Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Live Betting Guide Tennis - tjen penge på live odds

Live betting er blevet populært, og flere statistikker viser at kun fodbold betting er mere populært end tennis betting. Vi har sammensat en live betting guide til tennis med 7 tips, der forbedrer dine chancer for at tjene penge på live odds.

Skip indledningen og send mig til de 7 tips!

En mulig forklaring på interessen for live betting på tennis er, at tennis er et simpelt spil, som næsten alle kan forholde sig til. Pointsystemet kan være lidt indviklet for nybegyndere, men det kommer man hurtigt efter.

Derudover bliver der døgnet rundt spillet professionel tennis et eller andet sted på planeten, som der er live odds på. Du slipper altså for at vente flere dage eller timer på næste kamp.

Mange af tenniskampene bliver samtidig live streamet, enten grafisk eller med live-billeder, og det gør live odds på tennis endnu mere populært.

Tennis-turneringer med live odds

ATP, WTA, ITF – er ikke smarte sms-slang, men derimod navnene på nogle af de professionelle organisationer inden for tennis.

ATP og WTA er henholdsvis mændenes og kvindernes øverste turneringslag, med Grand Slams og Masters som de mest kendte turneringer. Her er det kun de bedst rangerede spillere i verden, der deltager.

Challenger Tours er turneringer for det næstbedste lag, det vil typisk være spillere udenfor verdensranglistens top 80. ITF arrangerer årligt op imod 1000 turneringer for de dårligst rangerede professionelle spillere.

Populære bookmakere med tennis live odds

 

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

Bookmaker Tilbud Besøg
888sport – Live Betting
– Live Streaming
888sport.dk
Unibet – Live Betting
– Live Streaming
Unibet.dk
NordicBet – Live Betting
– Live Streaming
NordicBet.dk
Betfair – Live Betting
– Live Streaming
betfair.dk
Danske Spil – Live Betting
– Live Streaming
danskespil.dk

 

Tjen penge på live odds

Hvis du vil tjene penge på live odds på tennis, er der groft set to muligheder, hvis du vil have en chance for gevinst:

– Mavefornemmelse, indtryk fra livebilleder og måske en smule held
– Grundigt forarbejde

Når det kommer til betting, er grundigt forarbejde altid at foretrække. Vi har sammensat en live betting guide til tennis, og når du sammen med vores guide har adgang til en stor mænge statistik, hvorfor så ikke gøre brug af den?

Live Betting Guide til tennis

Vi har sat en lille live betting guide sammen, som skulle gøre dig klogere på tennis betting og gerne øge din mulighed for at tjene penge på live odds.

Der er tonsvis af spilmuligheder I løbet af en tenniskamp. Du kan spille på hver enkelt bold, parti og sæt, men det handler om at være hurtig på aftrækkeren. Alle odds ændres konstant efter hver eneste bold.

Vi har gjort vores live betting guide på tennis overskuelig ved at samle det i 7 tips:

  1. Statistik er din ven
  2. Følg en eller to spillere tæt
  3. Hold øje med trætte spillere
  4. Tro på de stærke servere
  5. Når favoritten “smider” et parti
  6. Favoritten kommer dårligt fra start
  7. Tålmodighed og disciplin

1. Statistik er din ven

Tennis er i bund og grund et meget simpelt spil, hvor de samme situationer udspiller sig igen og igen – kamp efter kamp.

Derfor er statistiske forudsigelser tilbøjelige til at være langt mere pålidelige i tennis end for eksempel fodbold, hvor “alt jo kan ske, når bolden er rund”.

Live Betting Tennis Statisik

Statistik på tennis, som du kan bruge til at forbedre din viden og dermed dine vinderchancer. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

En fundamental del af enhver tenniskamp er underlaget. Alle spillere har et favoritunderlag.

Derfor kan der være stor værdi i at spotte en underdog, der har en fordel i forhold til favoritten på grund af underlaget. Som ovenstående billede viser, kan du på flere statistisk-hjemmesider se, hvor godt en spiller klarer sig i alle facetter af spillet, alt efter hvilket underlag de spiller på.

På flere hjemmesider kan du også sammenligne to spillere direkte mod hinanden inden en forestående kamp. På tennisexplorer.com kan du for eksempel se, hvordan de to spillere har klaret sig på det pågældende underlag i hele karrieren og i indeværende sæson.

