Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

4 februar 2019

Sidst opdateret: for 6 måneder siden

Melodi Grand Prix Odds

Snart går det løs igen, når dansk Melodi grand prix løber af stablen lørdag den 7. marts i Royal Arena i København. Vi gennemgår alt, du skal vide om Melodi Grand Prix 2020 og ser på de 10 Melodi Grand Prix deltagere, Melodi Grand Prix odds og spændende og sjove fakta om dansk Melodi Grand Prix.

Melodigrandprix odds 2020

Det er jo altid sjovt at følge Melodi Grand Prix, når man har en favorit eller et mind beløb på højkant. Jasmin Rose feat. RoxorLoops er med sangen “Human” klar favorit til at vinde Melodi grand Prix 2020. Hos Unibet kan du i skrivende stund få odds 2.0 på at Jasmin Rose feat. RoxorLoops vinder.

Hos Unibet kan du som ny kunde få 1.000 i bonus som du kan bruge på at satse på én af deltagerne. Når du har trykket på knappen forneden og registreret dig skal du bare gå til menuén i venstre side hos Unibet og trykke på fanen “Specials” for at vædde på Melodi Grandprix 2020.

Melodi Grand Prix 2020

Når Melodi Grand Prix 2020 løber af stablen i Royal Arena i København, er det den 51. gang, den populære musikkonkurrence afholdes i Danmark.

I Melodi Grand Prix 2020 dyster 10 deltagere om at blive Danmarks repræsentant ved det internationale Eurovision Song Contest, som afholdes senere på året, nærmere bestemt 18. maj 2020.

Som altid tegner Melodi Grand Prix 2020 til at blive en tæt og spændende affære, og deltagerfeltet i Melodi Grand Prix 2020 skiller sig ud fra mange tidligere år ved at udvælgelsesprocessen bliver mere inddragende. Tre af de 10 sange bliver således udvalgt af P4’s lyttere.

Melodi Grand Prix 2020 byder desuden på en række kendte kunstnere. Lad os tage et kig på de 10 deltagere.

Melodi Grand Prix deltagere 2020

1) Jasmin Rose feat. RoxorLoops – ‘Human’

Bookmakernes favorit er Jasmin Rose feat. RoxorLoops. De optræder med sangen ‘Human’, som behandler et alvorligt emne, nemlig menneskehedens og individets tilstand anno 2020.

Sangen er blandt andet skrevet af Lise Cabble, der skrev Emmelie de Forests vindersang i 2013.

Tekst og musik: Lise Cabble, Grace Risch, Gavin Jones og Erik Smaaland.

Hør sangen her.

2) Ben & Tan – ‘Yes’

Det er ikke alderen der trykker hos Ben & Tan, som består af 17-årige Benjamin Rosenbohm og 22-årige Tanne Amanda Balcells.

De optræder med sangen ‘Yes’, der er sang med et positivt budskab leveret i en upbeat indpakning.

Sangtekst af Emil Adler Lei, Jimmy Jansson og Linnea Deb.

Hør sangen her.

3) Sander Sanchez – ‘Screens’

23-årige Sander Sanchez optræder med det elektroniske popnummer ‘Screens’, en sang der tjener som advarsel om ikke at blive for opslugt af vores elektroniske skærme, men huske at kigge op i ny og næ.

Tekst: Jonas Thander, Liam Craig og Christopher Wortley.

Hør sangen her.

4) Kenny Duerlund – ‘Forget It All’

Odense-baserede Kenny Duerlund er egentlig skuespiller, men han har ikke desto mindre nu kastet sig over musikken med nummeret ‘Forget it all’, der er en sang, som handler om at acceptere andre og os selv trods vores mange uperfektheder.

Tekst: Henrik Tala, Mila Falls, Patrick Jean og Kenny Duerlund selv

Hør sangen her.

5) Sys Bjerre – ‘Honestly’

Sammen med Isam B er Sys Bjerre nok det mest kendte navn på listen over årets deltagere.

Hun stiller op med sangen ‘Honesty’, en sang der behandler klimaproblematikken og som låner fra kammerpoppen.

Tekst: Lasse Lyngbo og Sys Bjerre selv.

Hør sangen her.

6) Maja Og De Sarte Sjæle – ‘Den eneste goth i Vejle’

Maja Rudolph og Timo Mastrup-Andersen, som optræder med ‘Den eneste goth i Vejle’ under kunstnernavnet Maja Og De Sarte Sjæle, har tidligere deltaget i KarriereKanonen og stiller nu op med en sang, der handler om en skilsmisse oplevet gennem barnet.

Tekst: Timo Mastrup-Andersen

Hør sangen her.

7) Benjamin Kissi – ‘Faith’

Benjamin Kissi stiller op med feltets eneste soul-inspirerede sang.

Det gør han med sangen ‘Faith’, som ifølge Kissi selv er et nummer, der handler om optimisme og om at tro på det bedste i andre mennesker.

Tekst: Benjamin Kissi, Gisli Gislason og Frederik Tao Nordsøe Schjoldan

Hør sangen her.

