Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Betting Guide Tennis

Live betting er blevet populært, og flere statistikker viser at kun fodbold betting er mere populært end tennis betting. Vi har sammensat en live betting guide til tennis med 7 tips, der forbedrer dine chancer for at tjene penge på live odds.

Skip indledningen og send mig til de 7 tips!

En mulig forklaring på interessen for live betting på tennis er, at tennis er et simpelt spil, som næsten alle kan forholde sig til. Pointsystemet kan være lidt indviklet for nybegyndere, men det kommer man hurtigt efter.

Derudover bliver der døgnet rundt spillet professionel tennis et eller andet sted på planeten, som der er live odds på. Du slipper altså for at vente flere dage eller timer på næste kamp.

Mange af tenniskampene bliver samtidig live streamet, enten grafisk eller med live-billeder, og det gør live odds på tennis endnu mere populært.

Tennis-turneringer med live odds

ATP, WTA, ITF – er ikke smarte sms-slang, men derimod navnene på nogle af de professionelle organisationer inden for tennis.

ATP og WTA er henholdsvis mændenes og kvindernes øverste turneringslag, med Grand Slams og Masters som de mest kendte turneringer. Her er det kun de bedst rangerede spillere i verden, der deltager.

Challenger Tours er turneringer for det næstbedste lag, det vil typisk være spillere udenfor verdensranglistens top 80. ITF arrangerer årligt op imod 1000 turneringer for de dårligst rangerede professionelle spillere.

Tennis live odds

Hvis du vil tjene penge på live odds på tennis, er der groft set to muligheder, hvis du vil have en chance for gevinst:

– Mavefornemmelse, indtryk fra livebilleder og måske en smule held
– Grundigt forarbejde

Når det kommer til betting, er grundigt forarbejde altid at foretrække. Vi har sammensat en live betting guide til tennis, og når du sammen med vores guide har adgang til en stor mænge statistik, hvorfor så ikke gøre brug af den?

Live Betting Guide til tennis

Vi har sat en lille live betting guide sammen, som skulle gøre dig klogere på tennis betting og gerne øge din mulighed for at tjene penge på live odds.

Der er tonsvis af spilmuligheder I løbet af en tenniskamp. Du kan spille på hver enkelt bold, parti og sæt, men det handler om at være hurtig på aftrækkeren. Alle odds ændres konstant efter hver eneste bold.

Vi har gjort vores live betting guide på tennis overskuelig ved at samle det i 7 tips:

  1. Statistik er din ven
  2. Følg en eller to spillere tæt
  3. Hold øje med trætte spillere
  4. Tro på de stærke servere
  5. Når favoritten “smider” et parti
  6. Favoritten kommer dårligt fra start
  7. Tålmodighed og disciplin

1. Statistik er din ven

Tennis er i bund og grund et meget simpelt spil, hvor de samme situationer udspiller sig igen og igen – kamp efter kamp.

Derfor er statistiske forudsigelser tilbøjelige til at være langt mere pålidelige i tennis end for eksempel fodbold, hvor “alt jo kan ske, når bolden er rund”.

Live Betting Tennis Statisik

Statistik på tennis, som du kan bruge til at forbedre din viden og dermed dine vinderchancer. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

En fundamental del af enhver tenniskamp er underlaget. Alle spillere har et favoritunderlag.

Derfor kan der være stor værdi i at spotte en underdog, der har en fordel i forhold til favoritten på grund af underlaget. Som ovenstående billede viser, kan du på flere statistisk-hjemmesider se, hvor godt en spiller klarer sig i alle facetter af spillet, alt efter hvilket underlag de spiller på.

På flere hjemmesider kan du også sammenligne to spillere direkte mod hinanden inden en forestående kamp. På tennisexplorer.com kan du for eksempel se, hvordan de to spillere har klaret sig på det pågældende underlag i hele karrieren og i indeværende sæson.

2. Følg en eller to spillere tæt

Når nu du har sat dig grundigt ind i en spillers styrker og svagheder – hvorfor så ikke bruge din viden fremadrettet?

