Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

VM 2018 odds

På siden hér kigger vi på de bedste VM 2018 odds. Vi har samlet nogle VM bets, som vi mener har value. Vi kigger på:

  • Potentielle vindere af VM i fodbold 2018
  • VM topscorer bets
  • Hvem vi tror går videre fra puljerne
  • Hvilke hold vi tror når kvart- og semifinaler.

Vi kigger selvfølgelig også på de daglige VM kampe og finder gode bets og spil til disse. Du kan se disse spilforslag ved at gå til vores anmeldelser af Unibet og bet365 her på siden.
Hos Unibet kan du også hente en dejlig bonus på helt op til 1.500 kroner til VM, så du kan komme godt fra start. Du kan hente din bonus lige her.

Hent en VM bonus

Vi vil ikke undlade at fortælle dig, at du kan hente en særdeles fordelagtig bonus til at kickstarte dit VM. Herunder er blot nogle af de bonusser du kan hente. Se vores fulde liste af VM bonusser hér.

BookmakerBeløbBonusVilkår
vm betting tipsHent hos bet365

Hent bonus

Regler og vilkår gælder +18
vm betting tips1.500 kroner

Hent bonus

Regler og vilkår gælder +18

 

Betting stakes

VM er sjovt at spille på, men spil nu ikke for højt eller over evne. Jeg har personligt en bank på 1.000 kroner som repræsenterer 10 point. 1 point er altså 100 kroner. Nedenfor kan du se, hvordan jeg staker på de forskellige bets på vores VM 2018 odds.

Vinder af VM

Der er kun 8 hold, der nogensinde har vundet VM, og tre af disse – Frankrig, Spanien og England – har kun vundet VM én gang hver. Så turneringen lægger op til en traditionel vinder og ofte fra en stor fodboldnation med megen turneringserfaring. Historisk set er der ikke mange outsidere, der har vundet VM.

Hertil skal lægges, at nogle hold er meget bedre turneringshold end andre. For eksempel kæmper England som regel med formen og rytmen til EM og VM, mens Tyskland vanligvis er enormt komfortable og sikre.

4 store favoriter

Umiddelbart finder vi fire store favoritter til VM 2018, nemlig Tyskland, Brasilien, Spanien og Frankrig som du kan spille på til odds mellem 5 og 8. Alle hold har tidligere vundet VM, men både Brasilien og Tyskland har vundet VM mange gange og det, der gør de to hold til forhåndsfavoritter, er den måde, hvorpå de klarede deres kvalifikation.

Tyskland vandt alle deres 10 kampe med en målscore på 43 – 4. Holdet er en velsmurt maskine, der ser ud til at blive meget svære at nedbryde. Det er ikke nemt at vinde over et hold, der er så gode til at forsvare og som tilmed scorer over 4 mål pr. kamp!

Brasilien var også klart bedst i den sydamerikanske kvalifikation med 12 vundne kampe og en målforskel på 30 mål. Brasilien tabte kun én kamp af 18. Til sammenligning vandt nr. 2 i den sydamerikanske gruppe, Uruguay, kun 9 af 18 kampe, tabte 5 og havde ”kun” en målforskel på 12 mål. Brasilien og Tyskland har på papiret også en væsentligt nemmere vej til finalen end Frankrig og Spanien. Derfor better jeg på begge hold til at vinde VM med den samme indsats:

Bet: Tyskland vinder VM til odds 5.8.
Stake: 1 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Bet: Brasilien vinder VM til odds 5.0.
Stake 1 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

VM 2018 odds

Foto: Pixabay. Licens: Creative commons CC0. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18.

 

VM 2018 odds: Topscorer

VM topscoreren findes som regel hos ét af de hold, der når længst i turneringen. Det er ikke svært at regne ud, at jo flere kampe et hold spiller, jo flere mål har angriberne på et givent hold mulighed for at score.

Jeg vil herfor kigge på spillere fra 5 af de 7 største favoritter, som jeg tror kommer langt i turneringen. Jeg vil her udelukke England og Argentina. På trods af Argentina kan stille med Messi, har de underpræsteret fælt i kvalifikationen, og jeg tror ikke på, at de kommer langt i turneringen. England er notorisk dårlige i slutspillet til VM og ryger meget ofte ud i kvartfinalen. Dem undlader vi at kigge på i vores VM 2018 odds.

