Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Stanleybet bonuskode

 
Stanleybet er online i Danmark og har en licens hos den danske Spillemyndighed. Det specielle ved Stanleybet er, at du kan lave din kupon online, men skal printe den og gå ned i én af Stanley bets butikker for at settle bettet. Du kan altså ikke vædde online hos Stanleybet. Læs alt om dem her og se, om der er en Stanleybet bonuskode.

Stanleybet bonuskode

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Hvis du vil have en unik bonuskode og en god bonus, anbefaler vi, at du besøger 888sport.

Alle nye kunder kan få op til 1.000 kr. i 888sport bonus og 100 kr. i freebet. Kun for nye kunder. Regler er som følger. Freebet: Indsæt min. 100 kr. og spil for min. 100 kr. på den danske Superliga til min. odds 1.5. Freebettet er gyldigt i 7 dage. Regler og vilkår gælder +18. 888sport bonus: Indsæt minimum 70 kr. og få 100% i 888sport bonus på din indsætning. Indsætter du 100 kr. er du også berettiget til freebet. Bonussen skal gennemspilles x 10 til minimum odds 1.5 og udløber efter 60 dage. Regler og vilkår gælder +18.

Besøg 888sport her

Stanleybet bonuskode

Hos Stanleybet kan du få en bonus på op til 50% på dit første væddemål med deres Stanleybet bonuskode. Du skal bruge odds minimum 1.2 og du kan kombinere flere kampe. Du kan maksimalt vinde 70.000 kroner med denne bonus.

Stanleybet Anmeldelse

Det britiske Stanleybet blev oprindeligt dannet som den internationale del af Stanley Leisure plc, som er et sportsbetting-selskab oprettet i Belfast i 1958.

I 1963 blev Stanley Leisure plc en officielt godkendt bookmaker under Betting, Gaming and Lotteries Act og efter at have erhvervet en fremtrædende position i Storbritannien med casinoer og bettingshops, startede firmaet en ekstraordinær stigende tendens for sportsvæddemål på det europæiske marked.

Stanleybet ekstra service

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Stanleybet er en privat virksomhed med hovedsæde i Liverpool. Det er desuden den førende offline bookmaker i Europa, og de driver butikker med Stanleybets brand gennem forhandlere i både Cypern, Tyskland, Italien, Belgien, Kroatien, Polen, Rumænien og Danmark. Samlet set har Stanleybet over 2.000 butikker og 3.000 medarbejdere.

I 2012 fik deres fysiske butikker i Danmark licens ved Spillemyndigheden, således de lovligt kan tilbyde spil til danske kunder. De har siden oprettet en Stanleybet hjemmeside, hvor du altid er opdateret på, hvilke spil de tilbyder. Det har dog aldrig været muligt at købe spil på hjemmesiden.

Stanleybet er en ægte engelsk bookmaker.

Stanleybet online

Er du erfaren inden for sportsbetting, har du med sikkerhed prøvet de fleste online bookmakere på det danske marked. Du er i den forbindelse muligvis stødt på gengangere, når du har søgt frem og tilbage i jagten på de bedste events og odds.

Stanleybet er en online bookmaker i Danmark, der byder på konkurrencedygtige odds og et stort udvalg af sportsgrene/begivenheder. Endelig tilbyder de også en fin Stanleybet bonus ved brug af deres Stanleybet bonuskode.

Sådan opretter du din konto

Hos Stanleybet online, skal du oprette en konto for at kunne placere dine væddemål. Det er dog ofte en hurtig proces, som kun tager nogle ganske få minutter. Oftest ser oprettelsesproceduren således ud:

  • Besøg Stanleybet online.
  • Opret en konto og indtast dine personlige oplysninger, din e-mail og find på en adgangskode.
  • Få din bonus med deres Stanleybet bonuskode.

Så snart du har udfyldt alle oplysninger, skal du aktivere din spilkonto med NemID. Alle bookmakeren der er godkendt af den danske Spillemyndighed, skal anvende NemID til login, da det er et lovkrav.

Hvis bookmakeren tilbyder en Stanleybet bonuskode, når de går online, skal den indtastes under oprettelsen. Efter oprettelsen er du klar til at spille og klar til at modtage din eventuelle Stanleybet bonus.

Stanleybet Spiludvalg

Når man kigger på udvalget af kampe i de forskellige sportsgrene, er det selvfølgelig fodbold, der fylder mest ved Stanleybet, og her bliver alle de populære ligaer dækket massivt.

Du har også et stort udvalg af kampe inden for både tennis, ishockey, håndbold, basketball, kampsport, snooker, rugby, motorsport og golf.

Hovedparten af deres spiludbud er fra udlandet, men flere danske ligaer og spilvarianter er repræsenteret, hvilket vi sætter meget pris på.

Det er ikke kun sport, Stanleybet har odds på. Du kan også øge spændingen ved at placere væddemål på politik, som eksempelvis det amerikanske præsidentvalg, og TV-underholdning, hvor du kan oddse på shows som X-Factor.

Stanleybet byder ikke blot på stort udvalg af spil, men også masser af spiltyper. Du kan spille på 1X2, under/over, halv tid/ fuld tid, korrekt score, handicap og meget mere. Du kan læse mere om spiltyperne herunder.

Spiltyper

Under hver kamp og/eller begivenhed er der forskellige spiltyper, og her afhænger udvalget af, hvor stor kampen og/eller begivenheden er.

Hos Stanleybet er fodbold den mest populære sportsgren, og som følge deraf finder du også flest spiltyper inden for fodbolden. Under fodbold finder du spiltyper såsom over/under, første halvleg, handicap-spil, målscorerspil og en del flere.

