Stanleybet bonuskode


I løbet af 2018 får Danmark muligvis en ny bookmaker på nettet. I løbet af året kommer vi nemlig måske til at se Stanleybet online, der allerede har en licens hos den danske Spillemyndighed.

Stanleybet bonuskode

Hvis du vil have en unik bonuskode og en god bonus, imens vi venter på Stanleybet, anbefaler vi, at du besøger 888sport.

888sport har et stort spiludvalg og konkurrencedygtige odds, og du kan få op til 1.000 kroner i velkomstbonus ved brug af vores bonuskode. Bonus gælder kun nye kunder, 18+. Regler og vilkår gælder!

Besøg 888sport her

Stanleybet bonuskode

Det nye Stanleybet åbner snart dørene op for danskerne med en online bookmaker. På nuværende tidspunkt byder bookmakeren dog ikke på en Stanleybet bonuskode eller en Stanleybet bonus, da de kun udbyder spil igennem forhandlere og i enkelte af deres egne fysiske butikker.

Vi håber på, at vi kan få fingrene i en unik Stanleybet bonuskode, som giver en fordelagtig Stanleybet bonus. Når vi får information om den kommende bonus og eventuelle bonuskode, opdaterer vi anmeldelsen.

Få en Stanleybet bonus

Så snart dørene åbnes for danske spillere hos Stanleybet online, kan du formodentlig se frem til en Stanleybet bonus.

I Danmark har vi tradition for en velkomstbonus ved bookmakere på nettet, der ofte fordobler din første indbetaling. Derfor forventer vi også sådan en velkomstbonus fra Stanleybet online. En velkomstbonus bliver ofte aktiveret med en særlig bonuskode, og vi håber og forventer, at der i forbindelse med lanceringen af den online service kommer en Stanleybet bonuskode.

888sport velkomstbonus

Stanleybet online er endnu ikke åbnet for danske spillere på nettet, og derfor kan vi ikke tilbyde en Stanleybet bonuskode. Indtil vi modtager en Stanleybet bonuskode og bonus, anbefaler vi et besøg hos 888sport. Her fordobles dit første indskud op til 1.000 kroner.

Stanleybet kampagner

Eftersom vi endnu venter på, at den legendariske bookmaker slår de virtuelle døre op i det danske, er der selvfølgelig ikke mange informationer om eventuelle Stanleybet kampagner.

Men ud fra deres historik i hjemlandet at dømme, kan vi godt begynde at glæde os. Stanleybet er nemlig yderst flittige, når det gælder spændende kampagner og bonusser.

Ligesom vi venter på, om ikke der kommer en Stanleybet bonuskode, regner vi stærkt med at komme til at se dejligt mange danske Stanleybet kampagner, når de engang kommer indenfor.

Stanleybet Anmeldelse

Det britiske Stanleybet blev oprindeligt dannet som den internationale del af Stanley Leisure plc, som er et sportsbetting-selskab oprettet i Belfast i 1958.

I 1963 blev Stanley Leisure plc en officielt godkendt bookmaker under Betting, Gaming and Lotteries Act og efter at have erhvervet en fremtrædende position i Storbritannien med casinoer og bettingshops, startede firmaet en ekstraordinær stigende tendens for sportsvæddemål på det europæiske marked.

Stanleybet ekstra service

Stanleybet er en privat virksomhed med hovedsæde i Liverpool. Det er desuden den førende offline bookmaker i Europa, og de driver butikker med Stanleybets brand gennem forhandlere i både Cypern, Tyskland, Italien, Belgien, Kroatien, Polen, Rumænien og Danmark. Samlet set har Stanleybet over 2.000 butikker og 3.000 medarbejdere.

I 2012 fik deres fysiske butikker i Danmark licens ved Spillemyndigheden, således de lovligt kan tilbyde spil til danske kunder. De har siden oprettet en Stanleybet hjemmeside, hvor du altid er opdateret på, hvilke spil de tilbyder. Det har dog aldrig været muligt at købe spil på hjemmesiden.

Stanleybet er en ægte engelsk bookmaker, og i løbet af 2018 kommer deres bookmaker endelig online i Danmark. Til den tid vil du kunne foretage og købe væddemål på nettet, som du blandt andet kender det fra Unibet og Tipico.

Nu åbner Stanleybet online

Er du erfaren inden for sportsbetting, har du med sikkerhed prøvet de fleste online bookmakere på det danske marked. Du er i den forbindelse muligvis stødt på gengangere, når du har søgt frem og tilbage i jagten på de bedste events og odds.

Snart kan du dog indstille din jagt. Stanleybet er en ny online bookmaker i Danmark, der byder på konkurrencedygtige odds og et stort udvalg af sportsgrene/begivenheder.

