Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Bedste Bookmaker i Danmark

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

BookmakerFordeleStartbonusBesøgMere
bet3655 stjerner✓ Høje odds
✓ Løbende kampagner
✓ Velkomstbonus
Se aktuel bonus
hos bet365**
Regler og vilkår gælder
Besøg bet365

Læs mere

Besøg bet365

Læs mere

4,5 stjerner

✓ Stor velkomstbonus
✓ Spiltips fra Brian Laudrup
✓ Se live sport
100% op til
1.500 kr.**
+ 100 kr. til mobil
Regler og vilkår gælder
Besøg UnibetLæs mereBesøg Unibet

Læs mere
888sport4 stjerner✓ Stor velkomstbonus
✓ Gode kampagner
✓ Fokus på dansk håndbold
100 kr. freebet
100% op til
1.000 kr.**
Regler og vilkår gælder
Besøg 888sportLæs mereBesøg 888sport

Læs mere
Betfair4 stjerner✓ Afslut dit odds før tid
✓ Jævnligt forhøjede odds
✓ Tilbyder også spillebørs
100% op til
1.000 kr.**
Regler og vilkår gælder
Besøg betfairLæs mereBesøg betfair

Læs mere
Bwin3,5 stjerner✓ Afslut dit odds før tid
✓ Gode kampagner
✓ Fokus på bundesligaen
100% op til
1.000 kr.**
Regler og vilkår gælder
Besøg bwinLæs mereBesøg bwin

Læs mere

Testvinder – bet365

Vinderen i vores test af de bedste bookmakere i Danmark er den britiske bookmaker bet365.

Professionalisme, de højeste odds og gode kampagner til spillerne er grunden til, at bet365 løber med hæderen. Ved siden af de fordele er bet365 selvfølgelig godkendt af Spillemyndigheden, de har kundeservice som kan hjælpe dig med dine spørgsmål og de tilbyder spil på mobil, tablet og computer.

Hos bet365 har nye medlemmer mulighed for at modtage en velkomstbonus. Du kan besøge bet365 for at se den aktuelle bonus, men vi gør opmærksom på, at der altid gælder regler og vilkår for bonusserne. Ved siden af velkomsttilbuddet kører bet365 en løbende kampagner, og dem kan du læse mere om ved at besøge bet365.

Tilgængeligheden af produkterne og servicen hos bet365 afhænger af, hvilken lokation du spiller fra.

Oplev alle fordele hos bet365

Sådan vælger vi den bedste bookmaker i Danmark

For at finde den bedste bookmaker i Danmark tester vi bookmakere ud fra fire grundlæggende parametre: brugervenlighed, spiludvalg, kampagner og omdømme.

Test af danske betting sider

Vores seks udvalgte bookmakere har alle licens ved Spillemyndigheden i Danmark, de tilbyder god kundeservice og de tilbyder spil på mobil, tablet og computer. Når det kommer til brugervenlighed, spiludvalg, kampagner og omdømme, skiller de seks bookmakere sig ud fra hinanden.

Unibet, 888sport, Danske Spil og bwin er alle brugervenlige bookmakere, hvor bet365 og betfair har skruet lidt ned for brugervenligheden og har mere fokus på professionalisme. Med professionalismen hos bet365 og betfair følger dog også et bredere spiludvalg.

På kampagnefronten er det Unibet og bet365, der skiller sig ud. Unibet er gode til at fokusere deres kampagner på dansk sport, og de har indgået et samarbejde med Brian Laudrup, der sender spiltips op til hver weekend.

Unibet og bet365 har sammen med Danske Spil det bedste omdømme blandt bookmakerne i Danmark. De har tilbudt spil til danskerne i mange år, og samtidig har de skabt respekt omkring deres virksomhed ved at aktivere deres brand gennem reklamer og samarbejde med sportsklubber og virksomheder.

Anmeldelser af danske bookmakere

Online betting handler om at have det sjovt. Den bedste og sjoveste oplevelse får man, hvis man finder en bookmaker, der opfylder alle ens krav og ikke kommer med nogle skjulte overraskelser.

Vi mener, at bet365 og Unibet er to sikre valg, hvis du vil placere dine odds hos en online bookmakere. Men alle folk er forskellige, og derfor er Unibet eller bet365 måske ikke det bedste valg for dig. Måske er det end ikke en af de seks bookmakere, som vi har udvalgt.

For at gøre markedet mere overskueligt og øge gennemsigtigheden på markedet for online spil tester og bedømmer vi alle bookmakere i Danmark. Du kan derfor med fordel læse vores anmeldelser, før du vælger, hvilken bookmaker du vil spille hos.

Se Alle Bookmaker Anmeldelser