigger vi på de største favoritter ved EM 2020. Og så vurderer vi Danmarks chancer for at overraske ved EM 2020

EM 2020 finale odds

Det er altid en stor begivenhed, når Europas førende landshold mødes. Der er garant for fodbold af allerhøjeste klasse. Alligevel virker feltet ved EM 2020 historisk stort. Som ofte er der et felt af 3-4 hold, der er solide favoritter.

I år er der seks hold, som alle med rette kan betegnes som solide bud på en vinder. Og derudover er der faktisk yderligere tre outsidere, der også har relativt lave EM 2020 finale odds, og som meget vel kan forventes at nå langt.

Lad os tage et kig på kandidaterne.

England

England har oplevet en opadgående formkurve, lige siden de noget overraskende forfremmede Gareth Southgate til cheftræner. Den unge Southgate har givet de engelske spillere et tiltrængt skud selvtillid og flair, som de savnede under støvede trænernavne som Fabio Capello og Sven-Göran Eriksson og også under uduelige trænere som Steve McClaren.

England anno 2020 spiller bolden frem og ikke til siden, de spiller med overbevisning og fart, og de alle have bolden. Og så kan de stille med navne som Trent Alexander-Arnold, Harry Maguire, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Jadon Sancho, Marcus Rashford og Harry Kane.

Det, kombineret med at England er garanteret hjemmebanefordel, hvis de når hele vejen til semifinalen, gør, at England pt. har de laveste EM 2020 finale odds.

England EM odds: 6,00

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

EM 2020 finale odds

Belgien

Ved det seneste VM i 2018 fik Belgien bronze. Og for første gang i mange år lignede de endelig et hold, der kunne leve op til forventningerne. Siden da har de fortsat takterne. Først blev det til god figur i Nations League, Siden skøjtede belgierne igennem EM-kvalifikationen med 10 sejre i 10 kampe og en målscore på 40-3. Den bedste målscore af alle hold i kvalifikationen.

Nu skal belgierne holde fast i de gode takter på den største scene. Og med et hold, der for de flestes vedkommende er i deres absolut bedste fodboldalder, kan det meget vel være i år, Belgien går hele vejen. Første hurdle bliver dog at få Eden Hazard 100% klar til turneringen. Han kan være forskellen på succes og fiasko.

Belgien EM vinder odds: 6,50

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

Læs også: Danmarks EM kampe.

Frankrig

England og Belgien har begge været højtflyvende de seneste år. Alligevel blegner deres form i sammenligning med Frankrig. På de seneste 4 år er det blevet til et EM sølv og et VM guld samt en sejrsprocent, som de færreste lande kan matche.

Frankrig under Didier Deschamps virker som en maskine. På godt og ondt. Spillet er ikke altid lige besnærende. Til gengæld virker det som om, Deschamps formår at lure, hvornår han skal spille på resultatet, og hvornår han kan tillade spillerne at give los. Det gør dem til en yderst farlig modstander. Læg dertil at Frankrig uden tvivl har den bredeste trup af alle EM mandskaber, og det kan faktisk være svært at forstå, hvorfor deres EM 2020 finale odds “kun” er tredje lavest.

Frankrig EM vinder odds: 7,00
(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

Nederlandene

Det kan virke underligt, at de aktuelle EM 2020 finale odds på Nederlandene er blandt de laveste. De sidste fire år har trods alt været blandt de værste i landets fodboldhistorie. Nederlandene var således hverken repræsenteret ved EM 2016 eller ved VM 2018. Helt uhørt for et land med nederlændernes selvforståelse. Og heldigvis for dem er der da også begyndt at blæse nye vinde.

Nederlandene nåede således Nations League finalen, hvor man dog tabte knebent til Portugal. Til gengæld gav man på vej til finalen Tyskland læsterlige klø. I EM-kvalifikationen ventede Tyskland endnu engang, og her trak tyskerne det længste strå. Men andenpladsen var rigeligt for Nederlandene til at avancere.

Nu skal de, anført af verdens måske bedste centrale forsvarsduo Virgil van Dijk og Matthijs de Ligt, playmaker hjernen Frenkie de Jong og målfarlige Memphis Depay forsøge at få det lavtliggende land tilbage på toppen.

Nederlandene EM vinder odds: 8,00

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

EM 2020 finale odds

Matthijs de Ligt skal være i topform, hvis Nederlandene skal leve op til sine EM 2020 finale odds. Foto: Anton Zaitsev – Soccer.ru CC BY-SA 4.0

Spanien

Spanien har ligesom Nederlandene ligget lidt på den lade side de seneste år. Siden triumfen ved EM 2012 har Spanien faktisk ikke klaret sig længere end ottendedelsfinalerne ved en stor turnering.

