Instagram landsholdet - Her er landsholdets Instagram konger

Det er på Instagram det sker, og derfor har vi selvfølgelig sat Instagram Landsholdet! Flere af de danske landsholdsspillere er meget populære på det sociale medie, men hvem er den mest populære?

Professionelle fodboldspillere er ikke længere bare fodboldspillere som i de gode gamle dage. De har et brand at pleje og mange har også en ordentlig stak hungrende følgere på Instagram, der skal holdes til ilden.

Vi har taget pulsen på de 10 mest populære landsholdsspillere på Instagram.

Før vi går i gang med oversigten vil vi lige minde dig om, at du kan få dig en rigtig god bonus hos bet365. Du kan læse mere om bet365 lige hér.

Her er listen over de mest populære danske fodboldspillere på hver position på Instagram:

Instagram Landsholdet

For mange følgere på Instagram giver mulighed for at promovere ens sponsorer og tjene endnu flere penge oven i de fede lønchecks der ryger ind på bankbogen hver måned.
Alligevel er der faktisk flere danske landsholdsstjerner, som slet ikke optræder på Instagram og hvis man ikke er på Instagram, så kommer man selvfølgelig heller ikke med på Instagram Landsholdet.

Spilleren med flest følgere på hver position får en plads på Instagram Landsholdet!

Målmand

@kasperschmeichel

1.000.000 følgere

⚽️ Leicester City

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel)

Når nu farmand Peter bruger en stor del af sin tid på at hore sig selv ud for FIFA og Putin, er det godt at se, at æblet er faldet langt fra stammen, når det gælder karakter. Kasper Schmeichel har nemlig gang på gang vist, at han både har en solid rygrad og et hoved, der er skruet godt på. 

Det så fodboldverdenen eksempelvis ved EM 2021, hvor Kasper Schmeichels af en engelsk journalist blev spurgt om, hvordan han ville have det, hvis Danmark forhindrede titlen i at komme hjem til England. “Has it ever been home?”, lød det lakonisk fra Kasper. Måske derfor er han en af de mest populære danske fodboldspillere på Instagram.

Forsvar

Vi stiller med en solid fireback kæde på Instagram Landsholdet, hvor både Premier League, Serie A og La Liga er repræsenteret.

@ANDREASCHRISTENSEN3

841.000 følgere

Andreas Christensen har efter nogle års svingende optrædener endelig bidt sig fast som en af de store defensive profiler hos Chelsea. Her følger over 800.000 profiler med i hans karriere gennem kameralinsen.

Andreas Christensen er ikke den flittigste poster på Instagram, og ofte er opslagene også ret fåmælte. Til gengæld må man sige, der er nogle sande ‘bangere’ af nogle pletskud på hans profil, der leder minderne hen på hans tordenhug mod Rusland, der var med til at pelse den russiske bjørn.

@simonkjaer.official

828.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Simon Kjær (@simonkjaer.official)

Mere fåmælt end en midtjyde som Simon Kjær er der dog få, der er. Blot 61 opslag er det blevet til for Kjær, der dog også er relativt ny på Instagram.

Ikke desto mindre har han et pænt stykke over 800.000 følgere, og det er ikke så underligt. Kjær har i årevis været et relativt stort navn i fodboldverdenen.

Men i sommeren ‘21, hvor han agerede heroisk, mens fodbold-Danmark holdt vejret på Christian Eriksens vegne, stak det for alvor af. Alle de danske spillere + Hjulmand håndterede det fortrinligt, men Kjær var simpelthen et niveau over.

Først spurtede han over til Eriksen og ydede hjertemassage, dernæst var han en klippe ved Eriksens kones side. Fornemt! Det syntes Drogba tydeligvis også, da han nominerede Kjær til Årets Spiller i en rørende tale.

Derfor er det ikke svært at forestille sig, hvorfor mange er interesseret i Kjær!

@joakim_maehle

141.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Joakim Mæhle (@joakim_maehle)

Hvis der er tre ting, danske fodboldfans har vænnet sig til, så er det at se Joakim Mæhle spurte ned ad kanterne, assistere sine holdkammerater og knalde læderet i kassen.

Den sympatiske nordjyde, hvis ego synes lige så lille som talentet er stort, tørner i det daglige ud for subtop-klubben i Serie A, Atalanta, som i disse år bliver ved med at begejstre fans og levere fantastiske resultater.

På Instagram følger 141.000 med i Mæhles posts. Og en anseelig del af dem er unge damer, der i særdeleshed skruer op for interaktionerne, når Mæhle deler billeder af sig selv i bar overkrop. “🔥🔥🔥” citerer vi en del af dem…

@danielwass18

217.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Daniel Wass (@danielwass18)


På Daniel Wass’ Instagram finder du alt det wholesome indhold, du kunne ønske dig. Vestegnen-drengen er tydeligvis et kæmpe familiemenneske og deler flittigt billeder af sig selv sammen med familien.

Og det ér sgu da nemmere at relatere til end de mange fodboldstjerner, der har mere travlt med at flashe deres elendige smag i biler, bling og mode. Vi hylder i hvert fald, og det samme gør over 200.000 følgere.

Wass har efterhånden også været i La Liga i en del år, siden han i 2015 skiftede til Celta Vigo, og derefter skiftede til først Valencia og dernæst topklubben Atletico Madrid. Så det er ikke så underligt, at han efterhånden er blevet både et meget kendt og populært ansigt på Instagram.

