FM 2021 Wonderkids

Football Manager 2021 er på trapperne, og som altid begynder jagten på de hotteste FM 2021 wonderkids. Vi er gået på jagt efter de bedste Football Manager 2021 talenter og i år har to Football Manager danske talenter endda fundet vej på vores top 20 over de mest spændende unge spillere. Så tjek vores liste over de bedste talenter FM 21 har at byde på ud!

Danske Jeppe Kjær skiftede fra AC Horsens til Ajax. Han kunne blive et af de varmeste FM 2021 wonderkids. Foto: Noopy2394, CC BY-SA 4.0 International


 

Sådan udvalgte vi vores Football Manager 2021 talenter

Lad det være sagt med det samme: der findes ikke en garanteret formel for at spotte talenter i Football Manager, heller ikke denne liste af FM 2021 wonderkids. Visse unge spillere som Kylien Mbappé er selvfølgelig så store talenter, at de altid vil være et sikkert køb.

Men for alle talenter FM 21 har at byde på gælder det, at der er en vis randomisering, hver gang du starter et nyt spil. Så selvom du køber en ung spiller, der i ét save viser sig at være det vildeste røverkøb i din karriere, kan han i det næste spil, du starter, godt være en undervældende oplevelse.

Så tag vores liste over talenter FM 21 med et gran salt, men vær samtidig forvisset om, at vi har søgt grundigt efter vores udvalgte 20 FM 2021 wonderkids. Vi har derudover udvalgt vores Football Manager 2021 talenter, så de er nogenlunde ligeligt fordelt på plænen.

Så uanset hvilken plads, du leder efter FM 2021 wonderkids til, så finder du her et bud eller to på stærke talenter FM 21 har rullet ud i år.

Football Manager 2021 danske talenter

Hånden på hjertet: det er ikke hverdagskost, at vi finder en masse danske kandidater på vores årlige gennemgang af Football Manager wonderkids. Derfor er det en dejlig afveksling, at der er Football Manager 2021 danske talenter i sigte i årets liste over de hotteste FM 2021 wonderkids. Og faktisk er der ikke blot ét, men to Football Manager 2021 danske talenter på listen!

Det første af vores Football Manager 2021 danske talenter kender du måske, hvis du følger lidt med i dansk fodbold. I hvert fald tiltrak en vis ung Horsens-spiller sig en del opmærksomhed i foråret 2020. Med både flotte mål og assists blev 16-årige Jeppe Kjær med ét også lidt kendt uden for landets grænser. Nu er han så skiftet til hollandske Ajax, hvor han skal fortsætte udviklingen.

Det andet af vores Football Manager 2021 danske talenter er knap så kendt på nuværende tidspunkt, men vi er spændte på, om du genkender navnet, når du ser ham på vores liste over FM 2021 wonderkids. Nå, ikke mere småsnak, lad os komme til listen med FM 2021 Wonderkids. God læselyst og jagt på morgendagens stjerner!

Football Manager 2021 talenter – målmænd

Vi starter vores gennemgang af top 20 største Football Manager 2021 talenter med en gennemgang af et par hotte unge navne til den bagerste skanse, begge to fra nogle af europas største fodboldlande.

Alejandro Iturbe (Spanien), 16 år, Atlético Madrid, GK

Iturbe er måske ikke den mest egnede til Premier League grundet sin relativt beskedne størrelse, men talentet fornægter sig ikke. hvorfor han har fundet vej til denne liste over FM 2021 wonderkids.

Der er da også åbenlyse grunde til, at denne unge spanier er blevet sammenlignet med Iker Casillas. Han er nemlig også rigtig hurtig på reflekserne og en god shotstopper. Så mon Atlético Madrid allerede har sin Jan Oblak-afløser klar?

Iturbe har kontrakt til 2024 og spiller for en stor klub med en sund økonomi. Så du kan nok regne med at skulle til lommerne, hvis du skal sikre dig dette målmandstalent.

Adrien Moncet (Frankrig), 16 år, Le Havre, GK

Le Havre er kendt for sin produktion af unge talenter, der i nyere tid tæller spillere som Benjamin Mendy, Poul Pogba og målmand Steve Mandanda. Og nu står en ny måske klar til at træde i sidstnævntes fodspor.

Den unge målmand Adrien Moncet var blot 14 år, da han fik debut for Frankrigs U16 landshold. Det er endnu ikke blevet til debut for Le Havres førstehold, men mon ikke det sker inden for de kommende år.

