Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Melodi Grand Prix Odds

Snart går det løs igen, når dansk Melodi grand prix løber af stablen lørdag den 7. marts i Royal Arena i København. Vi gennemgår alt, du skal vide om Melodi Grand Prix 2020 og ser på de 10 Melodi Grand Prix deltagere, Melodi Grand Prix odds og spændende og sjove fakta om dansk Melodi Grand Prix.

Melodigrandprix odds 2020

Det er jo altid sjovt at følge Melodi Grand Prix, når man har en favorit eller et mind beløb på højkant. Leonora er med sangen “Love is forever” klar favorit til at vinde Melodi grand Prix 2020. Hos Unibet kan du i skrivende stund få odds 2.0 på at Leonora vinder.

Hos Unibet kan du som ny kunde få 1.000 i bonus som du kan bruge på at satse på én af deltagerne. Når du har trykket på knappen forneden og registreret dig skal du bare gå til menuén i venstre side hos Unibet og trykke på fanen “Specials” for at vædde på Melodi Grandprix 2020.

Spil på Leonora som vinder

Regler og vilkår gælder +18. 
 

Melodi Grand Prix 2020

Når Melodi Grand Prix 2020 løber af stablen i Royal Arena i København, er det den 51. gang, den populære musikkonkurrence afholdes i Danmark.

I Melodi Grand Prix 2020 dyster 10 deltagere om at blive Danmarks repræsentant ved det internationale Eurovision Song Contest, som afholdes senere på året, nærmere bestemt 18. maj 2020.

Som altid tegner Melodi Grand Prix 2020 til at blive en tæt og spændende affære, og deltagerfeltet i Melodi Grand Prix 2020 skiller sig ud fra mange tidligere år ved at udvælgelsesprocessen bliver mere inddragende. Tre af de 10 sange bliver således udvalgt af P4’s lyttere.

Emmelie de Forest vandt Eurovision i 2013. Foto: Raimond Spekking CC BY-SA 4.0

Melodi Grand Prix 2020 byder desuden på en række kendte kunstnere. Lad os tage et kig på de 10 deltagere.

Melodi Grand Prix deltagere 2020

1) Simone Emilie ‘Anywhere’

23-årige Simone Emilie Holm, der går under kunstnernavnet Simone Emilie, åbner ballet ved Dansk Melodi Grand Prix 2020 med den første sang ‘Anywhere’.

Tekst og musik: Jeanette Bonde, Fred Miller og Fredrik Sonefors

Hør sangen her.

2) Jasmin Gabay ‘Kiss Like This’

Er du fan af ‘Den store bagedyst’, så kender du allerede den anden kunstner på listen, 31-årige Jasmin Gabay. I efteråret nåede den charmerende bagekreatør nemlig finalen i det populære bageprogram.

Hun optræder med sang nummer 2, ‘Kiss Like This’.

Tekst og musik: Lise Cabble, Clara Sofie Fabricius, Fredrik Sonefors

Hør sangen her.

3) Rasmus Faartoft ‘Hold My Breath’

25-årige Rasmus Faartoft har hjemmebanefordel, når han træder på scenen i Boxen med sang nummer 3, ‘Hold My Breath’. Den musical-erfarne midtjyde er nemlig født i Herning og skal derudover udnytte sin sceneerfaring, som er ganske omfattende trods hans unge alder.

Tekst og musik: Martin Skriver, Tim Schou, Thomas Agerholm, Sebastian Owens, Benjamin Rønn, Marcus Elkjer

Hør sangen her.

4) Marie Isabell ‘Dancing with You in My Heart’

Hvor nogle af deltagerne på listen er garvede i musikbranchen, er 33-årige Marie Isabell tværtimod noget af et wildcard. Hun blev således opdaget via instagram, hvor hun jævnligt lægger videoer op med demonstrationer af sit sangtalent. Hun går på ved Dansk Melodi Grand Prix 2020 med sang nummer 4, ‘Dancing with You in My Heart’.