Stanleybet er aktiv i ni europæiske lande og har omkring 2.000 butikker og 3.000 medarbejdere. I øjeblikket har du ikke mulighed for at spille online hos Stanleybet, men derimod kan du kun se deres odds. Hvis du vil placere et væddemål, skal du forbi en af deres fysiske forretninger. Heldigvis kommer bookmakeren snart online!

Sådan opretter du din konto

På nuværende tidspunkt behøver du ikke at oprette en konto for at spille hos Stanleybet. Du kan bare slå vejen forbi en forhandler af Stanleybet eller deres egen bettingshop, så kan du placere din væddemål.

Når vi ser Stanleybet online, skal du oprette en konto for at kunne placere dine væddemål. Det er dog ofte en hurtig proces, som kun tager nogle ganske få minutter. Oftest ser oprettelsesproceduren således ud:

  • Besøg Stanleybet online.
  • Opret en konto, hvis du kan lide bookmakerens tilbud.
  • Indtast dine personlige oplysninger, din e-mail og find på en adgangskode.

Så snart du har udfyldt alle oplysninger, skal du aktivere din spilkonto med NemID. Alle bookmakeren der er godkendt af den danske Spillemyndighed, skal anvende NemID til login, da det er et lovkrav.

Hvis bookmakeren tilbyder en Stanleybet bonuskode, når de går online, skal den indtastes under oprettelsen. Efter oprettelsen er du klar til at spille og klar til at modtage din eventuelle Stanleybet bonus.

Stanleybet Spiludvalg

Når man kigger på udvalget af kampe i de forskellige sportsgrene, er det selvfølgelig fodbold, der fylder mest ved Stanleybet, og her bliver alle de populære ligaer dækket massivt.

Du har også et stort udvalg af kampe inden for både tennis, ishockey, håndbold, basketball, kampsport, snooker, rugby, motorsport og golf.

Betting udvalg hos Stanleybet

Hovedparten af deres spiludbud er fra udlandet, men flere danske ligaer og spilvarianter er repræsenteret, hvilket vi sætter meget pris på.

Det er ikke kun sport, Stanleybet har odds på. Du kan også øge spændingen ved at placere væddemål på politik, som eksempelvis det amerikanske præsidentvalg, og TV-underholdning, hvor du kan oddse på shows som X-Factor.

Stanleybet byder ikke blot på stort udvalg af spil, men også masser af spiltyper. Du kan spille på 1X2, under/over, halv tid/ fuld tid, korrekt score, handicap og meget mere. Du kan læse mere om spiltyperne herunder.

Spiltyper

Under hver kamp og/eller begivenhed er der forskellige spiltyper, og her afhænger udvalget af, hvor stor kampen og/eller begivenheden er.

Hos Stanleybet er fodbold den mest populære sportsgren, og som følge deraf finder du også flest spiltyper inden for fodbolden. Under fodbold finder du spiltyper såsom over/under, første halvleg, handicap-spil, målscorerspil og en del flere.

På de andre sportsgrene kan du udover de almindelige såsom resultater, over/under og 1-X-2 også finde markeder som blandt andet første målscorer og antal kort.

I øjeblikket er det ikke muligt at placere væddemål ved Stanleybet online. På Stanleybet hjemmesiden kan du kun se de gældende odds, men det endelig væddemål skal du foretage i en af de fysiske Stanleybet butikker. Det er da kun indtil, bookmakeren åbner online!

Stanleybet Live betting

Stanleybet tilbyder deres spillere muligheden for at satse på sportsbegivenheder live.

Det er altid spændende at se, om man vinder eller taber, når man spiller ved Stanleybet. Spændingen øges dog med Stanleybet live betting, hvor der placeres spil, mens kampen er i gang.

Stanleybet livebetting

Der er et meget stort udvalg af live kampe ved Stanleybet med alt fra Champions League til små kampe i Japan. Da alt er live og går hurtigere end traditionelle væddemål, anbefaler vi, at du holder et vågent øje med din balance, da man hurtigt kan få placeret mange væddemål.

Udvalget af spiltyper under live betting sektionen er bredt og dækker alt lige fra 1X2, over/under og antal mål til gule/røde kort, hjørnespark og handicap-spil. I nogle af de store ligaer kan du endda oddse på antal frispark og indkast.

Hvis du ikke kan få nok af live betting, anbefaler vi, at du også besøger Unibet og bet365. Begge bookmakere byder på en gennemført live betting, hvor specielt fodbold og tennis er stærkt repræsenteret.

Stanleybet har styr på V-Sport

I Danmark er Danske Spil den eneste bookmaker, som har licens til at tilbyde hestevæddeløb, hvilket inkludere både fransk, norsk, svensk og naturligvis dansk trav.