2. Følg en eller to spillere tæt

Når nu du har sat dig grundigt ind i en spillers styrker og svagheder – hvorfor så ikke bruge din viden fremadrettet?

Hvis du nøjes med at følge en eller to spilleres kampe, skal du kun sætte dig ind i den kommende modstander. Du kender alle styrker og svagheder, de sidste par kampe og de kommende kampe/turneringer for din egen spiller, så du ved nogenlunde, hvordan han vil præstere.

Dermed kan du bruge lidt længere tid på at sætte dig ind i modstanderens statistikker.

3. Hold øje med trætte spillere

De bedste professionelle tennisspillere er konstant på farten. Når de ikke svinger ketsjeren på banen, er den højst sandsynlig pakket ned i kufferten, og de er på vej mod næste turnering.

For eksempel kan vores egen, danske Wozniacki holde en imponerende plads i top 20 på verdensranglisten, og det er på trods af, at hun ikke vinder nogen turneringer. Hun spiller bare rigtig, rigtig mange turneringer og skraber derved mange point sammen.

WTA Tennis betting

Stilling fra wtatennis.com. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Der kan være god værdi i at spotte en spiller, der lige har været igennem en hård turnering, hvor den pågældende spiller nåede meget langt. Dermed har spilleren muligvis ikke haft mulighed for at restituere optimalt.

Træthed kan også være en faktor under en turnering. Det ses ofte, at regnvejr udskyder kampe, og hvis en spiller oven i hatten har været ude i en hård og lang kamp, kan den næste kamp være en endnu større mundfuld.

4. Tro på de stærke servere

En af de mest træfsikre måder at tjene penge på live odds er at satse på serveren i egne partier. Mange tennisspillere lever af, at være rigtig gode servere.

Når en god server, har begået et par servefejl og for eksempel er nede med 0-30 i eget serveparti – så stiger oddset markant på serveren som vinder af partiet. Ofte kan der dog være god værdi i at satse på spilleren, der er bagud, da spillerens gode serve-evner ofte nemt kan vende partiet igen.

Du kan også satse på, at den servende spiller overlever en breakbold og hiver servepartiet hjem alligevel.

5. Når favoritten “smider” et parti

Har du adgang til livebilleder af den pågældende kamp, åbner det op for en ny dimension i live betting på tennis; spillernes attitude.

Lad os sige, at en favorit har en komfortabel føring i første sæt og er foran 5-2. Men bagud med 30-0 i næste parti, kan man på spillerens attitude spotte, at favoritten har solgt partiet, da favoritten bare skal holde næste serveparti for at vinde sættet.

Her gælder det selvfølgelig om at være hurtig på aftrækkeren, hvis man skal nå at smide en indsats på et tabt parti.

6. Sats på favoritten, der kommer dårligt fra start

Tennis er heldigvis ikke så simpelt, at favoritten vinder alle sæt – gudskelov. Der er stor værdi i at spille på en favorit, som vinder af en kamp, hvis favoritten har tabt første sæt.

Tag for eksempel kampen mellem Rafael Nadal og Andy Murray i 2014 i Rom. Her vandt Andy Murray første sæt med hele 6-1 på trods af, at spanske Nadal var favorit til odds 1,14 før kampen. Nu var oddset på Nadal som vinder af kampen helt oppe på 1,98.

Og hvis man havde gjort sit forarbejde grundigt, havde man spottet, at kampen blev spillet på grusunderlag. Et underlag hvor Rafael Nadal er en af historiens bedste spillere. Nadal vandt kampen 1-6, 6-3, 7-5.

Hvis favoritten taber første sæt – så vær ikke bleg for at satse din penge på spilleren!

7. Tålmodighed og disciplin

Tålmodighed er altid en vigtig dyd i betting. Og når du sidder og overværer en live tennis-kamp, bliver tålmodigheden endnu vigtigere!

Der er mange fristelser i løbet af live betting på en tenniskamp, men et godt råd er at vente med dine odds, til første sæt er færdigspillet. Så har du dannet dig et billede af dagsformen hos spillerne, og hvis favoritten har tabt første sæt, kan du finde god værdi i at spille på ham/hende til at vinde.

Populære artikler…