18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » Bedste betting apps

Bedste betting apps

Er du glad for mobil betting, men ikke helt sikker på, hvem der tilbyder de bedste betting apps? Så fat mod, for vi har gjort arbejdet for dig. Vi gennemgår de bedste betting apps, giver vores bud på den bedste betting app og kommer også med bud på andre nyttige fodbold apps, der kan hjælpe din mobil betting.

Denmark

Operatører med licens i

Denmark

Gennemset af vores eksperter

Opdateret


Redigeret

Bedste betting apps


Betting app udbyderOddsNavigeringFeaturesHent app

Bet365 app
9/1010/1010/10Hent app

Unibet app
10/108/108/10Hent app

bwin app
8/109/109/10Hent app

Betfair app
7/107/107/10Hent app


Bedste odds app kriterier


Som du kan se i vores oversigt, er der mange udbydere af mobil betting, som tilbyder noget særligt i forsøget på at skille sig ud. Men hvilke kriterier vægter vi, når vi skal vurdere den bedste betting app? Lad os gennemgå listen her:

Den bedste odds app – vores kandidater


Og hvem kan så prale af den bedste betting app ud fra vores kriterier? Vi har håndplukket seks kandidater til leverandør af den bedste betting app.

Bet365 app


bet365 app

Vi kan selvfølgelig ikke lave en liste over den bedste odds app uden bet365. 

De fleste vil genkende bet365’s udseende og layout, som er ganske brugervenligt og intuitivt. bet365 kan derudover bryste sig af et af de største spiludvalg på markedet, ligesom de er i toppen, når det gælder odds-niveauet.

Allerede her ticker bet365 altså et par vigtige bokse af for en fodbold app og sports app generelt. Men deres enorme udbud af streaming fortjener også en kommentar. Bet365 tilbyder nemlig sine kunder gratis streaming af mere end 100.000 sportsbegivenheder hvert år, hvilket er i særklasse. Husk at streaming af events er afhængigt af det land du bor. Du skal også have minimum 50 kroner på din konto eller have spillet indenfor 24 timer for at kunne se bet365 live stream. I den forbindelse kan du bruge vores bet365 bonuskode og hente en bet365 bonus.

Det betyder, at man kan se massevis af fodbold, basketball, tennis og meget mere direkte på bet365 uden at skulle til lommerne.

Men hvad siger brugerne af bet365’s betting app? Deres sammenlagte vurdering i App Store og på Google Play er 2,85, hvilket svarer til lidt under middel. Brugernes største kritikpunkter er irriterende småfejl, omstændelige login processer og en til tider lidt ustabil betting app.

Download bet365 app


Android App

iOS App

Unibet app


unibet app

Bet365 er nu engang de største, men på det danske marked er det ikke fordi, Unibet app’en er langt efter i popularitet.

Den ligeledes brugervenlige Unibet app udmærker sig i særdeleshed ved sin live betting, der gør det til en fremragende fodbold app. Der er tale om en grafisk lækkerbisken, der samtidig leverer en masse nyttig data til brugeren.

Spiludvalget på Unibet app’en er ligeledes fornemt, men når det gælder odds, kan Unibet ikke være med de bedste odds apps. Her må de nøjes med en placering i midterfeltet.

Brugerne er dog en smule gladere for Unibet app end bet365’s. 3,0 scorer Unibet app i gennemsnit fra brugerne, der ligesom ved bet365 app primært brokker sig over mindre bugs, der forstyrrer spiloplevelsen.

Download Unibet app


Android App

iOS App

bwin app


bwin app

At bwin er kommet på listen over de bedste bedste odds apps kan virke en smule besynderligt ved første øjekast. De er nemlig de lavest placerede på listen, når det kommer til de odds, de udbyder. Og eftersom det er vores vigtige kriterium, kan det jo virke kontraintuitivt.

bwin betting app

Men der er faktisk gode grunde til, at bwin alligevel er at finde blandt de bedste odds apps. Og de grunde skal primært findes hos brugerne. De kvitterer nemlig med hele 4,5 ud af 5 stjerner, og mange af dem er enige om, at det er den bedste odds app på markedet.