Men det seneste år er den spanske bøtte begyndt at vende. Kvalifikationen til EM gik uden problemer, og i Nations League var man minutter fra at avancere på bekostning af England. Blandt andet blev Kroatien og Tyskland slagtet med 6-0. Derfor er der optimisme at spore hos de spanske stjerner.

Spanien EM odds: 9,00

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

Tyskland

Også Tyskland har haft en lidt omtåget periode på fodbold fronten. VM fadæsen i 2018, hvor man sluttede som nummer sjok i gruppespillet, er næppe helt fortrængt. Det samme er næppe heller de ringe resultater i Nations League. Her vandt tyskerne ikke en eneste kamp og rykkede derfor ned i lag b.

Men også hos tyskerne har formkurven siden peget opad efter en solid EM-kvalifikation. Og så sætter de deres lid til blandingen af generationsskiftet, varme offensiv spillere som Timo Werner og Serge Gnabry og den tyske vane med at gøre det godt til slutrunder.

Tyskland EM vinder odds: 10,00

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

VM 2020 Underdogs

Udover favoritterne er der tre hold, vi ikke kan se bort fra som outsidere, nemlig
Italien, Portugal og Kroatien. Italien har gennemført et generationsskifte, og det er noget tid siden, vi sidst har set dem gøre god figur mod hold fra øverste hylde.

Man kunne mene, at Portugals høje EM 2020 finale odds er en smule generøse. Vi taler trods alt om de forsvarende Europa- og Nations League mestre. Men Portugal havde omvendt ikke den mest overbevisende EM-kvalifikation.

Her så det et kort øjeblik faktisk ud til, at Serbien ville snyde Portugal for andenpladsen, efter Ukraine på fornem vis tog sig af førstepladsen.

Det sidste hold blandt bookmakernes favoritter og realistiske outsidere er Kroatien. Kroaterne er forsvarende EM-sølvvindere, det bedste resultat i landets historie. Siden VM har holdet dog gennemgået noget af et generationsskifte, og selvom man i Zlatko Dalić har en dygtig træner, har formen været ujævn.

I en lidet imponerende kval gruppe med Wales, Slovakiet, Ungarn og Aserbajdsjan blev det til 5 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag. Og så var der Nations League, hvor det blev til en nedrykning fra den bedste gruppe.

Ingen af de tre hold kan dog afskrives, og disse tre hold afrunder således top 9 med årets laveste EM 2020 finale odds. Ned til nummer 10 er der således et enormt spring.

Odds på Italien, Portugal og Kroatien er henholdsvis 12,00, 18,00 og 26,00

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

Danske EM odds

Og hvem er så nummer 10? Jo, det er såmænd i skrivende stund Danmark. De danske EM odds på 72 x pengene igen er nemlig de 10. laveste. De danske EM odds afspejler dermed, at vi er godt med blandt bookmakernes favoritter. Selvom der altså er et stort spring op til de 9 hold foran os.

Lad det være sagt med det samme; meget skal gå rigtigt, hvis Danmark skal klare sig til EM finalen endsige vinde den.

Vi har en svær gruppe, hvor Belgien ligner den klare nummer 1, og Danmark formentlig skal kæmpe hårdt om andenpladsen med Rusland – og skam også forbi et finsk hold med giftige Teemu Pukki. Derudover har vi stadig en række udfordringer såsom manglen på en angriber, der både kan indgå flydende i spillet og score mål, og udfordringerne på back pladserne.

Men der er bestemt også lyspunkter at få varmen ved. Først og fremmest var der Åge Hareides fremragende rekord med 34 kampe uden nederlag – to fra verdensrekorden på 35, som deles mellem Brasilien og Spanien. Meget kan siges om Åge, men en sådan bedrift vidner om, at han ikke gør noget, men meget, rigtigt.

Nu har Hjulmand taget tøjlerne, men formen har stadig været god under den nye træner.

Derudover er der også hjemmebanen at varme sig på. Danmark skal nemlig spille alle tre gruppekampe i Parken i København, og det kan meget vel skubbe et par afgørende procenter i danskernes favør, når det gælder den hårde kamp om avancement fra Danmarks EM gruppe.

EM odds Danmark

Rækker det så hele vejen til en EM-finale og i sidste ende en EM-sejr? Det kan man nok have sine tvivl om. Men har du TROEN, så kan du altså slå til med danske EM odds på 72 gange pengene igen. Og det kunne da forvandle en hundredlap til en god fodboldrejse.

(Odds hentet hos Unibet december 2020. Regler og vilkår gælder + 18 år.)

Vi håber, du er blevet klogere og underholdt af vores gennemgang af de nuværende EM 2020 finale odds samt de danske EM odds. God fornøjelse ved EM 2020!