Kandidater

Så lad os kigge på målscorere fra Brasilien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Portugal. Jeg vil først kigge på, hvem jeg tror får mest spilletid, og hvem jeg tror kunne blive en mulig topscorer. Lad os få et overblik over kandidaterne:

Brasiliens kandidater: Neymar til odds 10.0. Firmino 61.0

Tysklands kandidater: Timo Werner til odds 17.0. Thomas Müller til odds 34.0.

Spanien: Spaniens hold er ekstremt dynamisk, og der er rigtigt mange spillere, også fra midtbanen, der kan score. En umiddelbar spydspids kunne blive Diego Costa, men Spanien kan godt finde på at rotere deres spillertrup, og jeg afholder mig derfor fra at vælge en spansk kandidat.

Frankrigs kandidater: Her er Griezmann naturligvis vores bedste bud til odds 14.0. Giroud har været konsistent scorende for Frankrig under Deschamps. Han kan fås til odds 41.0. Ikke værst.

Portugals kandidater: Her er Ronaldo til odds 15.0 et udmærket bud. Jeg kan ikke se andre, for eksempel Bernardo Silva, tage denne ære.

Når jeg vælger følgende bets, vil jeg helst have nogle mindre outsidere med rigtig gode VM 2018 odds. Jeg vælger herfor følgende, som jeg alle spiller lavt på, da oddsene er høje:

Bet: Müller, Tyskland, odds 34.0.
Stake 0.25 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Bet: Giroud, Frankrig, til odds 41.0
Stake 0.25 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Bet: Griezmann, Frankrig, odds 14.0
Stake 0.5 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Bet: Ronaldo, Portugal, odds 15.0
Stake 0.5 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Bet: Neymar, Brasilien, odds 10.0
Stake 0.5 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Hvem går videre fra puljerne

I dette afsnit har jeg kigget på de forskellige puljer for at se, hvem jeg tror bliver nummer 1 og 2. Jeg har kigget hos bet365, og her skal man gætte den rigtige rækkefølge.
Gruppe D med Argentina, Nigeria, Island og Kroatien, ser rigtig spændende ud specielt fordi, Argentina ikke spillede godt i deres kvalifikation. Med andre ord er der mulighed for overraskelser her, og umiddelbart ser kombinationerne Kroatien (1)/Argentina (2) til nuværende odds 4.5 og Kroatien (1)/Island (2) til nuværende odds 21.0 spændende ud. Oddsene retfærdiggør i mine øjne disse bets.

I gruppe H kunne Polen (1)/Colombia (2) til nuværende odds 5.0 være et spændende bud, ligesom Colombia (1)/Polen (2) til nuværende odds 4.5 også kunne være et bud. Jeg går personligt med det første bet fra gruppe D.

Bet: Kroatien slutter 1 i deres pulje og Argentina nummer 2 til odds 4.8
Stake 0.5 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Hvem når kvart- og semifinaler

Her skal vi ud og kigge på, hvem der kan overraske i turneringen og hvem, der har en lettere vej videre fra puljerne. Der er ikke meget value i at bette på at for eksempel England når kvartfinalen. I ottendedelsfinalerne ryger den største del af outsiderne ud, og de fleste favoritter har odds under 2.0 til at nå kvartfinalen.

Den eneste bud på en favorabel pris, jeg kan finde, er Kroatien til at blive slået ud i kvartfinalen til nuværende odds 4.0. Hvis Kroatien kan vinde deres pulje, møder de toeren fra Danmarks pulje, som, ja, kunne være Danmark.

Vi vil selvfølgeligt gerne se de rød-hvide farver videre, men som valuebet er Kroatien bestemt en mulighed, hvis de kan vinde deres pulje.

Bet: Kroatien bliver slået ud i kvartfinalen til odds 4.0
Stake 0.5 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

Så skal vi kigge på lidt på semifinalerne. Her vil jeg mene, at Belgien har en glimrende chance. Går de videre fra gruppen, skal de op mod enten vinderen eller toeren fra den rimeligt svage gruppe H, som består af Polen, Senegal, Colombia og Japan, i ottendedelsfinalen. De kan rende ind i enten Tyskland eller Brasilien i kvartfinalen, men undgår de dette, har de mere end en god chance for en semifinaleplads.

Bet: Belgien bliver slået ud i semifinalen til odds 6.0
Stake 0.5 point.
Oddsene er fra Unibet d. 24.5 og kan ændre sig.

I alt spiller jeg altså 5.5 point på VM. Husk altid at spille ansvarligt.

Få en dejlig Unibet bonus til VM lige hér. Regler og vilkår gælder +18.

Hent bonus