Tekst og musik: Greg C. Curtis, Miguel Garcia, Petrus Wessman, John Ballard

Hør sangen her.

5) Sigmund ‘Say My Name’

23-årige Sigmund Trondheim er endnu et kendt ansigt hos mange af seerne. Den unge entertainer nåede nemlig 2018-udgavens semifinale i X Factor. Nu skal han forsøge at tage skridtet videre, når han optræder med sang nummer 5, ‘Say My Name’.

Tekst og musik: Christoffer Stjerne, Abigail F. Jones

Hør sangen her.

6) Humørekspressen ‘Dronning af baren’

Flere af sangene på listen er både storladne og med et umiskendeligt aftryk af alvor. Det gælder ikke for den sjette deltager, Humørekspressen, der består af Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka Peter Lützen). Her får den fuld smadder med dancehall og masser af glimt i øjnene, når de optræder med sang nummer 6, ‘Dronning af baren’.

Tekst og musik: Christian Kroman, Søren Schou, Chang Il Kim, Peter Lützen

Hør sangen her.

7) Julie & Nina ‘League of Light’

Fra et firkløver går vi til en duo på listens nummer syv, nemlig Julie Berthelsen og Nina Kreutzmann Jørgensen. 39-årige Julie blev landskendt, da hun i 2002 blev nummer to i Popstars, mens Nina Kreutzmann tidligere har turneret med ingen ringere end Björk. De to bringer grønlandsk til bordet for bare anden gang i dansk Grand Prix-historie, når de optræder med sang nummer 7, ‘League of Light’.

Tekst og musik: Julie Berthelsen, Nina Kreutzmann Jørgensen, Marcus Winther-John, Joachim Ersgaard

Hør sangen her.

8) Teit Samsø ‘Step It Up’

37-årige Teit Samsø er erfaren på scenen, hvor han gør sig på de skrå brædder primært hos Fredericia Teater. Desuden har han optrådt som sanger i tre år på Wallmans i København og som hovedrolle i musicalen ‘Seebach’, som vi ikke har set, men som givetvis er rædderlig. Anyway, han optræder som nummer 8 med sangen ‘Step it up’.

Tekst og musik: Christoffer Stjerne, Lise Cabble, Nanna Larsen

Hør sangen her.

9) Leonora ‘Love Is Forever’

Hun er blot 20 år og er primært trænet på isen, hvor hun har vundet flere danmarksmesterskaber i skøjteløb, men Leonora Colmor Jepsen, der blot optræder som Leonora er klar som aftenens næstsidste optrædende med sang nummer 9, ‘Love Is Forever’.

Tekst og musik: Lise Cabble, Melanie Wehbe, Emil Lei

Hør sangen her.

10) Leeloo ‘That Vibe’

Den sidste deltager ved Melodigrand Prix er 34-årige Pernille-Leeloo, der blot optræder under kunstnernavnet Leeloo. Hun har tidligere udgivet og turneret i USA, så det kniber ikke med erfaringen for aftenens sidste kunstner, der opfører sang nummer 10 ‘That vibe’.

Tekst og musik: Laurell Barker, Ludvig Hilarius Brygmann, Maria Marcus

Hør sangen her.

Hvem tror du vinder Melodi Grand Prix 2020?

Nu har du måske lyttet til et par sange og fundet din favorit. Du kan hos bet365 hente en fed bonus som du kan bruge til teste om du har musikkundskaberne i orden. Registrer dig i 3 nemme trin nedenfor:

1: Kopiér koden BIGBET ved tryk på den orange knap.

2: Tryk på det blå link for at komme til bet365

3: Indtast bonuskoden BIGBET ved registrering.

Regler og vilkår gælder +18

 

Melodigrand Prix odds

Med styr på deltagerne lad os tage et kig på de forskellige typer af Melodigrand Prix odds, du kan kaste dig ud i. Og når det gælder Melodigrand Prix betting, er der masser af spændende muligheder.