V-sport hos Stanleybet

Stanleybet har ikke en tilladelse til at tilbyde spil på sådanne hestevæddeløb. Ved Stanleybet har de dog en V-Sport sektion, og her byder de deres kunder på virtuelle væddemål på hestevæddeløb. Du kan herudover også spille på virtuelle væddemål på både hundevæddeløb, motorsport og fodbold.

Disse virtuelle væddemål afvikles hvert femte minut og varer 90 sekunder. Du kan læse om V-Sport på Stanleybet.dk, og i deres butikker kan du prøve spillet.

Spil i Stanleybet butikker

Stanleybet var de første til at konkurrere med Danske Spil i 2012 om danskernes lyst til at oddse i supermarkeder, kiosker og så videre. I dag har Stanleybet udelukkende fysiske butikker, men senere i 2018 vil de ligesom Danske Spil tilbyde spil både offline og online til deres kunder.

I Danmark er der Stanleybet butikker i blandt andet København, Aarhus og Aalborg. Hovedkontoret har Stanleybet på Amagerbrogade 37 i København S.

Stanleybet butik på Amagerbrogade

For at spille i deres fysiske butikker i Danmark, skal du naturligvis være fyldt 18 år. Du skal derfor vise gyldig billedlegitimation, hvis du vil oddse i butikkerne.

I nogle af butikkerne skal du som kunde selv udfylde en kupon og aflevere den til en ekspedient, der manuelt skal taste den ind. De fleste Stanleybet butikker er dog udstyret med en smart selvbetjenings-terminal, hvor du selv kan placere et væddemål og betale ved at anvende en touch-skærm.

Vil du gerne spare gåturen og sidde i din egen stue, skal du glæde dig til Stanleybet online går i luften – muligvis med en Stanleybet bonuskode og bonus.

Altid på mobilen

Når Stanleybet kommer online, kan du godt regne med, at deres spil både kan spilles direkte i din browser, fra din mobil og din tablet.

Stanleybet online bliver højst sandsynligt tilgængeligt på iOS enheder (iPhone, iPad), Android enheder og Windows enheder. Det er ofte ikke nødvendigt at downloade og installere en app, hvis man vil oddse fra mobilen. Man kan blot åbne internetbrowseren og gå til bookmakerens hjemmeside.

I 2016 tilpasser de fleste bookmakers hjemmesider sig automatisk til din iPhone, iPad, Android enhed eller Windows enhed, således du kan spille på sportsbetting helt uden problemer.

Kontakt Stanleybet

Det, der gør Stanleybet online til en god og professionel hjemmeside, er, at deres kundeservice altid står klar til at hjælpe dig. Der er flere måder, hvorpå du kan komme i kontakt med deres kundesupport på.

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Telefon: Det er gratis at ringe til Stanleybet på tlf.: 70 23 73 00.
  • E-mail: [email protected] Her skal du forvente, at der godt kan være lidt længere svartid.
  • Adresse: Amagerbrogade 37, 2300 København S.

En 100% godkendt bookmaker

Så snart en bookmaker får licens ved Spillemyndigheden i Danmark, kan du være sikker på, at den pågældende bookmaker overholder lovgivningen inden for spil på nettet.

Den danske Spillemyndighed stiller høje krav til sikkerheden ved online bookmakere, der vil have en dansk licens. Når Stanleybet får licensen til at tilbyde spil på nettet, betyder det, at der er sagt god for alle tænkelige sikkerhedsmæssige aspekter.

Stanleybet er godkendt af Spillemyndigehden

Hermed kan du stole på, at alle dine oplysninger – både pengerelaterede og personlige – bliver behandlet forsvarligt. Licensen sikrer desuden, at Stanleybet online følger de danske regler i forhold til eksempelvis spil, ind- og udbetalinger og bonusser.

Det synlige bevis på sikkerheden finder du i Spillemyndighedens logo, som du kan se nederst på Stanleybets hjemmeside. Dette logo er tegnet på, at licensforholdene hos bookmakeren er i orden.

Anmeldelse af Stanleybet

Stanleybet går snart online for at tilbyde deres danske kunder en god bettingoplevelse på nettet. De har flere års erfaring fra deres fysiske butikker i hele Danmark herunder i storbyerne Århus og København.

Ved Stanleybet online vil du kunne spille døgnet rundt, og her skal du hverken tænke på dresscode eller åbningstider.

Stanleybet kommer til at byde på et produkt med et bredt spiludvalg, gode odds og mange fordele såsom live betting af sport og en unik Stanleybet bonus. Spiludvalget kommer til at ligne det, de tilbyder i deres fysiske butikker, men det bliver større.

OBS! Indtil Stanleybet kommer online og vi kan præsentere en Stanleybet bonuskode, anbefaler vi, at du besøger 888sport. Her kan du komme godt fra start med en bonuskode. Bonuskoden giver dig ret til at få op til 1.000 kroner oven i din første indbetaling. Læs mere om 888sport.

Besøg 888sport her