Støt din Superliga-klub gennem betting

 Af Emil Aurehøj Persson

Støtter du din Superliga-klub når du better? Undlader du at bette hos Unibet, fordi du ikke kan fordrage FCK? Eller better du kun hos Betfair, fordi du holder med Brøndby?

Næsten alle klubber i Superligaen har en aftale med et bettingselskab om at være officiel spillepartner. Men hos flere klubber kan du faktisk støtte din klub, hver gang du better.

Længere nede giver vi dig et overblik hvilke bettingselskaber klubberne har aftaler med og hvilke fordele det giver dig som fan.

Udover fordele ved betting giver det faktisk også god mening at spille hos din favoritklubs bettingpartner. Bettingselskaberne måler bl.a. afkastet på samarbejdet ud fra, hvor mange nye kunder de får iblandt klubbens fans.

Og hvis bettingselskabet er tilfredse med samarbejdet, er der god chance for at din klub får en endnu bedre økonomisk aftale næste gang og dermed flere penge til for eksempel transfers.

FC København – Unibet

Mesterholdet har i flere år været sammensmeltet med Unibet. Unibet producerer videoer, støtter tifo-udvalget og har i flere år også lagt navn til den ene endetribune i Telia Parken.

Støt fanklubbens tifoer

FCKs officielle fanklub, FCKFC, har indgået et samarbejde med Unibet, der sikrer, at Unibet donerer 20% af indtjeningen til FCKFC, hver gang du spiller hos Unibet.

Alt du skal gøre, er at oprette en ny konto via nedenstående link. Hvis du allerede er kunde hos Unibet, kan du også sagtens blive en del af aftalen. Det kan du læse mere om via linket herunder.

Unibet giver dig også 50% rabat på medlemskab i FCKFC. Så hvis du ikke allerede er medlem af fanklubben, kan du blive det for bare 99 kroner med hjælp fra Unibet.

Unibets støtte til FCK stopper dog ikke hos fanklubben. De har blandt andet produceret en dokumentar om FCK-helten Thomas Delaney i samarbejde med klubben.

 

Brøndby IF – Betfair

Indtil forrige sæson var Bet25 en meget dominerende sponsor på vestegnen og prydede Brøndby-spillernes trøjer. Men samarbejdet med den danske bookmaker er nu forbi.

Op til indeværende sæson er Betfair blevet selskabet du skal spille hos, hvis du holder med Brøndby IF. Hvis du samtidig holder med FC Barcelona har du dobbelt op på den konto. Betfair er nemlig officiel bettingpartner hos den catalanske storklub.

Høje odds på Brøndby

Betfair er et af verdens største bettingselskaber og er helt fremme i skoene, når det gælder spil på mobil og tablets.

Hvis du er fan af Brøndby og ikke allerede er bruger hos Betfair, så kan du oprette dig og få 100% ekstra på din første indbetaling. Endnu bedre kan du ofte få høje og eksklusive odds på en Brøndby-sejr i deres Superliga kampe.

Spil hos Betfair og støt Brøndby

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Samarbejdet mellem Brøndby IF og Betfair er stadig meget nyt, men Betfair er også officiel bettingpartner med Superligaen. De kommer forhåbentlig med mange gode fordele til deres kunder, som følger Superligaen eller Brøndby – eller måske begge dele.

 

FC Helsingør – NordicBet

FC Helsingør rykkede højst overraskende op i Superligaen, da Viborg FF blev sendt ned i NordicBet-ligaen i sidste sæsons playoff.

Og netop NordicBet valgte i den forbindelse at blive ny hovedsponsor for oprykkerne fra Nordsjælland. Derfor pryder NordicBet nu brystet på de lyseblå Helsingør-spillere.

NordicBet tror på nedrykning

På trods af det tætte samarbejde, får du kun odds 1.80 på FC Helsingør som Superligaens eneste nedrykker hos NordicBet.

Nærmeste forfølger er Silkeborg IF på 9.00. Til gengæld får du odds 2500.00 på FC Helsingør som danske mestre. Du kan besøge NordicBet herunder og se deres odds på Superligaen.

Fribilletter til NordicBet Corner

Der er ikke ligefrem mange tilskuerpladser på Helsingørs traditionsrige stadion, det kan derfor hurtigt blive svært at få en billet til oprykkernes hjemmekampe.

Hvis du endnu ikke er opretttet som kunde hos NordicBet, så kan du gøre det i forbindelse med en af Helsingørs hjemmekampe og score en billet til NordicBet Corner.

NordicBet og FC Helsingør

Kampagne i forbindelse med FC Helsingør – Brøndby IF, 22/10/2017. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Du får en fribillet til kampen og fem øl/vand-billetter! Alt du skal gøre er at oprette dig som kunde hos NordicBet og spille 25 kroner på en Superligakamp.

 

Silkeborg IF- Bet25

 

At Bet25 i 2017 blev spillepartner for Silkeborg giver god mening. Bet25 er en lokalt stiftet virksomhed og ejes af Silkeborg IF-ambassadøren Holger Kristiansen.

Bettingselskabet har samtidig slået dørene op til Café Bet25 i Søndergade 24 i hjertet af Silkeborg. Her kan du se live fodbold, spille på virtuel fodbold og få en fadbamse til bare 25 kroner.

Ofte er der også mulighed for at vinde billetter til Silkeborg IFs hjemmekampe på Jysk Arena, hvis du spiller på en bestemt kamp hos Bet25.

Mød legender i baren

I baren hos Cafe Bet25 er der tilmed mulighed for at møde Superliga-legender som Søren Frederiksen, der har scoret 139 mål i Superligaen og Christopher Poulsen.

Og netop Christopher Poulsen kan du dyste imod om 200 kroner i hver Superligarunde hos Bet25. Du skal bare være bedre end ham til at gætte udfaldene af rundens kampe i den bedste danske liga.

Hvad med resten?

Er din klub ikke blevet nævnt, så må du hellere gå ned og banke på hos ledelsen og bede dem komme igang.

Tre af klubberne i Superligaen har faktisk slet ikke indgået noget betting-samarbejde, mens resten “kun” har mindre aftaler med Danske Spil.

  • Danske Spil: AGF, Lyngby, Aab, Randers FC, FC Midtjylland, FCN, Sønderjyske.
  • Ingen Betting-partnere: Hobro, OB, AC Horsens.