X Factor Odds 2017

Det er tid til X Factor Finalen. Spil på vinderen af showet hos bet365, Unibet eller Danske Spil, og vind penge igen, hvis du gætter rigtigt!

Vælg “vinder odds” i menuen herunder, hvis du vil se alle X Factor odds 2017, eller vælg “Vores tip til X Factor finalen”, hvis du vil se, hvem vi spiller på.

Vores tip til fredag aften

Hvem vinder X Factor 2017? Vi har set nærmere på Chili, Mia og Morten, og kommer her med vores bud på det bedste X Factor odds.

Chili vinder X Factor 2017

Vi tror på, at den unge sangerinde Chili vinder X Factor 2017. Hun er gået fra at være den anonyme deltager i starten til at være den deltager, som har fået mest ros af de tre dommere.

Tror du også på Chili? Spil 200 kroner hos Danske Spil, og vind 350 kroner.

X Factor odds Finalen

Siden første live show har Chili været den deltager, der har fået mest ros fra dommerne. Thomas Blachmann synes selvfølgelig om sin egen deltager, men Remee og Mette Lindberg har heller ikke skjult deres begejstring for den unge sangerinde.

I sidste ende er det dog seerne, der bestemmer. Ingen af de tre solister har været i farezonen i løbet af showet, og det betyder, at seerne har været glade for at stemme på dem. Omvendt har Morten fået meget kritik af Mette Lindberg i de seneste to shows, og Mia har fået at vide, at hun er den fødte sangskriver.

Derimod er der blevet sagt, at Chili har en genneført vokal. Vi tror på, at seerne i sidste ende “lytter” til dommeren, og derfor vinder Chili X Factor odds 2017.

X Factor Odds 2017

Omkring 1,2 millioner har set X Factor 2017 hver fredag. Showet er populært, og bookmakerne tilbyder ekstra spænding med odds på X Factor 2017.

I tabellen nedenfor kan du se X Factor odds 2017 på, hvem der vinder showet. Øverst er artisten med størst chance for at vinde, og nederst ser du deltageren med mindst chance for at vinde X Factor.

Hvem vinder X Factor 2017?

Deltager
Chili1.751.701.83
Mia3.503.503.20
Morten Nørgaard4.254.004.20

Du spiller på den deltager, som du tror ryger ud, ved at trykke på det orange X Factor odds i skemaet.

Årets X Factor odds viser tydeligt, at Chili er favorit til at vinde X Factor 2017. Du kan få mellem odds 1,70 til 1,83, hvis du tror på, at Chili vinder X Factor. Har du mere tiltro til outsiderne, Mia og Morten Nørgaad, så kan du få god værdi for dine penge.

Vær opmærksom på, at jo højere odds, desto mindre tror bookmakerne på deltagernes mulighed for at vinde X Factor 2017.

I videoen herunder viser vi dig, hvordan du placerer et væddemål på X Factor odds 2017 hos Unibet.

X Factor Favoritter

Det er de to unge artister Mia og Chili, der står som klare favoritter hos bookmakerne. Morten Nørgaard fra voksen-kategorien har imponeret mange med sin ydmyghed, og han er lidt af en outsider til at vinde.

Kigger man omvendt på X Factor-fansiderne, er billedet dog lidt anderledes. Her har Morten Nørgaard mest populær skarpt efterfulgt af drengegruppen VKation:

  • Morten Nørgaard – 4.500 likes
  • VKation – 3.100 likes
  • Mia – 2.100 likes
  • Martin – 1.400 likes
  • Fyhnen Sisters – 1.100 likes
  • Chili – 1.000 likes
  • Samanta Gomez – 900 likes
  • Mike Beck – 900 likes
  • Ladies With Attitude – 850 likes

Mia – den lyriske X Factor favorit

Mia har imponeret dommerne til audition, five chair challenge og i de første live shows. Hun har tilmed gjort et indtryk på sin ‘konkurrent’ Martin, som hun efter første live show kunne afsløre, at hun var blevet kæreste med.

Mia er sangskriveren, som er spået af os alle til at gøre det, der skal gøres. Hun har en finurlig vokal. Opgaven er at finde materiale, som hun selv kunnet have skrevet, for hun skal have begavede tekster.