På de andre sportsgrene kan du udover de almindelige såsom resultater, over/under og 1-X-2 også finde markeder som blandt andet første målscorer og antal kort.

I øjeblikket er det ikke muligt at placere væddemål ved Stanleybet online. På Stanleybet hjemmesiden kan du kun se de gældende odds, men det endelig væddemål skal du foretage i en af de fysiske Stanleybet butikker. Det er da kun indtil, bookmakeren åbner online!

Stanleybet Live betting

Stanleybet tilbyder deres spillere muligheden for at satse på sportsbegivenheder live.

Det er altid spændende at se, om man vinder eller taber, når man spiller ved Stanleybet. Spændingen øges dog med Stanleybet live betting, hvor der placeres spil, mens kampen er i gang.

Stanleybet livebetting

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Der er et meget stort udvalg af live kampe ved Stanleybet med alt fra Champions League til små kampe i Japan. Da alt er live og går hurtigere end traditionelle væddemål, anbefaler vi, at du holder et vågent øje med din balance, da man hurtigt kan få placeret mange væddemål.

Udvalget af spiltyper under live betting sektionen er bredt og dækker alt lige fra 1X2, over/under og antal mål til gule/røde kort, hjørnespark og handicap-spil. I nogle af de store ligaer kan du endda oddse på antal frispark og indkast.

Hvis du ikke kan få nok af live betting, anbefaler vi, at du også besøger Unibet og bet365. Begge bookmakere byder på en gennemført live betting, hvor specielt fodbold og tennis er stærkt repræsenteret.

Stanleybet har styr på V-Sport

I Danmark er Danske Spil den eneste bookmaker, som har licens til at tilbyde hestevæddeløb, hvilket inkludere både fransk, norsk, svensk og naturligvis dansk trav.

V-sport hos Stanleybet

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Stanleybet har ikke en tilladelse til at tilbyde spil på sådanne hestevæddeløb. Ved Stanleybet har de dog en V-Sport sektion, og her byder de deres kunder på virtuelle væddemål på hestevæddeløb. Du kan herudover også spille på virtuelle væddemål på både hundevæddeløb, motorsport og fodbold.

Disse virtuelle væddemål afvikles hvert femte minut og varer 90 sekunder. Du kan læse om V-Sport på Stanleybet.dk, og i deres butikker kan du prøve spillet.

Spil i Stanleybet butikker

Stanleybet var de første til at konkurrere med Danske Spil i 2012 om danskernes lyst til at oddse i supermarkeder, kiosker og så videre.

I Danmark er der Stanleybet butikker i blandt andet København, Aarhus og Aalborg. Hovedkontoret har Stanleybet på Amagerbrogade 37 i København S.

For at spille i deres fysiske butikker i Danmark, skal du naturligvis være fyldt 18 år. Du skal derfor vise gyldig billedlegitimation, hvis du vil oddse i butikkerne.

I nogle af butikkerne skal du som kunde selv udfylde en kupon og aflevere den til en ekspedient, der manuelt skal taste den ind. De fleste Stanleybet butikker er dog udstyret med en smart selvbetjenings-terminal, hvor du selv kan placere et væddemål og betale ved at anvende en touch-skærm.

Her kan du ikke få en Stanleybet bonus, hvorfor det heller ikke er nødvendigt med en Stanleybet bonuskode.

Kontakt Stanleybet

Det, der gør Stanleybet online til en god og professionel hjemmeside, er, at deres kundeservice altid står klar til at hjælpe dig. Der er flere måder, hvorpå du kan komme i kontakt med deres kundesupport på.

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Telefon: Det er gratis at ringe til Stanleybet på tlf.: 70 23 73 00.
  • E-mail: [email protected] Her skal du forvente, at der godt kan være lidt længere svartid.
  • Adresse: Amagerbrogade 37, 2300 København S.

En 100% godkendt bookmaker

Så snart en bookmaker får licens ved Spillemyndigheden i Danmark, kan du være sikker på, at den pågældende bookmaker overholder lovgivningen inden for spil på nettet.

Den danske Spillemyndighed stiller høje krav til sikkerheden ved online bookmakere, der vil have en dansk licens. Når Stanleybet får licensen til at tilbyde spil på nettet, betyder det, at der er sagt god for alle tænkelige sikkerhedsmæssige aspekter.

Stanleybet er godkendt af Spillemyndigheden

Hermed kan du stole på, at alle dine oplysninger – både pengerelaterede og personlige – bliver behandlet forsvarligt. Licensen sikrer desuden, at Stanleybet online følger de danske regler i forhold til eksempelvis spil, ind- og udbetalinger og bonusser.

Det synlige bevis på sikkerheden finder du i Spillemyndighedens logo, som du kan se nederst på Stanleybets hjemmeside. Dette logo er tegnet på, at licensforholdene hos bookmakeren er i orden.

Anmeldelse af Stanleybet

Stanleybet kan tilbyde deres danske kunder en god bettingoplevelse på nettet. De har flere års erfaring fra deres fysiske butikker i hele Danmark herunder i storbyerne Århus og København.

Ved Stanleybet online vil du kunne spille døgnet rundt, og her skal du hverken tænke på dresscode eller åbningstider.

Stanleybet kommer til at byde på et produkt med et bredt spiludvalg, gode odds og mange fordele såsom live betting af sport og en unik Stanleybet bonus. Spiludvalget kommer til at ligne det, de tilbyder i deres fysiske butikker, men det bliver større.

OBS! Vi har ikke en aftale med Stanleybet, men vi anbefaler, at du besøger 888sport. Her kan du komme godt fra start med en bonuskode. Bonuskoden giver dig ret til at få op til 1.000 kroner oven i din første indbetaling. Læs mere om 888sport.

Besøg 888sport her