Hvis du nøjes med at følge en eller to spilleres kampe, skal du kun sætte dig ind i den kommende modstander. Du kender alle styrker og svagheder, de sidste par kampe og de kommende kampe/turneringer for din egen spiller, så du ved nogenlunde, hvordan han vil præstere.

Dermed kan du bruge lidt længere tid på at sætte dig ind i modstanderens statistikker.

3. Hold øje med trætte spillere

De bedste professionelle tennisspillere er konstant på farten. Når de ikke svinger ketsjeren på banen, er den højst sandsynlig pakket ned i kufferten, og de er på vej mod næste turnering.

For eksempel kan vores egen, danske Wozniacki holde en imponerende plads i top 20 på verdensranglisten, og det er på trods af, at hun ikke vinder nogen turneringer. Hun spiller bare rigtig, rigtig mange turneringer og skraber derved mange point sammen.

WTA Tennis betting


Stilling fra wtatennis.com. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Der kan være god værdi i at spotte en spiller, der lige har været igennem en hård turnering, hvor den pågældende spiller nåede meget langt. Dermed har spilleren muligvis ikke haft mulighed for at restituere optimalt.

Træthed kan også være en faktor under en turnering. Det ses ofte, at regnvejr udskyder kampe, og hvis en spiller oven i hatten har været ude i en hård og lang kamp, kan den næste kamp være en endnu større mundfuld.

4. Tro på de stærke servere

En af de mest træfsikre måder at tjene penge på live odds er at satse på serveren i egne partier. Mange tennisspillere lever af, at være rigtig gode servere.

Når en god server, har begået et par servefejl og for eksempel er nede med 0-30 i eget serveparti – så stiger oddset markant på serveren som vinder af partiet. Ofte kan der dog være god værdi i at satse på spilleren, der er bagud, da spillerens gode serve-evner ofte nemt kan vende partiet igen.

Du kan også satse på, at den servende spiller overlever en breakbold og hiver servepartiet hjem alligevel.

5. Når favoritten “smider” et parti

Har du adgang til livebilleder af den pågældende kamp, åbner det op for en ny dimension i live betting på tennis; spillernes attitude.

Lad os sige, at en favorit har en komfortabel føring i første sæt og er foran 5-2. Men bagud med 30-0 i næste parti, kan man på spillerens attitude spotte, at favoritten har solgt partiet, da favoritten bare skal holde næste serveparti for at vinde sættet.

Her gælder det selvfølgelig om at være hurtig på aftrækkeren, hvis man skal nå at smide en indsats på et tabt parti.

6. Sats på favoritten, der kommer dårligt fra start

Tennis er heldigvis ikke så simpelt, at favoritten vinder alle sæt – gudskelov. Der er stor værdi i at spille på en favorit, som vinder af en kamp, hvis favoritten har tabt første sæt.

Tag for eksempel kampen mellem Rafael Nadal og Andy Murray i 2014 i Rom. Her vandt Andy Murray første sæt med hele 6-1 på trods af, at spanske Nadal var favorit til odds 1,14 før kampen. Nu var oddset på Nadal som vinder af kampen helt oppe på 1,98.

Og hvis man havde gjort sit forarbejde grundigt, havde man spottet, at kampen blev spillet på grusunderlag. Et underlag hvor Rafael Nadal er en af historiens bedste spillere. Nadal vandt kampen 1-6, 6-3, 7-5.

Hvis favoritten taber første sæt – så vær ikke bleg for at satse din penge på spilleren!

7. Tålmodighed og disciplin

Tålmodighed er altid en vigtig dyd i betting. Og når du sidder og overværer en live tennis-kamp, bliver tålmodigheden endnu vigtigere!

Der er mange fristelser i løbet af live betting på en tenniskamp, men et godt råd er at vente med dine odds, til første sæt er færdigspillet. Så har du dannet dig et billede af dagsformen hos spillerne, og hvis favoritten har tabt første sæt, kan du finde god værdi i at spille på ham/hende til at vinde.

Betting på Wimbledon 2019

Det er Wimbledon-tid igen, og vanen tro begynder google igen at brænde varm med søgninger efter “betting on Wimbledon 2019”. Verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering er ikke blot et slaraffenland for sportsentusiaster, men også på bettere fra hele verden. Uanset ophav, etnicitet forstår de alle, hvad “betting on Wimbledon 2019” betyder.

