18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » Ishockey VM Odds

Ishockey VM Odds

Slutrunden i VM Ishockey 2019 spilles fra 10. til 26. maj i Slovakiet. De største favoritter til Ishockey VM er  er Canada og Sverige, men Rusland, Finland, USA og Tjekkiet kan også overraske. Få de aktuelle Ishockey VM odds her på Henvisningskode.net. Odds kun tilladt for personer over 18 år!

Denmark

Operatører med licens i

Denmark

Gennemset af vores eksperter

Opdateret

Reviewed on

Gå til

Ishockey VM oddsFavoritter til VMVM GrupperDanmarks kampe

I tabellen herunder har vi samlet de bedste Ishockey VM odds fra bookmakeren Unibet. Der er endnu ikke kommet odds på top 3 placeringer.

(Tallene er opdateret 17/4 2019)

NationVinder odds1-3 odds
Canada3.00n/a
Sverige4.00n/a
Rusland4.50n/a
Finland7.50n/a
USA7.50n/a
Tjekkiet11.00n/a
Schweiz21.00n/a
Slovakiet26.00n/a
Danmark46.00n/a

Ishockey VM odds på Danmark er meget højt på trods af de seneste års gode resultater. Vil du spille på en af nationerne til Ishockey VM, kan du klikke dig videre på knappen herover.

Du bliver sendt videre til Unibet, hvor du kan placere din indsats på Ishockey VM 2019 odds. Udover odds på vinderen af Ishockey VM finder du også odds på de aktuelle kampe i slutrunden.

Teaser til Ishockey VM 2019 i Danmark

Ishockey VM Odds på Danmark

På trods af en stolt ishockey-tradition i Danmark, er de ikke i nærheden af lande som Sverige og Finland. Men Danmark er siden år 2000 blevet en bedre og bedre ishockey-nation.

Flere danske talenter har etableret sig i verdens bedste liga, NHL, og Danmark har faktisk også drillet de helt store nationer ved flere slutrunder. Danmark har været fast inventar til A-VM siden 2003. Dengang debuterede Frans Nielsen for landsholdet. Den 35-årige stjerne i NHL er siden gået hen og blevet den dansker, der har spillet flest kampe i NHL gennem tiden.

Han har spillet ved 8 Ishockey VM for Danmark, men glæder sig ekstra meget til at spille VM på hjemmebane.

Danmark lægger ud mod Frankrig lørdag den 11. maj i en kamp, hvor vi i skrivende stund er små favoritter hos bookmakerne. Herunder kan du se ishockey VM odds på Danmark.

Ishockey VM odds på Danmark 

BookmakerVinder odds1-3 odds
46.00n/a
NordicBet Ishockey VM odds101.00n/a

Favoritter til Ishockey VM 2019

Det er ikke nogen overraskelse, at favoritterne til Ishockey VM 2019 er de store nationer: Canada, Sverige, Rusland, Finland og USA. De fem nationer har i hvert fald de bedste Ishockey VM odds.

Herunder præsenterer vi kort de fem største favoritter til Ishockey VM 2019.

Canada

Canada er det mest vindene hold ved A-VM i ishockey. 49 medaljer er det blevet til i alt, og heraf er 26 af medaljerne i guld. Canadierne vandt senest Ishockey VM i 2016.

Sidste år skuffede de. da det kun blev til en fjerdeplads, efter de tabte bronzekampen til USA. Canada er dog igen store favoritter i 2019.

Sverige

Sverige vundet medaljer ved Ishockey VM 47 gange. 11 gange er det blevet til guld. Det er faktisk kun Canada og Sovjetunionen der har vundet flere gange end “Tre Kronor”, som det svenske landshold kaldes.

Sverige kommer til Slovakiet som forsvarende verdensmestre efter en gyser af en VM-finale, hvor Sverige var bedst og slog Schweiz 3-2 efter ekstratid.

Rusland

Rusland havde taget medaljer med hjem fra ishockey VM fire år i træk, inden de sidste år røg ud i kvartfinalen til Canada. Russerne har ikke vundet guld siden 2014, og siden da er to bronzemedaljer det bedste resultat for den russiske (is)bjørn.

Finland

Finland markerede sig for alvor første gang, da man i 1992 tabte VM finalen til Sverige. Siden dengang er Finland endt i top 3 en håndfuld gange. og har i alt vundet 13 medaljer. Sidste år måtte Finland tage hjem uden medaljer, da man ligesom Rusland røg ud i kvartfinalen – 2-3 blev det til mod Schweiz.

Finland er gået glip af guldet i 2014 og 2016, hvor man begge gange måtte nøjes med sølv.

USA

Top 5 VM favoritter i ishockey fuldendes med USA.

Med 19 medaljer igennem tiden er USA bestemt ikke en upåagtet deltager ved VM i ishockey. Ofte har det dog knebet med USA, der imidlertid fik en flot skalp sidste år i Danmark, da de slog Canada i bronzekampen.

Det sidste verdensmesterskab skal man dog længe tilbage for at finde. Det var nemlig i 1960.

Køb billetter til Ishockey VM 2019

Ishockey VM 2019 i Slovakiet er en helt unik chance for at se verdens bedste ishockeyspillere på nærmeste hold uden at skulle jorden rundt.

Billetterne sælges som dagsbilletter, hvor du som regel får to kampe på samme dag med i købet. Du kan købe billetter til ishockey VM, hvis du følger linket herunder.

Ishockey VM Grupper

Danmark er kommet i en meget hård gruppe, hvilket også afspejler sig i det meget høje ishockey VM odds på Danmark. Med tre hold fra top 5 – Canada, Finland og USA – bliver de danske herrer uden tvivl sat på prøve.

De 16 nationer til Ishockey VM er inddelt i to grupper – Gruppe A og Gruppe B.

Gruppe A til Ishockey VM 2019

Gruppe A
Danmark
Finland
Frankrig
Tyskland
Canada
Slovakiet
USA
Storbritannien

Gruppe B til Ishockey VM 2019

Gruppe B
Tjekkiet
Italien
Letland
Rusland
Norge
Schweiz
Østrig
Sverige

Kvartfinaler Ishockey VM 2019

Efter de to gruppespil bliver de fire bedste hold fra hver gruppe parret med hinanden og spiller kvartfinaler. Alle kvartfinaler spilles den 23. maj 2019.

Semifinaler Ishockey VM 2019

Her møder de fire vindere fra kvartfinalerne hinanden i de afgørende kampe op imod finalen. Begge semifinaler spilles den 25. maj 2019.

Finale Ishockey VM 2019

Finalen mellem de to bedste hold ved Ishockey VM spilles den 26. maj 2019.

Danmarks kampe ved Ishockey VM

Herunder har vi listet Danmarks kampe ved VM 2019 op, så du kan se, hvornår du skal tage til Boxen eller tænde for dit TV.

DatoKampResultat
11. Maj klokken 12:15Danmark – Frankrign/a
12. Maj klokken  16:15Danmark – Tysklandn/a
14. Maj klokken 16:15Storbritannien – Danmarkn/a
16. Maj klokken 20:15Finland – Danmarkn/a
18. Maj klokken 12:15Danmark – USAn/a
20. Maj klokken 20:15Canada – Danmarkn/a
21. Maj klokken 16:15Slovakiet – Danmarkn/a

Leder du efter en bookmaker?

Anmeldelse af UnibetAnmeldelse af bet365