Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Eurovision Odds 2019

Snart rammer Eurovision-feberen endnu engang Europa. Vi analyserer Eurovision odds 2019, ser på årets Eurovision-favoritterne og på Danmarks chancer. 

Følg med her på siden og få de bedste ESC 2019 odds. Eurovision 2020 odds kan gøre den storslåede musikkonkurrence endnu mere spændende at se på!

Du kan i dag få hele 1.000 kroner i bonus hos Unibet til at spille på Eurovision 2020. Tryk på den grønne knap for at komme til Unibet.

 

Spill medBonusSpille nu
Unibet

100% Velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Spille nu
NordicBetOp til 500 kroner i FreebetsSpille nu

 

Spil på Eurovision hér

Sådan spiller du på Eurovision hos Unibet 2020

  1. Tryk på den grønne knap foroven for at komme til Unibet.
  2. Registrér dig og tryk på “Sport” i den øverste menu.
  3. Scroll ned i den sorte menú indtil du kommer til “Specials” – Tryk på “Specials”.
  4. Tryk nu på “Alt i Specials” > “Globalt” > “Det Europæiske Melodi grand Prix”.
  5. Nu er du klar til at spille på Eurovision 2020.

 

 

Odds på Eurovision 2019

Eurovision 2019 bliver afholdt i Tel Aviv, Israel, hvor 25 finalister konkurrerer benhårdt om sejren den 18. maj.

Traditionen tro afholdes Eurovision 2019 i det land som vandt Eurovision året før. I 2018 vandt israelske Netta med sangen TOY.

Se vindersangen fra 2018 her

 

Er du klar til at oddse på Eurovision? Du kan teste din viden i vores quiz herunder. Hvis du allerede føler dig klar, kan du springe quizzen over og se odds på Eurovision længere nede på siden.

Sidste år repræsenterede sangeren Jonas Flodager Rasmussen Danmark med sangen “Higher Ground”. Desværre blev det kun til en 15. plads til Jonas og Danmark. Snart skal Leonora med sin sang “Love is Forever” forsøge at forbedre det resultat ved Eurovision 2019.

Herunder kan du se odds på de tre største favoritter til at vinde Eurovision 2019 (opdateret 17. maj 2019).

Holland (Duncan Laurence) – “ArcadeOdds 1.70
Australien (Kate Miller-Heidke) – “Zero Gravity” Odds 7.50
Sverige (John Lundvik) – “Too Late for LoveOdds 11.00

Spil på Eurovision hér

Eurovision Odds 2019

I tabellen herunder kan du se odds på Eurovision fra Danske Spil. Hos bookmakerne kan du finde Eurovision  2020odds ved at søge på ESC 2019.

Top 10 favoritter hos Unibet pr. 17. maj 2019:

LandEurovision odds 2019
Holland1.70
Australien7.50
Sverige11.00
Schweiz15.00
Aserbajdsjan21.00
Rusland21.00
Italien26.00
Frankrig41.00
Norge41.00

 

Se alle Eurovision 2020 odds hos Unibet

Favoritter til Eurovision

Som tabellen afslører er der langt fra toppen af poppen og ned til resten af feltet, når det gælder favoritværdighed.

Der er tre forhåndsfavoritter, der skiller sig ud. Lad os tage et kig på dem.

Holland – Arcade

Der er storladen pop for alle pengene, når hollandske Duncan Laurence går på scenen. Med en inderlig, melankolsk og drømmende popballade, hvor klimaks nåes med hjælp fra korsangere i hobetal, satser Duncan Laurence på at svømme i publikums tårer hele vejen til toppen af podiet.

Australien – Zero Gravity

Altså … det er vist bare Frozen som techno-operette.

Sverige – Too Late for Love

Sverige kører på kuglerammerne i Eurovision 2019. John Lundvik leverer opløftende romantisk pop i upbeat tempo med rigeligt med highs and lows til at få endorfinerne til at flyde. Inderlige r’n’b-øjeblikke, hvor hans stemme skærer i smør, efterfølges af gospelkor, alt sammen pakket ind i en rigtig 90’er eurodance-lyd. Med sin skræddersyede Eurovision-sang ligner John Lundvik et sikkert bud på top 5 som minimum.

 Eurovision odds 2019

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år

Læs mere: Følg med i seneste nyt om Eurovision 2019 her

Danmarks Odds til Eurovision

Til Eurovision 2018 klarede danske Jonas Flodager Rasmussen sig videre fra semifinalen, men måtte nøjes med en 15. plads i finalen. I år er det som bekendt Leonora, der skal forsvare de danske farver med sin sang “Love is Forever”.