Midtbanen

Der er både mål, stål og elegance på Instagram Landsholdets midtbane, som er en offensiv én af slagsen.

@hojbjerg23

353.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Daniel Wass (@danielwass18)

Fra én Vestegn-dreng til en anden. Ligesom Wass har etableret sit navn i spanske La Liga, har Højbjerg gjort det i verdens mest populære liga, Premier League.

Siden 2016 har Højbjerg bosset den centrale midtbane rundt for først Southampton og dernæst for stor, undskyld, “storholdet” Tottenham.

Her er Højbjerg blevet en enormt populær spiller på grund af sit arbejdsraseri, og med over 350.000 følgere på Instagram er han tydeligvis også ret populær her.

@CHRISERIKSEN8

4.100.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Ingen over og ingen ved siden af. “Kong Christian” er kongen af landsholdet på banen og på Instagram! Christian Eriksen har langt flere følgere på Instagram end alle andre danskere og der er da også gået big business i den for landsholdets topscorer.

Eriksen er blevet et brand, og selvom han har skullet kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne efter den chokerende oplevelse mod Finland ved EM 2021, så er hans popularitet ikke dalet siden da.

Flere end 7 millioner mennesker likede hans berømte tommelfinger fra sygesengen, og siden da har det meste af (fodbold)verdenen spændt fulgt hans brave kamp for at komme tilbage på fode.

Det sker i Premier League, hvor han er skiftet til danskerkolonien Brentford, og hvor har vi dog savnet at se vores alle sammens Christian på græs igen!

@yussufyurarypoulsen

153.000 følgere

Mange var skeptiske, da Yussuf Poulsen som teenager forlod Lyngby i 2013 for at skifte til Bundesliga-klubben RB Leipzig. Det er trods alt ofte set, at unge, talentfulde danske fodboldspillere i en for ung alder tager et for stort skifte og ender med at rådne op på reserveholdene eller bænken.

I Yussuf Poulsens tilfælde skulle det dog vise sig at være en klog beslutning. Poulsen er således blevet noget af et koryfæ i klubben, og med over 300 kampe er han faktisk den spiller i klubbens historie med flest optrædener for klubben.

Han er desuden også den, der har assisteret flest gange og den tredjemest scorende! Succesen på banen har kastet 153.000 følgere af sig, som jævnligt får opdateringer fra den ret aktive Yussuf Poulsen.

Angreb

I angrebet finder vi – udover tre skarpe fodboldspillere – lidt af en overraskelse på andenpladsen over de mest populære Instagram landsholdsprofiler.

@braithwaiteofficial

1.500.000 følgere

Han er ikke den største profil på landsholdet, men på Instagram-ranglisten er Martin Braithwaite faktisk den næstmest populære efter Christian Eriksen.

Imponerende halvanden million profiler følger Braithwaite, og det er hele 500.000 flere end den tredjemest populære, Kasper Schmeichel.

Det har uden tvivl bidraget til Braithwaites popularitet, at han i dag tørner ud for en af de absolut mest profilere klubber i verden, FC Barcelona. Det er næsten lige så imponerende en bedrift af Braithwaite, som hans fodboldkarriere.

Som et forbilledligt knoklende individ bed Braithwaite sig som ganske ung fast i Toulouse, inden turen gik til Middlesbrough. Det blev aldrig en succes, men den hårdtarbejdende Braithwaite gjorde god figur på en række udlån, inden han blev købt af Leganés.

Her var han afgørende for deres overlevelse med en række vigtige mål og assists. Og det fik altså FC Barcelona til at slå til.

Vi forestiller os, at en del af følgerne følger Braithwaite som motivation og inspiration, for han har i dén grad vist, hvad flid kan føre med sig.

@mikkeldamsgaard00

153.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mikkel Damsgaard (@mikkeldamsgaard00)

EURO 2021 blev en turnering med enorme lavpunkter og endnu større højdepunkter. Det største lavpunkt behøver vi næppe gentage, men det førte netop til et af de mange højdepunkter.

For med Eriksen ude var der pludselig plads til Mikkel Damsgaard, og hvor han dog greb chancen! Med flotte mål, et sublimt pasnings- og samspil og en fantastisk fight stemplede Damsgaard sig for alvor ind på den internationale scene.

Nu tørner Damsgaard ud for Sampdoria i Serie A, og over 150.000 mennesker følger altså med i hans hverdag. Eller, hverdag og hverdag, de får et par sjældne krummer i ny og næ fra den fåmælte Damsgaard, der meget sjældent poster nye opslag.

@KASPERDOLBERG

402.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kasper Dolberg (@kasperdolberg)

Og apropos forsagt, så er det ikke overraskende, at Kasper Dolberg har over 400.000 følgere på Instagram. Den unge silkeborgenser, der er kendt for sit stille gemyt, er også kendt for at lade fødderne tale.

Det har de fleste fodboldinteresserede verden rundt efterhånden opdaget, og Dolberg er både et kendt navn i Nederlandene, hvor han tidligere tørnede ud for AFC Ajax, og i Frankrig, hvor han har gjort god figur i OGC NICE.

Mens han ikke snakker meget i interview, er han til gengæld ret flittig på Instagram med over et par hundrede opslag. Han deler primært kampbilleder og professionelle billeder, men der er nu også blevet plads til et par private skud hist og her.

Det var dem, vi havde plads til på Instagram Landsholdet. Med lige knap 10 millioner følgere tilsammen, er vores danske drenge tydeligvis ikke blot populære herhjemme, men også i det store udland. “🔥🔥🔥”