Thomas Blachman til

DR.dk.

Chili – den blomstrende X Factor favorit

Den unge deltager Chili var ikke meget i fokus ved auditions og five chair challenge, men efter de første live shows har dommerne udtalt, at hun når langt i showet. Også bookmakerne har ændret syn på den unge pige, der er gået fra at være outsider i X Factor 2017 til at være den absolutte favorit.

Her kan du se eller gense Chilis første optræden i X Factor 2017 live shows.

Morten Nørgaard – den ydmyge favorit

Morten Nørgaard imponerede ikke kun dommerne med sin sang, men også med sin ydmyge udstråling. Mentoren Remee tror på, at Mortens følsomme ydre er det, der vil gøre ham til årets mest rørende deltager.

I de første live shows har Morten skubbet sin nervøsitet længere væk, og han ser mere sikker ud på scenen. Dog er det stadig Mia og Chili, der står med favoritværdigheden. Her kan du se eller gense Mortens optræden fra bootcamp.

Alle Deltagere i X Factor 2017

De Unge deltagere

Kategorien “De unge” står ofte stærkest i X Factor – og i år er ingen undtagelse. Flere unge talenter har set deres drøm slutte før tid, da konkurrencen har været stor. Thomas Blachman er udpeget som mentor for de unge, og efter en hård five chair challenge og bootkamp sendte Blachman følgende deltagere videre:

Chili

16-årige Chili er allerede en erfaren sangerinde, der allerede har erfaring med at optræde på små caféer og i forskellige børne TV-programmer, som eksempelvis børnenes MGP i 2014. Chili startede som outsider i X Factor 2017, men i de seneste X Factor odds er hun sammen med Mia favorit til at vinde showet.

Martin

Lollands stolthed, 16-årige Martin, blev hevet tilbage til X Factor 2016 efter at være røget ud i five chair challenge. Det meste af sig liv har han sunget på sit værelse, men i 2017 tog han et stort skridt op på X Factor-scenen. Desværre for Martin nåede han kun at optræde på scenen fire gange, da han røg ud i fjerede show efter en omsang mod Samanta Gomez.

Mia

Mia på 15 år fik tårene frem hos sin far i five chair challenge, hvor hun sang en af sine egne sange. Mia er allerede en erfaren sangskriver, men som sanger har Mia ikke meget erfaring. På trods af det har Mia de bedste X Factor odds blandt de unge, og sammen med Chili er hun favorit til at vinde X Factor 2017.

De voksne deltagere

De unge er kommet godt fra start i X Factor 2017, men de bliver åndet i nakken af årets 23+ kategori. Feltet står stærkere i år, end det har gjort længe, og det har bookmakerne bemærket. Hos de voksne sendte dette års mentor Remee følgende deltage videre til live shows:

Samanta Gomez

28-årige Samanta Gomez kommer fra Lyngby lidt udenfor København. Samanta har tidligere sunget i band og i musicals, men hun har aldrig modtaget sangundervisning. På trods af den manglende undervisning spåede bookmakerne hende gode chancer i X Factor 2017, men i showet før semifinalen blev hun dog stemt ud.

Mike Beck

33-årige Mike Beck fra Aarhus har sunget siden 1999, hvor han lærte at synge og spille guitar. Som ung vandt han en lokal sangkonkurrence, men i X Factor 2017 spåede bookmakerne ham ikke nogen stor chance. Andet live show i X Factor blev også enden på eventyret for Mike Beck, der ikke havde X Factor oddsene på sin side.

Morten Nørgaard

26-årige Morten Nørgaard har muligvis været seernes favorit siden sin audition. Fra at synge med familien hjemme i Odder og spille computer mod vennerne, skal Morten nu vænne sig til at være en af X Factor 2017 favoritterne – og det er gået meget godt i de første live shows.

Grupperne i X Factor 2017

Grupperne står stort set altid med de laveste X Factor odds, og sådan ser det indtil videre også ud i år. Det er vanskeligt for grupperne at konkurrere, særligt mod de unge, om seernes stemmer. I de sidste 9 sæsoner er kun to grupper løbet af sted med sejren. I år har grupperne også de laveste X Factor odds.