Ah ja, gambling er så sandelig et universelt sprog.

Vi tager et kig på nogle af bookmakernes favoritter hos både mænd og kvinder. NB! En vigtig ting at være opmærksom på er, at Wimbledon spilles på græs.

Top 3 Wimbledon favoritter – herrer

Vi er så heldige at verdens tre mest vindende mandlige tennisspillere nogensinde alle er aktive på samme tid. Derfor er Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal ikke overraskende de tre forhåndsfavoritter til Wimbledon 2019.

Novak Djokovic

32-årige Novak Djokovic er ikke blot forsvarende Wimbledon mester, men har hele 4 Wimbledon-titler i trofæskabet og 15 Grand Slams i alt. Det serbiske tennis-es er da også bookmakernes bedste bud på en Wimbledon 2019 vinder.

Det er svært at opremse Djokovic’ styrker, for den både fysisk og mentalt stærke stjerne er i det hele taget blandt de bedste til meste. Skal vi fremhæve ét aspekt ved Djokovic, vil vi pege på hans serverreturneringer. Her er Djokovic ikke blot en af de bedste pt., men i tennishistorien. Nogle går endda så langt som at kalde ham dén bedste nogensinde.

Djokovic har selv udtalt, at hans foretrukne underlag er hardcourt, hvilket da også understøttes af statistikken, hvor hans sejrsprocent er højest på hardcourt, lavest på ler og midt i mellem befinder græs sig altså. Djokovic er dog så god en allround-spiller, at han ikke falder igennem på nogle af underlagene, og som sagt er det også blevet til 4 titler ved Wimbledon. Så helt allergisk overfor græs er han altså ikke!

Novak Djokovic har en positiv statistik mod både Federer (25 sejre / 22 nederlag) og Nadal (28 sejre / 26 nederlag). Alt i alt er der ikke meget at indvende til hans favoritrolle.

Roger Federer

Med et pas, der afslører en alder på 37 år, er du måske allerede klar til at afvise Roger Federer som seriøst bud på en Wimbledon 2019 vinder. Det vil være dumt.

Som den mest vindende tennisspiller nogensinde (20 Grand Slams) fornægter Federers kvaliteter sig ikke. Han er tilmed den mest vindende Wimbledon-spiller nogensinde med 8 turneringssejre, og den seneste var så sent som i 2017. Det skyldes ikke blot hans generelle evner, men i særdeleshed at Federer er klart bedst på græs.

Derudover har han et andet vigtigt våben i skuffen. Som du vil kunne læse senere, er serven en af de vigtigste faktorer i tennis. Og selvom han ikke er en vårhare, er Federer stadig en af verdens bedste servere.

På negativsiden taler Federers rekord mod de andre imod ham som vinder, hvis vi antager, at han skal slå en af de to andre på top 3 for at vinde turneringen. Federer har nemlig ikke blot en negativ statistik mod Djokovic, men en endnu værre statistik mod Nadal, hvor det er blevet til 15 sejre, men 24 nederlag.

Rafael Nadal

Den sidste i top 3 over Wimbledon favoritter er spanske Rafael Nadal. Den 33-årige spanier er lige i hælene på Federer med 18 Grand Slams, men ved Wimbledon har Nadal altid haft det sværere, og det er således “kun” blevet til to turneringssejre i 2008 og 2010.

Det skyldes ikke mindst underlaget. Græs har aldrig været spanierens foretrukne underlag, og det blev ikke bedre efter en grim knæskade i 2012, som siden har voldt Nadal kvaler på græs.

Han har da også selv udtalt, at det vil være “næsten umuligt” for ham at vinde sit tredje trofæ, og vejen er da heller ikke blevet nemmere af Nadals seeding.

Wimbledon favoritter – kvinder

Når det gælder kvinderne, er der mindre statistik at trække på, eftersom to ud af de tre forhåndsfavoritter er forholdsvis nye skud på stjernehimlen sammenlignet med herrerne. Det er dog et felt, hvor der er meget større usikkerhed end hos herrerne, hvor der er et klart skel mellem top 3 og resten.

