Unibet BetTime - Vind 50.000 kroner

Unibet BetTime - Vind 50.000 kr.

Vind 50.000 kroner med Unibet BetTime under årets Tour de France.

Af Emil Aurehøj Persson

Kan du gætte, hvornår rytterne kommer i mål i årets Tour de France? Giv dit bud på Unibet BetTime og vær med i konkurrencen om 50.000 kroner på hver eneste etape, helt uden risiko!

Unibet har introduceret BetTime, hvor du kan gætte vindertiden i hver Tour de France etape. Det er gratis at deltage, og hvis du gætter rigtigt, kan du score en gevinst på 50.000 kroner!

Unibet har tidligere kørt BetTime i forbindelse med fodbold, hvor du kan vinde en hel million, hvis du gætter, hvornår første mål bliver scoret i tre forskellige kampe. Nu har du også chancen for at vinde under årets Tour de France.

Spil med på Unibet BetTime

Sådan spiller du på Unibet BetTime

Hver dag, senest en time før etapen starter, logger du ind på Unibet og kommer med dit bud på, hvornår den første rytter triller over målstregen. Det er helt gratis og risikofrit at deltage. Den eneste hage ved spillet er, at du skal gætte tiden rigtig helt ned til sekunder!

Unibet BetTime Tour de France

Inden du kommer med dit bud, har du chancen for at blive præsenteret for dagens etape og få et bud på en vinder-tid af Unibet’s cykelekspert, Jens Veggerby. Veggerby har vundet flere seksdagesløb og har blandt andet kørt Tour de France to gange, Giro D’Italia fem gange og deltaget i samtlige forårsklassikere.

Udover Jens Veggerbys hjælp kan du også søge hjælp på Tour de France’ hjemmeside, letour.fr.

Find den rigtige tid

Det er selvfølgelig svært at ramme vinder-tiden på sekundet, men det er gratis at være med, så hvorfor ikke give det et skud? Vi har nogle forslag til, hvordan du kommer frem til en rigtig vinder-tid.

På Tour de France’ egen hjemmeside kan du se dybdegående statistikker for hver enkelt etape. Under hver etape kan du også se tre forskellige bud på, hvilken tid rytterne kommer i mål.

De tre bud er udregnet efter de tre mest sandsynlige gennemsnitshastigheder, som rytterne vil køre med den pågældende dag.

Unibet Bet TIme Tour de France

Øverst: Eksempler på mulige gennemsnitsfarter på etapen. Nederst: Forventet vinder-tid.

Opskriften på vindertiden

Følg vores opskrift og kom så tæt på vindertiden, som muligt:

  1. Først tager du den vinder-tid fra hjemmesiden, som du tror kommer tættest på og trækker start-tidspunktet fra, så burde du have et godt bud på en vinder-tid.
  2. Hold tiden op imod Jens Veggerbys evaluering på, om det bliver en hurtig eller langsom etape.
  3. Tilsæt herefter din egen mave fornemmelse.

Nu burde du have en nogenlunde chance for at ramme i nærheden af vinder-tiden og ikke bare gætte i blinde. Held og lykke!

Spil med på Unibet BetTime

Andre artikler, der kunne have din interesse…