Sidst, Danmark vandt Eurovision, var i 2013, da Emmelie de Forest vandt med nummeret “Only Teardrops”. Om vi kan gøre det lige så godt i år er tvivlsomt, hvis man kigger på oddsene, der foreligger.

Se alle Eurovision odds hos Unibet

I 2018 var Eurovision 2020 odds på Danmark som vinder over 30. I skrivende stund giver det 151 (!) gange pengene igen, hvis vi ender øverst på skamlen. Det er på den ene side godt nyt for dem, der jager den store gevinst. Men det afspejler også, at man skal se det som et for sjov væddemål snarere end et reelt væddemål med værdi i.

Se Danmarks sang fra Eurovision 2018 her

Eurovision betting

Eurovision 2019 afholdes i Israel, og showet er delt op i to semifinaler samt en finale. Du kan finde Eurovision odds på både semifinaler og finaler:

  • Eurovision Semifinale 1 og 2: 14. og 16. maj
  • Eurovision Finale: 18. maj

Eurovision betting er meget simpelt. Her på siden kan du finde dine favorit odds, og klikker du på dem, sender vi dig videre til en bookmaker. Her skal du oprette en konto, og du skal aktivere kontoen med dit NemID af hensyn til sikkerhed.

Herefter skal du indbetale med dit kreditkort, og derefter kan du placere dit væddemål. Vinder du på dit væddemål, kan du udbetale pengene direkte fra bookmakeren til din konto.

Køb billetter til Eurovision

Der er meldt udsolgt til finalen i Eurovision 2019. Men du kan stadig nå at købe billetter til semifinalerne og samtidig opleve den skønne by Tel Aviv i Israel.

Find ud af, hvordan du køber billetter til Eurovision 2019 via linket herunder:

Køb billetter til Eurovision 2019

Bedste Eurovision bookmakere

Vil du spille på Eurovision odds 2019, så handler det om at finde den rette bookmaker. Der er mange bookmakere på markedet, men ikke alle har fokus på Eurovision 2020odds, og der er stor forskel i servicen hos de forskellige bookmakere.

Vi har valgt to bookmakere, som er vores favoritter til spil på ESC 2019 odds. Udover Eurovision odds har de to bookmakere danske kundeservice og en velkomstbonus til nye medlemmer.

Unibet – af spillere, for spillere

Vores favorit er Unibet. Det er helt klart en bookmaker, vi kan anbefale, hvis du vil spille på Eurovision. Hos Unibet finder du masser af Eurovision odds på den samlede vinder af showet.

Udover at tilbyde gode odds har Unibet en god service for deres danske kunder. Der er dansk kundeservice alle ugens dage, og de har mange gode kampagner til deres kunder. Eksempelvis kan man vinde billetter til FCKs hjemmekampe.

Velkomstbonus til Eurovision

Unibet tilbyder ikke en bonus til Eurovision, men de har en generel bonus, der giver 100% oven i din indbetaling.

Indbetaler du minimum 100 kroner, får du fordoblet din indbetaling. Den maksimale bonus er 1.500 kroner, og du skal være opmærksom på, at dine bonuspenge er låst på kontoen, indtil du har omsat for seks gange værdien af bonussen.

Spil på Eurovision hos Unibet

NordicBet

Ved NordicBet har de et særligt fokus på det skandinaviske marked, når det handler om håndbold, fodbold og ishockey. Som ny kunde får du op til 1.000 kroner at spille for.

NordicBet tilbyder løbende free bets på Superliga. Du kan også vinde op til en million i casino eller gennemfører missioner og være med i lodtrækningen om 100.000 kroner i bonus på Super Sunday.

Velkomstbonus til Eurovision

NordicBet tilbyder ikke en bonus til Eurovision, men de har en generel bonus, der giver 100% oven i din indbetaling.

Indbetaler du minimum 100 kroner, får du fordoblet din indbetaling. Den maksimale bonus er 1.000 kroner.

Tager du imod bonussen, kan du udbetale din bonus, når du har gennemspillet værdien mindst 6 gange til odds 2,00 eller højere. Du skal gennemspille din bonus inden for 60 dage.

Du behøver ikke at opgive en særlig NordicBet bonuskode for at få denne bonus. Du skal derimod blot oprette din konto via vores link, så er bonuskoden aktiveret, så du får op til 1.000 kroner i NordicBet bonus.

Spil på Eurovision hos NordicBet

God fornøjelse!

Uanset om du placerer et væddemål på Eurovision odds 2019 eller ej, håber vi, at du får et godt Eurovision 2019. Vi krydser fingre for et godt show med god underholdning.

Har du brug for Eurovision betting tips eller råd, så kig ind til os her på henvisningskode.net. Vi hjælper dig gerne, så du får de bedste oplevelser med online betting!

Tilbage til toppen