8) Jamie Talbot – ‘Bye Bye Heaven’

31-årige Jamie Talbot er også en rutineret herre med en andenplads i X-factor 2018. Han stiller op med nummeret ‘Bye Bye Heaven’, som han selv beskriver som en ukompliceret og “meget ligetil popsang”, der handler om at slå til i kærlighedens spil, når chancen byder sig.

Tekst og musik: Jamie Talbot

Hør sangen her.

9) Isam B – ‘Bølger’

42-årige Isam B er alderspræsident i årets felt. Han optræder med nummeret ‘Bølger’, der handler om at stå fast og finde stolthed i sit ophav og kultur, selvom det til tider måske kan være svært.

Tekst og musik: Morten Woods, Babak Vakili, Troels Kampmann Kjær og Isam B selv

Hør sangen her.

10) Emil – Ville ønske jeg havde kendt dig’

19-årige Emil Vestergaard Klausen optræder med nummeret ‘Ville ønske jeg havde kendt dig’, som er en meget personlig sang om Emils egen farfar, som Emil aldrig nåede at møde.

Tekst: Emil Vestergaard Klausen Gavyn Matthew Bailey, Esben Svane og Tim Schou.

Hør sangen her.

Melodigrand Prix odds

Med styr på deltagerne lad os tage et kig på de forskellige typer af Melodigrand Prix odds, du kan kaste dig ud i. Og når det gælder Melodigrand Prix betting, er der masser af spændende muligheder.

Den mest almindelige type Melodigrand Prix betting er selvfølgelig at spille på vinderen. Vinderen findes af en kombination og seernes stemmer og en udvalgt jury, som hver stemmer af to omgange og begge har 50% indflydelse.

Føler du dig mindre sikker, kan du også prøve dig af med Melodigrand Prix odds på, hvem der ender i top tre. Her er odds naturligvis lavere end på det rene vinderspil.

I skrivende stund (4. februar 2020) varierer odds på de 10 deltagere fra 2,25 – 51,00. Melodigrand Prix odds svinger dog også i høj grad fra bookmaker til bookmaker. Hos Danske Spil er odds på Sigmund i skrivende stund blot på 30,00, mens NordicBet altså tilbyder odds 51,00 på ham.

I takt med at vi kommer tættere på Melodigrand Prix, ændrer odds sig selvfølgelig. Det samme gør mængden af special Melodigrand Prix væddemål, da der hele tiden kommer nye spil til.

Melodi Grand Prix bookmakere

Vi har kigget på Melodigrand Prix deltagerne og Melodigrand Prix odds. Lad os så tage et kig på de forskellige Melodi Grand Prix bookmakere.

NordicBet

NordicBet er også en stærk kandidat, når det gælder gode Melodi Grand Prix odds. Bookmakeren har altid fingeren på pulsen, når det gælder betting på de skandinaviske markeder, og derfor står de også klar med saftige Melodi Grand Prix odds og gode specialspil.

Derfor er NordicBet en af de bedste Melodi Grand Prix bookmakere.

Danske Spil

Apropos bookmakere med fingeren på pulsen på det danske marked er Danske Spil selvfølgelig også en oplagt kandidat.

Danske Spil har et ry for ikke altid at tilbyde de bedste odds på markedet, og det kunne se ud som om, det også gælder deres Melodi Grand Prix odds. Til gengæld er de gode til at markere særlige lejligheder såsom Melodi Grand Prix, og derfor regner vi med at se spændende Melodi Grand Prix kampagner på Danske Spil.

Unibet

Den sidste Melodi Grand Prix bookmaker, vi har taget med i vores Melodi Grand Prix gennemgang, er Unibet. Med ambassadøren Brian Laudrup i spidsen er det primært inden for fodbold, Unibet gør sig, men de har også altid et skarpt øje på det danske marked.

Derfor tilbyder de også et stort udvalg af spændende Melodi Grand Prix odds og spil, og måske endda en Melodi Grand Prix kampagne eller to.

Melodigrandprix historie

Dansk Melodigrandprix går helt tilbage til 1957, men dog ikke uden afbrydelser. Der blev således ikke afholdt dansk Melodigrandprix i 1967-1977 og i 1994, 1998 og 2003.

De sidste mange år er Melodigrandprix blevet afholdt uden for København, ligesom det er tilfældet i år. Sidst, der var dansk Melodigrandprix i København, var således i 2002.

Legenden Tommy Seebach har vundet Melodigrandprix tre gange, og dermed er han sammen med sangduoen Hot Eyes den hyppigste vinder af dansk Melodigrandprix.

Tre er også det magiske tal, når det gælder Eurovision. Tre gange har vinderen af dansk Melodigrandprix nemlig vundet Eurovision: i 1963 var det Grethe og Jørgen Ingmann i London, der vandt med ‘med Dansevise’. I 2000 vandt Brødrene Olsen i Stockholm med “Fly on the Wings of Love”, den engelske udgave af “Smuk som et stjerneskud”. Og i 2013 vandt Emmelie de Forest i Malmö med “Only Teardrops”.

I år afholdes Eurovision i Rotterdam i Holland.

Læs også vores artikel om Eurovision vindere.