Derfor er odds noget højere blandt kvinderne, og de ændrer sig også noget hurtigere end hos herrerne.

Ashleigh Barty

Australske Ashleigh Barty, som vandt sin første Grand Slam ved French Open for blot en måned siden, er bookmakernes bedste bud på en vinder af kvindernes Wimbledon 2019.

Den unge australier er førsteseedet ved Wimbledon, og det er også umiddelbart en turnering, der passer hende godt. Bartys svageste underlag er ler, men i virkeligheden har hun noget af de samme allround-egenskaber som Djokovic, hvilket betyder, at hun sjældent falder igennem.

Indbyrdes er der noget mindre statistik at koge på de kvindelige favoritter, men der er dog lidt. Ashleigh Barty har mødt den næststørste favorit blandt bookmakerne, Serena Williams, to gange og har endnu sin første sejr til gode.

Mod nummer tre på listen, Angelique Kerber, er statistikken også negativ, idet den hedder 2 sejre og 3 nederlag.

Serena Williams

Trods sine 37 år og beskedne 11. plads på WTA-listen er Serena Williams bookmakernes næstbedste bud på en Wimbledon-vinder. Og hvad hun mangler i ungdommelighed gør hun op for i overlegenhed.

Med 23 Grand Slams er Serena Williams den mest vindende tennisspiller nogensinde, selv Federer kan ikke følge med. Sammen med Australian Open er Wimbledon da også den Grand Slam, hun har vundet flest gange med hele syv sejre. Derfor er det måske til at tilgive bookmakerne, at de ikke er klar til at afskrive tennis koryfæet.

Det er dog ikke lykkedes Williams at vinde en Grand Slam siden 2017. Sidste år tabte hun en US Open finale til Naomi Osaka. Og så tabte hun Wimbledon finalen 2018 til …

Angelique Kerber

Tyske Angelique Kerber har mødt Serena Williams 9 gange, vundet de 3 og tabt 6. Men sidste år vandt hun altså en af de vigtigste opgør, da hun for første gang kunne kalde sig Wimbledon-vinder efter to sæt – meget passende med to gange 6-3.

Det var den 31-åriges tredje Grand Slam, og hun fik tilmed hævn for finalenederlaget til netop Williams i Wimbledon 2016.

Kerber har tidligere udtalt, at hun trives på alle underlag, men på det seneste har ler dog voldt hende nogle problemer. Derfor vil Wimbledon-græsset af flere grunde nok være et kærkomment gensyn.

Betting på US Open 2019

Fra 19.-23. august løber kvalifikationen til US Open 2019 af stablen, og fra den 26. august til 8. september er det så tid til selve turneringen US Open 2019. Vanen tro afholdes den i New York.

Det bliver den 139. US Open siden første afholdelse tilbage i 1881. Og selvom en anden Grand Slam, Wimbledon, blev afholdt før US Open, har sidstnævnte aldrig haft ophold på grund af verdenskrige, hvorfor US Open er den af de fire Grand Slams, der er blevet afholdt flest gange.

US Open 2019 har en præmiepulje på omkring $40 millioner og spilles på hardcourt, hvilket den er blevet siden 1978.

Siden turneringen blev professionaliseret i 1968 lyder rekorden blandt herrerne på 5 turneringssejre. Denne rekord deles af tre spillere, amerikanske Jimmy Connors og Pete Sampras og schweiziske Roger Federer, som også deltager i US Open 2019. Alle tre spillere har løftet trofæet 5 gange. Federer er blandt bookmakernes favorit til at vinde US Open 2019, men Novak Djokovic er dog med nogen afstand forhåndsfavoritten.

Hos kvinderne er vi såmænd også begavet med en rekordholder, der stadig er aktiv. Her er det også to amerikanere, der deler rekorden med 6 titler hver: Chris Evert og den måske bedste kvindelige tennisspiller nogensinde, Serena Williams. Hun tabte US Open finalen 2018 til Naomi Osaka, men er bookmakernes favorit til at tage kvindernes titel, hvilket i så fald vil gøre hende til egenhændig rekordholder.

 

Populære artikler…