Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

VM bonuskode

Her på siden kan du hente en VM bonuskode. Når verdens største sportsbegivenhed løber af stablen, åbner en hel verden af spilmuligheder sig for dig. Derfor kan du også regne med et væld af VM bonuskoder.

Men hvad er en bonuskode? En bonuskode er en kode som du kan bruge, når du tilmelder dig en bookmaker. Når du bruger bonuskoden udløser du en bonus.

Tryk enten på den grønne knap eller bookmaker banneret for at se bonuskoden. Du bliver herefter ført direkte til bookmakeren. Held og lykke med din VM betting!

bet365 VM bonuskode

VM bonuskode

 

Førerhunden bet365 er et af de største betting firmaer i verden og de tilbyder et af markedets absolut største spiludbud og rigtigt gode odds.

Tryk på knappen forneden for at se bonuskoden til bet365. Regler og vilkår gælder +18.

Hent min kode

 

Unibet bonuskode til VM

Unibet VM bonus

 

Hos Unibet kan du få én af markedets største bookmaker bonusser helt op til 1.500 kroner! Den kan selvfølgeligt også bruges til VM.

Yderligere tilbyder Unibet free bets, som du kan optjene til VM. Unibets tidlige VM bonus belønner dig for at foretage væddemål, som returnerer en procentdel tilbage til dig i form af gratis bets. Husk at læse regler og vilkår.

Hent din bonus i dag!

 

LeoVegas Sport VM bonuskode

Leovegas sport bonus

 

LeoVegas tilbyder et free bet på helt op til 1.000 kroner.

Hos evigt ambitiøse LeoVegas vil man være de største og bedste til det hele. Også VM. Derfor har de hyret tidligere Real Madrid- og Everton-spiller Thomas Gravesen og den nuværende kvindelige superstar for Manchester City Nadia Nadim!

LeoVegas har fravalgt VM bonuskoder, så du kan deltage i deres store VM gaveregn uden at skulle bruge en LeoVegas VM bonuskode. Regler og vilkår gælder +18.

Hent bonus til sport

 

 

NordicBet VM bonuskode

Nordicbet VM bonus

 

Også NordicBet er allerede kommet på banen med et godt VM tilbud til dig. Her kan du få et ekstra risikofrit væddemål på 100 kroner, når du tilmelder dig som ny kunde.

Dette friske VM tilbud kommer oven i deres eksisterende bonus på et risikofrit væddemål op til 500 kroner, hvis du selv smider 500 dask i potten. Dermed kan du altså starte med hele 600 kroner i VM bonus, når løjerne går i gang!

Heller ikke NordicBets VM bonus kræver en VM bonuskode, så det er enkelt og hurtigt at gøre krav på. Meen, vi anbefaler nu stadig, at du lige kaster et blik på deres gældende regler og vilkår.

Få din NordicBet bonus her

 

888sport bonuskode til VM

Vm betting bonus med 888 sport

 

Der venter en 888sport bonus på op til 1.000 kroner + et freebet på 100 kroner, hvis du som ny kunde tilmelder til 888sport.

Foretager du en indbetaling på mindst 70 kroner, fordobler 888sport dit indskud helt op til 1.000 kroner. Din 888sport bonus skal omsættes 10 gange, og det skal være til mindst odds 1,5. Det skal derudover ske inden for 60 dage. Her finder du deres regler og vilkår.

Hent min bonus

 

bwin bonuskode til VM

Vm betting bonus med bwin

 

Også hos bwin kan du få op til 1.000 kroner i VM bonus. Her kommer hele molevitten i form af en matchbonus på dit første indskud. Det betyder, at bwin fordobler første indskud mellem 100-1.000 kroner.

Også her skal du omsætte bonussen 10 gange, og det skal ske til mindst odds 1,70. Læs deres regler og vilkår her.

Scor bwin bonus her

Vi håber, du er blevet klogere på bonuskoder til VM. Og vi præsenterer løbende nye tilbud, så hold øje med siden! Husk også at læse vores artikel om de bedste VM bonusser.

 

VM odds og tips

Yield: -0.688
Frankrig - Peru
2018-06-21 17:00 | FIFA VM
Frankrig vinder over Peru - odds 1.67
Frankrig spillede en skidt første kamp mod Australien, men vandt alligevel 2-1. Nu venter Peru som leverede en fin præstation mod Danmark. En kamp de måske lidt ufortjent tabte, og der skal derfor tre point på kontoen nu, hvis man skal gøre sig håb om videre deltagelse. Jeg tror dog franskmændene er for stor en mundfuld. De bør og skal løfte niveauet i forhold til deres åbningskamp. Peru er modsat Australien et hold der tør komme frem af banen og angribe, dette kan give mere plads til den franske stjernespækket offensiv, som i den grad også skal ud og bevise noget. ' Peru viste flot offensivt spil mod Danmark, men lavede samtidig mange fejl defensivt. Hvis ikke de har fået rettet op på disse fejl kan det blive en lang dag for deres vedkommende. Jeg tror på fransk sejr.
Yield: 1.811
Frankrig - Peru
2018-06-21 17:00 | FIFA VM
Peru Asian Handicap +1.50, ordinær spilletid - odds 1.75
Frankrig og Peru tørner sammen ved VM og jeg prøver med et +1,5 AH på Peru, der på dette tidspunkt kan være i en ret dårlig situation, hvis de har tabt til DK og det kan føre til at man vil være super motiveret på at hive minimum 1 point hjem. Jeg synes at Peru er ret undervurderet oddsmæssigt i deres VM kampe, de havde en virkelig god kval, hvor de hev et par flotte points hjem. Frankrig er klart det bedste hold i gruppen og har da også en tro på at de vinder her, men værdien er bestemt på Peru her.
Yield: 1.811
Danmark - Frankrig
2018-06-26 16:00 | FIFA VM
Under 2.5 mål, ordinær spilletid - odds 1.85
Frankrig møder Danmark og jeg prøver med et spil på under 2,5 mål i kampen til et flot odds 1.85, som er en del over det øvrige marked. Det er sidste gruppekamp og det kan meget vel være en kamp, hvor Frankrig roterer en del på holdet, da de på dette tidspunkt allerede kan have vundet gruppen, mens Danmark kan kæmpe for en 2. plads, som betyder at det kan blive en meget taktisk affære. Danmark har haft svært ved at score her i testkampene og jeg tror at de højst score 1 mål her, mens deres defensiv har været stabil.