Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

VM odds gaver

Med VM lige om hjørnet er det på tide at tage et kig på, hvilke VM odds gaver, der findes på markedet. Vi har gået Unibets udbud af spil igennem og fundet en række odds perler til dig, der vil lave lidt mønt på VM. *Alle odds er fra den 2. juni 2018.*

Unibet kan du desuden få en Unibet bonus på helt op til 1.500 kroner, hvis du indbetaler min. 80 kroner. Bonussen skal omsættes 6 gange til min. odds 1.4 og er tilgængelig i 60 dage. Tryk på logoet og hent din VM bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

 

VM odds fidus 1: Hvem lukker flest mål ind?

Det første væddemål, vi har kigget på, er, hvilket land der lukker flest mål ind. Her har vi fundet to kandidater, der skiller sig ud, i form af Panama og Sydkorea. De to lande giver henholdsvis 10 og 11 gange pengene igen. Hvad der taler imod et af de to lande som dem, der indkasserer flest mål er, at de alle må forventes at ryge ud i gruppespillet. Til gengæld er der flere ting, der taler for, og derfor kan en af dine VM odds gaver måske findes her. Så lad os se på hvad, der taler for.

 

VM odds gaver
 

Panama – bliver det et belgisk skydetelt?

Panama er deltager ved VM for første gang, og er kommet i gruppe med England, Belgien og Tunesien. I den noget svage mellemamerikanske kvalifikation endte Panama med en 9-10 målscore. De lukkede altså i snit et mål ind pr kamp trods relativt nemme modstandere. England har ikke for vane at tromle modstandere ned ved VM, men skal de have en chance for at bryde med den tradition, så er Panama et godt bud.

Med et snit på over 4 mål per kamp i kvalifikationen viste Belgien, at de bestemt er i stand til at smadre modstandere. Og endelig demonstrerede Tunesien, som sammen med Nigeria var det næstmest scorende hold i den afrikanske kvalifikation, at de også kan score mål. Derfor kunne det godt blive tre meget målrige opgør i gruppe G. Og altså ikke i Panamas favør.

Sydkorea – møgkvalifikation og møggruppe

Det andet bud er Sydkorea, som ligeledes lukkede et mål ind pr kamp i kvalifikationen. Bagkæden er altså heller ikke her noget at skrive hjem om, og derudover er de havnet i noget af en møg gruppe for at sige det på godt dansk. De skal op mod Sverige, Tyskland og Mexico. Tyskerne går ikke af vejen for at destruere modstandere, hvis chancen byder sig, og scorede ligesom Belgien over 4 mål per kamp i kvalifikationen.

Hverken Sverige eller Mexico har tradition for at bombe den ind. Men fordi gruppen er så tæt, kan sagerne sagtens blive afgjort på målforskel, og begge lande har derfor motivation for at forsøge at slå Sydkorea med størst mulige margin.

Vores bet: Panama inkasserer flest mål til odds 10.0 hos Unibet.  Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

 

VM odds fidus 2: Sydkorea som nr. sjok

Lad os for god ordens skyld understrege, at vi ikke har et horn i siden på sydkoreas fodboldlandshold. Men med det sagt mener vi, at der er tale om en af de bedre VM odds gaver, når man kan få 1,80 gange pengene igen på Sydkorea til at slutte som nummer sjok i gruppe F.

Vi har allerede været inde på, at Sydkorea ikke ligefrem imponerede i kvalifikationen. Det samme kan ikke siges om de tre andre hold i gruppen, som på hver sin måde klarede sig godt igennem. Sverige slog som bekendt Italien ud efter at være sluttet som toer i sin gruppe. Tyskland vandt samtlige kvalifikationskampe. Og Mexico sluttede som sædvanligt nummer 1 i den mellemamerikanske kvalifikation.

På den baggrund mener vi, at odds 1,80 på Sydkorea til at slutte sidst i gruppen, er en lille odds gave fra Unibet.

Vores bet: Sydkorea til at slutte sidst i gruppen, til odds 1.8. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

 

VM odds fidus 3: Best in Asia?

Vi bliver i det asiatiske, for den næste af vores VM odds gaver, vi vil præsentere, er, hvilket asiatisk hold, der klarer sig bedst ved VM 2018. Kandidaterne er Japan, Australien, Sydkorea, Iran og Saudi-Arabien.

Her er Japan favoritten, til generøse odds 2.80. Vi mener, det kan betegnes som en af de bedre VM odds gaver, og det gør vi på baggrund af en kombination af holdene og deres grupper.

Lad os starte med det første, holdene. Iran og Sydkorea endte som nummer 1 og 2 i den asiatiske kvalifikations gruppe A, men Japan scorede 20 point og dermed endte 1 point foran Saudi-Arabien og Australien i gruppe B. Det er ikke alverdens margin, men inddrager man målscoren, som hed +10 i Japans favør, +7 i Saudi-Arabiens og +5 i Australiens.

Saudi-Arabien er desuden ualmindeligt afhængige af Mohammed Al-Sahlawi, som scorede vanvittige 14 ud af deres 17 mål. Det er på den ene side selvfølgelig rart at have så begavet en målscorer, men det må vække bekymring, at man er så afhængig af én mand.

I Australiens tilfælde skal man sætte sin lid til Tim Cahill, der scorede 8 mål i deres kvalifikation. Det er et stort spørgsmålstegn, om 38-årige Cahill stadig har noget at skyde med på højeste niveau. Japan, på den anden side, har flere, der kan sætte sidste fod på. Mest prominent er trioen Keisuke Honda, Shinji Kagawa og Shinji Okazaki.

I den anden ende af banen lukkede Japan næst færrest mål ind. De blev overgået (med længder) af Iran, der kun slap 2 mål ind mod Japan 7. Omvendt scorede Iran også kun 10 mål i 10 kampe. Sydkoreas svage kvalifikation har vi været igennem, så lad os kigge på grupperne i stedet.

Vores bet: Japan får den bedste asiatiske slutplacering til odds 2.8 Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus

 

VM odds fidus 4: Real Madrid “vinder” VM

Det sidste bet, vi anbefaler, har ikke et stort odds, men vi mener alligevel, der er værdi i det. Væddemålet lyder “En hvilken som helst Real Madrid spiller vinder VM” og findes til odds 1,36. Som sagt er oddset ikke stor, men til gengæld er man godt dækket ind.

Det betyder nemlig, at bettet går hjem, hvis én af disse hold vinder.

  • Brasilien,
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Spanien
  • Portugal
  • Kroatien

De fire førstnævnte hold er med en ret stor margin bookmakernes forhåndsfavoritter til at ende med guldet. Det må derfor betegnes som en ret stor overraskelse, hvis ikke en af dem skulle ende øverst på podiet.

Det efterlader således blot England, Argentina og Belgien som realistiske bud på andre vindere, og de er trods alt noget mindre sandsynlige. Derfor mener vi, der er værdi i dette væddemål, selvom der ikke er tale om en lige så stor odds gave som visse af vores andre bud.

Vores bet: “Real Madrid” vinder VM til odds 1.36. Regler og vilkår gælder +18.

Unibet bonus