Brugerne fremhæver blandt andet, at der er tale om en lynhurtig og intuitiv app. Og når så mange brugere er enige om bwin app’ens fortræffeligheder, så fortjener den selvfølgelig sin plads på vores liste.

Download bwin app


Android App

iOS App

Betfair app


Betfair app til sportsbook

Vi forbliver blandt de højt rangerede apps og hopper over til betfair app, som scorer hele 4,1 ud af 5 stjerner fra brugerne. Derudover kan betfair app med betfair exchange prale kalde sig den bedste odds app, eftersom de ligger nummer 1 på listen over højeste odds.

Det i sig selv er nok til at komme i betragtning som bedste betting app. Og når man derudover kan streame mere end 100.000 sportsbegivenheder om året og se fede 3D kampvisninger, ja, så er der altså en række gode argumenter for at give betfair app et skud.

Download betfair app


Android App

iOS App

Mobil betting – et marked i kæmpe fremgang


Som gennemgangen af de bedste betting apps viser, så er mobil betting og fodbold apps i en rivende udvikling. Det skal uden tvivl tilskrives kombinationen af en skarp konkurrence og et marked, der er i rivende udvikling.

Mobil betting er populært som aldrig før, og selvom det medfører åbenlyse risici for et overforbrug af spil, så hæfter vi os her ved fordelene. Og de er i den grad, at mobil betting, herunder fodbold apps i dag holder et utroligt højt niveau. Det betyder, at der er tale om top optimerede produkter med høj stabilitet og brugervenlighed, konkurrencedygtige produkter og som ofte tilbyder særlige features som gratis streaming og andet lir.

Det er fremragende, at mobil betting-markedet har gennemgået denne udvikling, og det er godt nyt for os forbrugere.

Andre gode fodbold app-tjenester


Vi har primært beskæftiget os med de bedste bedste betting app-tjenester. Men inden, vi binder en sløjfe på vores gennemgang og kårer den bedste betting app, så lad os lige tage et kig på et par andre fodbold apps og sport apps, der kan være nyttige for dig som spiller.

Flashscore


Flashscore er en livescore tjeneste, der primært bruges som fodbold app, men som også er nyttig i en række andre sportsgrene. Flashscore har derudover den fordel, at den fungerer okay som statistikbank.

Fra nogle af de største fodboldligaer kan du således gå over 30 år tilbage i arkivet og se stillinger og resultater, ligesom du kan finde ret detaljerede statistikker og kamprapporter fra specifikke opgør.

Livescore.com


Ligesom Flashscore tilbyder Livescore.com live resultater. Livescore.com er i brede kredse betragtet som en af de hurtigste tjenester på markedet og leverer derudover et lækkert produkt, hvor du kan finde masser af statistik på opgør, indbyrdes historik, startopstillinger etc.

Livescore.com er blandt de mest populære fodbold apps, og det er ikke svært at se hvorfor.

Sofascore.com


Den sidste, vi har taget med, er Sofascore.com. Sofascore.com er ikke i lige så udpræget grad som de andre en fodbold app. Til gengæld brillerer de ved at dække rigtig mange sportsgrene på en let og overskuelig måde. Du kan endda følge udvalgte kampe live og se hvem der angriber og har bolden mest.

Konklusion – hvem har den bedste betting app?


Vi er ved at være nået til vejs ende i vores gennemgang af de bedste spil apps. Men hvem peger vi så på som den endegyldigt bedste spil app? Alle kandidater på vores liste over de bedste spil apps vil kunne tilfredsstille mange spilleres behov, og ingen af dem falder igennem.

Alle leverer mindst ét argument for, at netop deres betting app er den bedste spil app ved at udkonkurrere de andre på et eller flere af vores kriterier.

Alligevel vælger vi at pege på betfair appen som den bedste spil app. De præsterer nemlig ikke blot virkelig flotte anmeldelser fra brugerne, hvilket vi tillægger stor værdi. De kan nemlig også prale af at give kunderne de bedste odds via betfair spillebørs.

Når man kan placere sig i toppen på to så vigtige kategorier, så fortjener man i vores øjne at kunne kalde sig leverandør af den bedste spil app.