Talenter FM 21 – centrale forsvarere

Med tjek på et par Football Manager 2021 talenter mellem stængerne lad os så tage et kig på et par af målmændenes nærmeste makkerpar, nemlig Football Manager 2021 centrale forsvarere.

Nnamdi Collins (Tyskland/Nigeria), 16 år, Dortmund, CD (HB, LB)

Dortmund fortsætter med at spytte talenter ud som en Karen Volf fabrik producerer middelmådige kager. Et af de seneste skud på stammen er Nnamdi Collins, der trods sine blot 16 år allerede strækker sig 1,91 meter over jordens overflade.

Collins er dog ikke den sædvanlige tunge færge, man eksempelvis kender fra britisk fodbold. Han er hurtig, atletisk og god på bolden. Og så er han målfarlig, hvilket han som kaptajn for Tysklands U16 landshold har vist med 4 mål og en assist i 21 kampe.

Han ligner noget, der kunne blive en komplet pakke, og forvent, at han bliver dyr at købe fri. Men han er også et af de største FM 2021 wonderkids.

Hjalte Andersen (Danmark), 16 år, Brøndby IF, CD

Det første af vores Football Manager 2021 danske talenter kommer fra Vestegnen. der er tale om 16-årige Hjalte Andersen, der er et produkt af Brøndby Masterclass, der lader til at have fået lidt vind i sejlene efter mange års dødvande.

Hjalte Andersen har endnu Brøndby-debuten til gode, men et par ivrige fodbold følgere har allerede sammenlignet den unge centerforsvarer med Daniel Agger. Om det viser sig som et fremsyn eller hysteri, må tiden vise.

Andersen fik debut på U16 landsholdet i efteråret 2019, og i efteråret 2020 rykkede han så op på U17 landsholdet, som er næste trin at teste sig på for den unge Brøndbyer. Vil du prøve ham af, kan han nok erhverves til beskedne penge, da hans kontrakt udløber i sommeren 2021.

Starter du omvendt et Brøndby-save, er det måske en idé at få forlænget med ham straks.

August Frobenius (Norge), 16 år, Sporting CP, CD

Danmark er ikke det eneste skandinaviske land på vores liste over Football Manager wonderkids. Der er også blevet plads til en svensker og en nordmand. Vi starter med den sidste.

Unge August Frobenius blev købt fra Stabæk U17 til Sporting CP i 2019, og har siden gennemgået en flot udvikling, hvor det også er blevet til U17 debut for Norges landshold.

Dortmunds hjemmebane Signal Iduna Park, hvorfra flere på vores liste over FM talenter spiller til dagligt. Foto: Arne Müseler, CC-by-SA-3.0

FM 2021 wonderkids – backs

Fra det centrale og ud på back-pladserne i vores jagt på de bedste FM 2021 wonderkids. Her skal vi over Spanien, Brasilien og Skotland (!)

Vinícius Augusto (Brasilien), 16 år, Internacional, LB

Vinícius Augusto er brasiliansk back, som vi kender dem: lige så investeret fremad banen som bagtil. På godt og ondt! Vinícius Augusto ligner dog det første og giver mindelser om koryfæer som Roberto Carlos og Marcelo.

Augusto er teknisk stærk og god i pasningsspillet og kunne godt ligne et bud på et solidt køb selv til en større klub. Og som sædvanlig med brasilianske klubber vil han formentlig være til at betale.

Aaron Hickey (Skotland), 18 år, Bologna, LB

Fra Brasilien til Skotland, der med spillere som Kieran Tierney og Andy Robertson har produceret rigeligt med dygtige backs i de senere år. Er 18-årige Aaron Hickey den næste? Hickey blev solgt fra skotske Hearts til italienske Bologna i 2020.

Det er blevet til 3 U17 landskampe for Hickey, der siden er rykket op på det skotske U19 hold. På grund af, at han ved begyndelsen af FM 2021 netop er blevet solgt, er han næppe til at købe i starten af spillet.

Til gengæld skulle der være mulighed for at leje ham, hvis du er en mindre klub, der mangler en dygtig venstreback.

Álvaro Carrillo (Spanien), 18 år, Real Madrid, RB

18-årige Álvaro Carrillo ligner endnu et solidt Real Madrid-talent. Carrillo kan både spille i det centrale forsvar og på højreback-pladsen, men med sine 1,80 meter kan det være, nogle vil foretrække ham som backspiller for ikke at blive domineret på dødbolde.

