Nicklas Bendtner Odds - Aktuelle odds på Bendtner

Nicklas Bendtner Odds

Nicklas Bendtner odds: Bliver Lord Statsminiter?

Af: Emil Aurehøj Persson, 8. juni 2017

“Medvind på cykelstierne, flottere julegaver og nutella i feltrationerne” – det var punkterne i Jacob Haugaards valgprogram, da komikeren i 1994 blev valgt ind i Folketinget. Nu kan du oddse på at Nicklas Bendtner bliver den næste kendis i Folketinget.

Og inden du ryster på hovedet og tænker, at Nicklas Bendtner som statsminister er noget af det dummeste, du længe har hørt, så tyg lige en ekstra gang på følgende:

  • Jacob Haugaard blev valgt ind i Folketinget med 23.253 stemmer. Nicklas ‘Lord’ Bendtner har 428.000 følgere på Instagram!
  • Donald Trump ville “bygge en mur og lade andre betale for den”. Nu er han verdens mest magtfulde mand!

Bredere bænke og større flasker på natklubberne”. Det kunne måske være et valgprogram for Lord Bendtner?

Hvor urealistisk det end lyder, så er der i hvert fald et generøst Nicklas Bendtner odds at hente, på Bendtner som Danmarks næste statsminister.

Et andet frisk bud kunne være hele Danmarks Michael Laudrup. Legenden, der i øjeblikket er igang med sin anden periode som træner i ørkenstaten Qatar, vurderes som en mere sandsynlig statsminister end Lord Bendtner.

Odds på Danmarks næste statsminister (taget fra bet365 8. juni 2017)

Næste statsministerOdds
Mette Frederiksen1,53*
Lars Løkke Rasmussen4,00*
Uffe Elbæk251,00*
Michael Laudrup1001,00*
Nicklas Bendtner5001,00*
Amalie Szigethy8001,00*

*Odds er taget fra bet365.dk 8. juni 2017. Oddsene opdaterer sig løbende.

Odds på Bendtner bomber (videre) for landsholdet

Man kan mene, hvad man vil om Bendtner, men én ting kan ingen tage fra ham; hans mange mål på landsholdet.

Bendtner har scoret imponerende 29 mål i 74 kampe i den rød-hvide trøje. Tilbage i 2014-15 snakkede pressen og Bendtner selv, om at han endda kunne nå at overhale Poul “Tist” Nielsen og Jon Dahl Tomasson som deler 1. pladsen på listen over landsholdets mest scorende spillere. De har begge scoret 52 mål.

Odds på Nicklas Bendtner

Så mange mål når Nicklas Bendtner næppe, men skulle Åge Hareide få brug for angriberen på det danske landshold i løbet af 2017, er der gode chancer for, at Lord Bendtner kvitterer med mål. Danskeren skal i gennemsnit bare bruge 2,5 landskampe, før bolden ligger i modstanderens mål.

Danmark har på nuværende tidspunkt kun spillet én ud af seks VM-kvalkampe i 2017. Derfor er der rig mulighed for at udtage Lord Bendtner i løbet af efteråret. Et scenarie som Danske Spil, tilsyneladende ikke finder særlig usandsynligt.

Du får eksempelvis pengene to gange igen, hvis Bendtner skulle snige ind på landsholdets måltavle inden 2017 bliver til 2018.

Bendtner scorer mindst 1 mål i de 6 VM-kvalkampe i Gruppe E
odds 2.00 hos Danske Spil

Nicklas Bendtner scorer mindst 2 mål i de 6 VM-kvalkampe i Gruppe E
odds 4.00 hos Danske Spil

Nicklas Bendtner scorer hattrick i en af de 6 VM-kvalkampe i Gruppe E
odds 25.00 hos Danske Spil 

Nicklas Bendtner odds på succes i Norge

Bendtner skiftede i vinterpausen til de norske mestre fra Rosenborg, og han er spået gode chancer for at blive topscorer i Norges bedste række, Eliteserien.

Rosenborg er et suverænt godt hold og scorer markant flere mål end alle andre hold i rækken. Oddset på Rosenborg som mestre er også nede omkring 1.25.

Rosenborg bliver ikke norske mestre – odds 2.95 hos Danske spil

Rosenborg vinder The Double – odds 3.00 hos Unibet

Rosenborg har oftest et stort spilovertag i deres kampe og det nød Christian Gytkjær rigtig godt af i Rosenborgs sidste sæson. Danskeren scorede 19 gange for Trondheim-klubben og sikrede sig derigennem landholdsdebut og en kontrakt i den tyske traditionsklub 1860 München. Bendtner bør altså blive fodret med masser af chancer og ikke mindst indlæg, som hans næsten to meter kan udnytte i feltet.

Spil på topscorer i Eliteserien hos Unibet

TopscorerOdds
Ohi Omoijuanfo3,00*
Mustafa Abdellaoue5,00*
Patrick Mortensen10,00*
Nicklas Bendtner12,00*

*Odds er fra 8. juni 2017. Oddsene opdaterer sig løbende.

Spil på Nicklas Bendtner hos Unibet

Tager man de danske briller på, er det ekstra interessant, at danske Patrick Mortensen kan ende med at stå i vejen for Bendtners topscorer-ambitioner. Den 27-årige dansker ankom til Sarpsborg 08 i 2015 fra Lyngby BK. På bare 11 kampe har han nået sin måltotal fra sidste sæson på fem scoringer – sidste sæson skulle han bruge 26 kampe!

Du kan følge resultaterne i Norge på Eliteseriens officielle hjemmeside.

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på en afgørelse i kapløbet om at blive topscorer, kan du jo passende vælge at satse på Nicklas Bendtner som første målscorer i Rosenborgs kampe. Her finder du som regel odds i nærheden af 4.00. Et relativt højt odds, der selvfølgelig vil falde henover sæsonen, hvis danskeren for alvor får gang i målscoringen.

Odds på Bendtners næste klub

Bendtner har flere gange givet udtryk for, at han er glad for tilværelsen i Norge og ikke har nogen planer om at smutte hurtigt videre. Det klinger bare lidt hult, når man tænker på Lord Bendtners tidligere udmeldinger om, at han kun vil være i en klub med Champions League på menuen og en lønseddel på 20 millioner kroner om året.

Men kvalificerer Rosenborg i slutningen af sommeren sig til Champions League-gruppespillet, kan han i hvert fald få det ene af sine krav opfyldt.

Måske ser Bendtner faktisk sig selv i Rosenborg længere end bare til sommerpausens transfervindue. Han har sat sin underskrift på tre år i klubben, og han har oven i købet investeret i en ordentlig kasse af en villa på 547 kvadratmeter til 18 millioner norske kroner – godt 14,2 millioner danske kroner! Det gør den til en af de dyreste villaer i hele Trondheim!

Odds på Bendtners næste klub

På den anden side er det vel ikke svært at sælge en villa videre, som selveste Lord’en har boet i? For en ting er sikkert: Bendtner skal nok blive rygtet til andre klubber i løbet af sommerens transfervindue, uanset hvordan han præsterer i den norske liga, som ikke holder pause henover sommeren.

Transferrygter på store navne åbner også samtidig også op for transfer betting. Derfor vil det være en god ide at holde øje med Nicklas Bendtner odds på transfer hos de forskellige bookmakere i løbet af sommerens transfervindue. Der er trods alt nok større chancer for, at Lord Bendtner skifter klub, end at han bliver statsminister.

Populære artikler…