I front for grupperne er Mette Lindberg, der efter en yderst dramatisk five Chair Challenge og bootcamp fik udvalgt de tre grupper, som hun tog med videre til X Factor live shows. Nemt var det ikke, og med en masse modstand fra det øvrige Danmark valgte Mette Lindberg alligevel ud fra sin egen mavefornemmelse.

“Det er jo fedt, at publikum har en holdning til, hvem der skal gå videre. Og den er tit lidt anderledes end den faglige, man sidder med som dommer”.

Mette Lindberg til DR.dk.

VKation

X Factors drengegruppe VKation består af Victor og William på 17 år. Gruppen optræder allerede sammen til fødselsdage og på lokale caféer, og måske derfor er de hos bookmaker udråbt som favorit blandt grupperne. Præcis som Cityboys måtte VKation dog forlade X Factor efter semifinalen.

Ladies With Attitude

17-årige Zara og 18-årige Allen mødte hinanden på efterskolen, hvor de sammen dannede gruppen Ladies With Attitude. På efterskolen sang de sammen, og nu står de sammen på scenen til X Factor live shows. De var i farezonen efter andet show, men de klarede sig videre til tredje show, som dog blev endestationen for pigegruppen.

Fyhnen Sisters

Søstrene Signe og Janne på 22 og 18 år udgør gruppen Fyhnen Sisters. De smilende piger sang sig ind i hjertet på Mette Lindberg til bootcampen, men bookmakerne var ikke helt enige i pigernes evner, og det var der god grund til. Fyhnen Sisters blev de første til at forlade live shows i X Factor 2017.

X Factor Dommerne

I år består dommertrioen af sangproducenten Remee, sangerinden Mette Lindberg og sidst, men ikke mindst, komponisten og flaneuren Thomas Blachman. Hele begivenheden styres af værtinden Sofie Linde, der for andet år i træk står for at holde X Factor dommerne i kort snor.

Der er ikke længere X Factor odds 2017 tilgængelige på de tre dommere. Det er kun muligt at spille på artisterne – hvem vinder? Og hvem bliver stemt ud næste gang? På trods af de manglende odds, får du alligevel en kort introduktion til de tre dommere.

Thomas Blachman – mentor for de ungeThomas Blachman X Factor 2017

Der er altid rift om unge-kategorien, men i år er det komponisten Thomas Blachman, der har fået mentorrollen. Thomas Blachman er en af de meste elskede og mest hadede X Factor dommere, men på trods af hans kontroversielle og ofte barske tilgang til showet – og deltagerne – har han formået at skabe god grobund for sangernes individuelle udvikling.

 

Remee – mentor for de voksneRemee X Factor 2017

Remee er i år mentor for de voksne – en kategori, som han ikke har været frontfigur for mange gange før. Han har tidligere vundet med de unge, og sidste år vandt han med gruppen Embrace, men de voksne har han endnu til gode at gå hele vejen med. Det bliver derfor spændende at se, om Remee i år kan hive sejren hjem til de voksne i X Factor.

 

Mette Lindberg – mentor for grupperneMette X Factor 2017

Mette Lindberg er den mindst erfarne af de tre dommere, men det har ikke afholdt hende fra at udvise gåpåmod med sin svære gruppe-kategori. Med erfaring fra sit eget band “The Asteroids Galaxy Tours” har hun mulighed for at vise, hvad hun kan, men samtidig viser tidligere erfaring, at gruppe-kategorien kan være vanskelig at få hele vejen til finalen. I år er det anden gang, at Mette Lindberg er med som dommer.

Bookmakere med Odds på X Factor

Her på siden har vi samlet X Factor odds 2017 fra Danske Spil, Unibet og bet365. Det er tre af de største bookmakere i Danmark, og alle tre selskaber har dansk kundeservice. Du kan også spille på X Factor andre steder, og hvis du vil have et overblik over andre bookmakere i Danmark, kan du læse anmeldelser af hver bookmaker her på henvisningskode.

– Find Din Favorit Bookmaker På Henvisningskode –