Carrillo har allerede fået 19 U17 landskampe for Spanien, og er nu rykket op hos U18. I klubregi er der nok noget tid til førsteholds bold for unge Carrillo, og udlån virker meget sandsynligt.

Ikke desto mindre ligner han en spændende spansk forsvarer til fremtiden og et sikkert bud på vores liste over FM 2021 wonderkids.

Football Manager 2021 talenter – centrale midtbaner

Lad os så tage et kig på, hvad der er af Football Manager 2021 talenter til den centrale midt. Her har vi samlet dem i en blandet landhandel, så du finder både defensive, regulært centrale og offensive midtbanetalenter.

Giacomo Faticanti (Italien), 16 år, AS Roma DMC (MC)

Efter 18 år takkede klublegenden Daniele de Rossi endelig af i Roma og efterlod sig et hul, der i forvejen blødte efter Tottis pension. Men i 16-årige Giacomo Faticanti har de måske en afløser for de Rossi.

I hvert fald er der åbenlyse ligheder – Faticanti viser også allerede tegn på at kunne blive en sand romersk leder, der tilmed tackler som en tank. Er han med i FM 21, hvor hans unge alder dog kan komme i vejen, skal du holde øje med ham.

Torben Rhein (Tyskland), 17 år, Bayern München, CM (DMC, AMC)

Med centrale midtbanespillere som Lothar Matthäus, Stefan Effenberg og Bastian Schweinsteiger for nu at nævne nogle få har Bayern München en stolt historik med stærke centrale midtbanespillere.

Den næste i rækken kan være 17-årige Torben Rhein, som allerede nu viser gode takter som spilstyrende playmaker på u-holdene i det sydtyske. Rhein har allerede vist sig som en flittig mål- og assist mager, og fremtiden ser lys ud.

Hold øje med ham, men sørg for at spare op, for Bayern tager sig altid godt betalt.

Pierre Dwomoh (Belgien/Ghana), 17 år, KRC Genk, MC (AMC, ST)

Skal det være billigere end Rhein, ligner 17-årige Pierre Dwomoh fra KRC Genk et spændende alternativ. Dwomoh er tidligere blevet sammenlignet med Paul Pogba, og for Belgiens U-landshold har han gang på gang vist som en stærk midtbanegeneral, der både kan fordele spillet, assistere og score.

Jeppe Kjær (Danmark), 16 år, Ajax, AMC (AMR)

Fra Belgien og til det sidste af de Football Manager 2021 danske talenter, vi fandt plads til på listen. Vi har set ham beskrevet som den næste Martin Ødegaard, men må vi være fri! Lad os prøve med den næste Michael Laudrup i stedet.

Jeppe Kjær er en af få spillere på vores liste, der allerede har førsteholdsfodbold under bæltet, og i 19/20-sæsonen blev det til en (flot) scoring og tre assists i 16 kampe for AC Horsens.

Nu er Kjær rykket til Ajax, og det bliver spændende, om han vil blive ratet som et af de varmere FM 21 wonderkids.

Emre Demir (Tyrkiet), 16 år, Kayserispor, AMC (AMR, AML)

Der plejer ofte at være spændende unge tyrkere på listen, når der kommer nye Football Manager spil, og årets Football Manager 2021 talenter er ingen undtagelse.

Emre Demir fik debut som den yngste i tyrkiske Super Ligs historie i en alder af 15 år, 7 måneder og 2 dage, og siden da blev til 15 yderligere kampe som enten fløj eller 10’er, hvor han også nåede rekorden som yngste målscorer nogensinde i Super Lig.

FM 21 wonderkids – wings

Vi fortsætter vores gennemgang af talenter fm 21 med et kig på de offensive fløje.

Ilias Akhomach (Spanien/Marokko), 16 år, FC Barcelona, AMR (AML)

Mange talenter har forladt FC Barcelona under Bartomeus uduelige ledelse. Heldigvis for catalanerne er Ilias Akhomach blevet tilbage. Den venstrebenede elegantier kan både spille på begge fløje og som spids, men er bedst på højrekanten, hvor han som en vis anden Barcelona-spiller er god til at skære ind i banen og skabe kaos.

