Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

X Factor odds

X Factor Odds

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år. Foto: BagoGames (Flickr).

Her på siden har vi samlet de bedste X Factor odds. Du kan tilmed få et overblik over årets X Factor favoritter, når finalen nærmer sig.

Du får et samlet overblik over de bedste bookmakere med X Factor odds. Du kan også spille på X Factor andre steder, og hvis du vil have et overblik over andre bookmakere i Danmark, kan du læse anmeldelser af hver bookmaker her på henvisningskode.

– Find Din Favorit Bookmaker På Henvisningskode –

Omkring 1,2 millioner danskere så X Factor hver fredag i 2018. Showet er meget populært og bookmakerne tilbyder ekstra spænding med X Factor odds.

X Factor 2019 er den 13. sæson af X Factor, og det er første gang, det ikke sker med DR i spidsen. I denne sæson bliver X Factor nemlig vist og produceret af TV2.

I tabellen nedenfor kan du se X Factor odds 2019 på hvem der vinder showet. Øverst er artisten med størst chance for at vinde, og nederst ser du deltageren med mindst chance for at vinde X Factor.

OBS! Odds er fra 27. marts 2019

Deltager Odds
Benjamin Rosenbohm 2,05
Kristian Kjærlund 3,25
Maria & Bea 6,00
Live Vogel 6,00
Echo 51,00

Se odds hos Unibet

I videoen herunder viser vi dig, hvordan du placerer et væddemål på X Factor odds 2019 hos Unibet.

X Factor Favoritter 2019

OBS! Dette afsnit opdateres løbende.

Place on Earth tog fusen på bookmakerne i X Factor 2018 finalen, da den undertippede trio vandt foran favoritten Jamie Talbot. Place on Earth vandt med sangen “Young”.

I oktober 2018 udgav Place on Earth deres første single. Siden da er det desværre gået nedad bakke for de tre unge musikere, der blev droppet af deres pladeselskab, og som har haft svært ved at få livet som band til at harmonere med deres respektive hverdage i tre forskellige dele af landet.

Place on Earth sange kan findes på diverse streamingtjenester.

Se Place on Earth synge deres vindersang i finalen 2018:

X Factor Dommerne

I år består dommertrioen af sangproducenten Oh Land, Ankerstjerne og sidst, men ikke mindst trækbasunetet og skrigeballonen Thomas Blachman. Hele begivenheden styres af værtinden Sofie Linde (vi ved heller ikke, hvem det er), der for fjerde år i træk står for at holde X Factor dommerne i kort snor.

Thomas Blachman

Thomas Blachman har været med i X-Factor lige fra den første sæson blev vist på DR. Han er en af de meste elskede og mest hadede X Factor dommere, men på trods af hans kontroversielle og ofte barske tilgang til showet – og deltagerne – har han formået at skabe god grobund for sangernes individuelle udvikling.

Oh Land

Hov, hende kender vi da. Hun var engang popmusiker. Og slet ikke en dårlig en af slagsen. Nu er hun så blevet dommer. Ok.

Ankerstjerne

Ham måtte vi google. Rapper? Han har ifølge Wikipedia lavet en sang til filmen Rich Kids, som er fra 2007. Og ja, nu altså også dommer.

Nå, men hvis du har mavefornemmelsen i orden, når det kommer til at forudse vinderen af X factor 2019, så kan du finde friske Unibet odds på linket nedenfor.

Spil på X-factor Unibet

Er du til casino spil? Læs vores review af det spændende Mr Green her på siden.