Den mest almindelige type Melodigrand Prix betting er selvfølgelig at spille på vinderen. Vinderen findes af en kombination og seernes stemmer og en udvalgt jury, som hver stemmer af to omgange og begge har 50% indflydelse.

Føler du dig mindre sikker, kan du også prøve dig af med Melodigrand Prix odds på, hvem der ender i top tre. Her er odds naturligvis lavere end på det rene vinderspil.

I skrivende stund (4. februar 2020) varierer odds på de 10 deltagere fra 2,10 – 51,00. Melodigrand Prix odds svinger dog også i høj grad fra bookmaker til bookmaker. Hos Danske Spil er odds på Sigmund i skrivende stund blot på 30,00, mens NordicBet altså tilbyder odds 51,00 på ham.

I takt med at vi kommer tættere på Melodigrand Prix, ændrer odds sig selvfølgelig. Det samme gør mængden af special Melodigrand Prix væddemål, da der hele tiden kommer nye spil til.

Melodi Grand Prix bookmakere

Vi har kigget på Melodigrand Prix deltagerne og Melodigrand Prix odds. Lad os så tage et kig på de forskellige Melodi Grand Prix bookmakere.

Bet365

Som den største bookmaker af alle er bet365 selvfølgelig også en af de oplagte Melodi Grand Prix bookmakere at nævne.

Hos bet365 finder du et af de største spiludvalg, nogle af de skarpeste Melodi Grand Prix odds og en række saftige specialspil.

NordicBet

NordicBet er også en stærk kandidat, når det gælder gode Melodi Grand Prix odds. Bookmakeren har altid fingeren på pulsen, når det gælder betting på de skandinaviske markeder, og derfor står de også klar med saftige Melodi Grand Prix odds og gode specialspil.

Derfor er NordicBet en af de bedste Melodi Grand Prix bookmakere.

Danske Spil

Apropos bookmakere med fingeren på pulsen på det danske marked er Danske Spil selvfølgelig også en oplagt kandidat.

Danske Spil har et ry for ikke altid at tilbyde de bedste odds på markedet, og det kunne se ud som om, det også gælder deres Melodi Grand Prix odds. Til gengæld er de gode til at markere særlige lejligheder såsom Melodi Grand Prix, og derfor regner vi med at se spændende Melodi Grand Prix kampagner på Danske Spil.

Unibet

Den sidste Melodi Grand Prix bookmaker, vi har taget med i vores Melodi Grand Prix gennemgang, er Unibet. Med ambassadøren Brian Laudrup i spidsen er det primært inden for fodbold, Unibet gør sig, men de har også altid et skarpt øje på det danske marked.

Derfor tilbyder de også et stort udvalg af spændende Melodi Grand Prix odds og spil, og måske endda en Melodi Grand Prix kampagne eller to.

Jonas Rasmussen vandt dansk Melodi Grand Prix i 2018. Foto: Wouter van Vliet, EuroVisionary Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

 

Melodigrandprix historie

Dansk Melodigrandprix går helt tilbage til 1957, men dog ikke uden afbrydelser. Der blev således ikke afholdt dansk Melodigrandprix i 1967-1977 og i 1994, 1998 og 2003.

De sidste mange år er Melodigrandprix blevet afholdt uden for København, ligesom det er tilfældet i år. Sidst, der var dansk Melodigrandprix i København, var således i 2002.

Legenden Tommy Seebach har vundet Melodigrandprix tre gange, og dermed er han sammen med sangduoen Hot Eyes den hyppigste vinder af dansk Melodigrandprix.

Tre er også det magiske tal, når det gælder Eurovision. Tre gange har vinderen af dansk Melodigrandprix nemlig vundet Eurovision: i 1963 var det Grethe og Jørgen Ingmann i London, der vandt med ‘med Dansevise’. I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med “Fly on the Wings of Love”, den engelske udgave af “Smuk som et stjerneskud”. Og i 2013 vandt Emmelie de Forest i Malmö med “Only Teardrops”.

I år afholdes Eurovision i Tel Aviv i Israel.