Dario Sarmiento (Argentina), 17 år, Estudiantes AMR (AML)

Med 170 centimeter og 57 kilo fristes man til at sige, at Dario Sarmiento er en offensiv argentinsk spiller, som man kender dem bedst.

Væver, hurtig og versatil i offensiven, hvor han kan spille på begge fløje, som 10’er og til nøds til spidsangriber er 17-årige Dario Sarmiento en af få andre spillere sammen med Jeppe Kjær, der har snuset til førsteholdsbold trods sin unge alder.

Han vil formentlig ikke koste alverden, så slå til, hvis der er lidt til overs i budgettet på sidste dag i transfervinduet.

Shola Shoretire (England/Nigeria), 16 år, Manchester United AML (AMR)

Det er længe siden Class of ‘92, og med få undtagelser som Rashford, McTominay og Mason Greenwood er der ikke kommet meget spændende ud af Manchester Uniteds akademi. Men der er høje forventninger til Shola Shoretire.

Han fik debut i Youth League 50 dage før sin 15 års fødselsdag, og på U18-holdet har han allerede fået sig en pæn assist statistik. Det er også blevet til U16-debut for den unge United-spiller.

Edwin Andersson (Sverige), 16 år, Chelsea AML

Fra United og til en af rivalerne, Chelsea, som i 2019 fandt den unge venstrefløj i traditionsklubben IFK Göteborg. Andersson er en hurtig fløj med hurtige fødder, som spiller som såkaldt “reverse wing”, altså en højrefodet spiller, der gør sig bedst på modsatte fløj, hvor han kan trække ind og (ofte) gå efter afslutningen selv.

Som Chelsea-spiller kan du godt regne med, at Andersson bliver svær at vriste fri, men han er endnu en spiller, der måske ville pynte som lånespiller på et mindre hold.

Football Manager 2021 talenter – angribere

Vi runder vores gennemgang af Football Manager 2021 talenter af med et kig på spydspidserne, hvor der vanen tro er mange spændende spillere, der ligner gode bud på fremtidige Football Manager 2021 wonderkids.

Youssoufa Moukoko (Tyskland/Cameroun), 15 år, Dortmund, ST (AMR, AML)

Endnu et af mange Football Manager 2021 talenter, som du måske har hørt om. Moukoko fik debut for Tysklands U17 landshold som 12 årige, og hans statistik for diverse u-hold de seneste tre år er vanvittig.

Hold nu fast: I 84 kampe U17 og U19 kampe er det blevet til helt skøre 128 mål og 26 assists, og der er nærmest ikke en rekord på disse niveauer, som Moukoko ikke har slået.

Det er svært at forestille sig, at Moukoko ikke bliver et højt ratet talent i FM21, men der kommer også til at være rift om ham.

Emrehan Gedikli (Tyskland/Tyrkiet), 17 år, Bayer Leverkusen, ST (AMR)

Fra Dortmund til en af rivalerne fra Leverkusen, hvor Emrehan Gedikli slår sine folder. Gedekli er en klinisk angriber, der lader til at have det der spidsangriber gen, som enhver træner sukker efter.

Det forventes af Gedikli kommer til at snuse til fodbold i virkelighedens verden i 20/21 sæsonen, og han ligner et brandvarmt FM21 wonderkid.

Herculano Nabian (Portugal/Guinea-Bissau), 16 år, Vitória de Guimarães SC, ST

Vi kan selvfølgelig ikke have en liste over Football Manager 2021 talenter uden mindst en portugisisk optræden. Så gør plads til Herculano Nabian, endnu et FM 21 wonderkid, som meget vel kan blive et sandt kup i spillet.

Blot 16 år gammel og Nabian har allerede repræsenteret Portugal på både U15, U16 og U17 niveau, hvor det pt. er blevet til 20 kampe og 12 mål. Derudover har den atletiske, hurtige og skarpt afsluttende Nabian nettet over 40 gange for Vitória de Guimarães’ ungdomshold.

Vi håber, du er blevet klogere af vores gennemgang af nogle af de mange talenter FM 21 har at byde på, og at du er blevet glædeligt overrasket over at se et par Football Manager 2021 danske talenter blandt årets udvalgte.

Er du mere interesseret i FM 20 end hvilke talenter FM 21 har at byde på? Så læs vores artikel om FM2020 gratis spillere.

Læs også om bet365 bonuskode, hvor du kan få en god odds bonus til sport.