Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

VM bonus

Hvor får du den bedste VM bonus? Vi har taget et kig på de aktuelle VM bonusser, der allerede er på markedet, så du kan få den bedste bonus til VM.

Vm bonus

Foto: Pixabay. Licens: Creative commons CC0. Regler og vilkår gælder +18.

 

bet365 VM bonus

Intet VM uden bet365, der tilbyder en flot VM bonus. Der er tale om en matchbonus, hvor ethvert beløb mellem, som nye kunder sætter ind, fordobles af bet365.

Med en VM bonus kan du altså sparke VM i gang med knitrende knaster på kontoen. Dermed skulle der være lidt at gå i gang med, når du skal udvælge de saftigste VM-væddemål.

Du kan allerede nu hente din VM bonus ved at trykke på den grønne knap forneden. Det aktiverer din bet365 bonuskode og dermed den maksimale VM bonus. Regler og vilkår gælder +18.

BookmakerMax beløbFå bonuskode
vm betting tipsFå hos bet365

Hent bonus

 

Unibet bonus til VM

Også Unibet er selvfølgelig på banen med en VM bonus, hvis du vælger dem som VM udbyder. Unibets bonus ser ud som følger:

 • Indbetal minimum 80 kr. og få en Unibet bonus på 100% op til 1.500 kr.
 • Bonussen skal omsættes 6 x på sport til min. odds 1.4.
 • Du får herudover 100 kr. i bonus til mobilen.
 • Bonussen er kun til nye kunder og udløber efter 60 dage.
 • Regler og vilkår gælder og du skal være 18 år for at spille.
BookmakerBonusBonuskode
vm betting tips1.500 kroner

Hent bonus

LeoVegas Sport VM bonus

LeoVegas har altså skudt deres VM-fejring i gang med en fantastisk bonus. Her kan du få et freebet op til 1.000 kroner. Se bonussen hér:

 • Maksimale free bet – 100% op til 1.000 kroner. Kun for nye kunder + 18 år.
 • Mindste indbetaling – 100 kroner.
 • Antal bonusser – 1
 • Omsætningskrav og bonusudløb – 1 x værdien af din bonus til mindst odds 1,80 inden 60 dage.
 • Regler og vilkår gælder.

Udover dette har LeoVegas en VM bonus som retter sig til dem, der er glade for meget sportsbetting. For at kvalificere dig til denne VM bonus, skal du nemlig foretage mindst 50 væddemål. Og så skal du i øvrigt være god til at ramme rigtigt! I punktform ser deres VM bonus således ud:

  • Foretag mindst 50 VM væddemål a minimum 200 kroner og til odds 1,5 eller derover inden den 28. juni.
  • Hvert 5. væddemål, du foretager, er et freebet, hvor LeoVegas dækker de 100 kroner.
  • De 25 skarpeste tipper dyster om en million kroner, der selvfølgelig fordeles alt efter, hvor godt de klarer sig. Den, der slutter højest, får en halv million dejlige danske kroner.
BookmakerBonusBonuskode
1.000 kroner

Hent bonus

 

Betfair bonus til VM

Også hos Betfair er der en solid VM bonus at hente. Betfair tilbyder nemlig ligesom bet365 en VM bonus på 100% op til 1.000 kroner.

Der er desuden det særlige ved Betfair, at de har deres unikke spillebørs. Og tilmelder du dig den, er der en yderligere VM bonus at hente i form af et freebet på op til 350 kroner.

Dermed kan du altså sammenlagt komme i gang med en bonus til VM på 1.350 kroner, hvis du vælger at tilmelde dig ved Betfair. Husk også at kaste et blik på deres regler og vilkår.

BookmakerMax beløbFå bonuskode
betfair1.000 kroner

Hent bonus

 

888sport bonuskode til VM

Er du mere til 888sport, kan du få i alt 1.100 kroner.

De 1.000 kroner kommer i form af en matchbonus, hvor 888sport fordobler dit første indskud mellem 70 og 1.000 kroner. Dermed kan du i vid udstrækning selv bestemme, hvor meget du vil starte med – fra 140 til helt op til 2.000 kroner.

Derudover kan du få et freebet på 100 kroner af 888sport. Denne ekstra bonus gælder 7 dage efter, du har taget imod den.

888sports regelsæt finder du her, under deres regler og vilkår.

 

BookmakerMax beløbFå bonuskode
1.100 kroner

Hent bonus

 

bwin bonuskode til VM

Også bwin giver dig mulighed for at score op til 1.000 kroner i VM bonus.

Din bwin bonus er ligesom hos flere andre en matchbonus, hvor dit første indskud mellem 100 og 1.000 kroner fordobles af bwin. Regler og vilkår gælder +18.

BookmakerBonusBonuskode
Bwin bonus1.000 kroner

Hent bonus

Er du interesseret i at se de bedste bonuskoder til VM? Så læs vores artikel, hvor vi har samlet de bedste VM bonuskoder.

VM odds 2018

 

Yield: -0.688
Frankrig - Peru
2018-06-21 17:00 | FIFA VM
Frankrig vinder over Peru - odds 1.67
Frankrig spillede en skidt første kamp mod Australien, men vandt alligevel 2-1. Nu venter Peru som leverede en fin præstation mod Danmark. En kamp de måske lidt ufortjent tabte, og der skal derfor tre point på kontoen nu, hvis man skal gøre sig håb om videre deltagelse. Jeg tror dog franskmændene er for stor en mundfuld. De bør og skal løfte niveauet i forhold til deres åbningskamp. Peru er modsat Australien et hold der tør komme frem af banen og angribe, dette kan give mere plads til den franske stjernespækket offensiv, som i den grad også skal ud og bevise noget. ' Peru viste flot offensivt spil mod Danmark, men lavede samtidig mange fejl defensivt. Hvis ikke de har fået rettet op på disse fejl kan det blive en lang dag for deres vedkommende. Jeg tror på fransk sejr.
Yield: 1.811
Frankrig - Peru
2018-06-21 17:00 | FIFA VM
Peru Asian Handicap +1.50, ordinær spilletid - odds 1.75
Frankrig og Peru tørner sammen ved VM og jeg prøver med et +1,5 AH på Peru, der på dette tidspunkt kan være i en ret dårlig situation, hvis de har tabt til DK og det kan føre til at man vil være super motiveret på at hive minimum 1 point hjem. Jeg synes at Peru er ret undervurderet oddsmæssigt i deres VM kampe, de havde en virkelig god kval, hvor de hev et par flotte points hjem. Frankrig er klart det bedste hold i gruppen og har da også en tro på at de vinder her, men værdien er bestemt på Peru her.
Yield: 1.811
Danmark - Frankrig
2018-06-26 16:00 | FIFA VM
Under 2.5 mål, ordinær spilletid - odds 1.85
Frankrig møder Danmark og jeg prøver med et spil på under 2,5 mål i kampen til et flot odds 1.85, som er en del over det øvrige marked. Det er sidste gruppekamp og det kan meget vel være en kamp, hvor Frankrig roterer en del på holdet, da de på dette tidspunkt allerede kan have vundet gruppen, mens Danmark kan kæmpe for en 2. plads, som betyder at det kan blive en meget taktisk affære. Danmark har haft svært ved at score her i testkampene og jeg tror at de højst score 1 mål her, mens deres defensiv har været stabil.