Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

1 juli 2022

Sidst opdateret: for 22 timer siden

Bedste Bookmaker i Danmark

Nedenfor kan du se vores liste over de bedste betting sider i Danmark. Læs hele vores anmeldelse og find ud af, hvilken bookmaker og bookmaker bonus der passer til dig!

De bedste bookmakere i Danmark

Bookmaker Bonus Hent bonus
Bet365 100% op til 1.000 kr
Bonuskode: MAXDK
Regler og vilkår gælder +18
Hent bonus
Bwin Risikofrit spil op til 1000 kr.

Hent bonus

comeon 100% op til 500 kroner
Bonuskode: SPORTMAX
Hent bonus
100% op til 500 kr. Hent bonus
100% op til 1.000 kr Hent bonus
888sport Op tl 500 Kr i ekstrabet Hent bonus
Unibet 100% op til 1.000 kr Hent bonus

Sponsoreret indhold

Bet365 vilkår: Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXDK kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt

Bedste betting sider

Vi starter med en gennemgang af nogle af de bedste betting sider, som er blandt de mest populære hos danske spillere.

Bookmaker markedet boomer i Danmark, og der er flere betting sider med dansk licens end nogensinde før. Det kan tydeligt ses på markedet, der bugner med gode danske betting sider, som alle tilbyder fremragende produkter. Lad os tage et kig på dem!

bedste bettingsider i Danmark

Testvinder – Bet365

Vinderen i vores test af de bedste bookmakere i Danmark er den britiske bookmaker bet365.

Professionalisme, de højeste odds og gode kampagner til spillerne er grunden til, at bet365 løber med hæderen. Ved siden af de fordele er bet365 selvfølgelig godkendt af Spillemyndigheden, de har kundeservice som kan hjælpe dig med dine spørgsmål og de tilbyder spil på mobil, tablet og computer.

Hos bet365 har nye medlemmer mulighed for at modtage en velkomstbonus. Du kan besøge bet365 for at se den aktuelle bonus, men vi gør opmærksom på, at der altid gælder regler og vilkår for bonusserne. Ved siden af velkomsttilbuddet kører bet365 en løbende kampagner, og dem kan du læse mere om ved at besøge bet365.

Tilgængeligheden af produkterne og servicen hos bet365 afhænger af, hvilken lokation du spiller fra.

Unibet

En anden topkandidat, der bestemt hører til blandt de bedste betting sider, er Unibet. Særligt på det danske marked har de fået ry som en af de bedste odds sider, fordi deres udbud på dansk og skandinavisk fodbold er virkelig stærkt.

En af Unibets virkelig stærke sider er live betting, som de har lagt en særlig indsats i at optimere. Derudover har de skabt et stærkt brand i Danmark, blandt andet via en lang række sponsorater i dansk sport.

Unibet tilbyder nye spillere muligheden for at fordoble første indskud mellem 40 og 1.000 kroner. Bonussen skal omsættes 8 gange til odds 1,40 eller derover, og det har man 60 dage til at gøre.

Indsætter man eksempelvis 500 kroner, skal man altså omsætte for 4.000 kroner (500 x 9), før bonussen er spillet fri.

NordicBet

En af de heftigste bejlere til at gøre Unibet rangen stridig som den førende leverandør af det bedste spiludbud på det danske og skandinaviske marked, er NordicBet. Og med det navn kan det selvfølgelig heller ikke være anderledes.

Den slags forpligter, og NordicBet kan fuldt fortjent placeres i kategorien blandt de bedste betting sider i Danmark.

NordicBet har da også blandt andet understreget deres engagement som sponsor for 1. division, ligesom Simon Kjær har været deres ambassadør og pendant til Unibets mangeårige frontfigur Brian Laudrup.

Hos NordicBet kan du få en noget anderledes bonus end hos mange af de andre odds sider. De tilbyder nemlig en relativt beskeden velkomstbonus, som til gengæld er super nem at få fat i.

Nye spillere kan tage imod en bonus på 100% op til 500 kroner, som skal omsættes x 8 til minimum odds 1.8 indenfor 60 dage.

bwin

Sidste kandidat på vores liste over de bedste betting sider er østrigske bwin. En af de helt store fordele ved bwin, som gør, at de regnes blandt de bedste betting sider i Danmark, er deres fremragende app.

Kigger man på brugeranmeldelserne på Google Play og App Store, er brugerne helt vilde med bwin’s app, der scorer store roser for sin stabilitet, brugervenlighed og unikke features.

På et marked, hvor betting på mobilen i den grad har taget fart, er det naturligvis et kæmpe plus, at man som bookmaker kan prale af en af de bedste betting apps på markedet.

bwin tilbyder et freebet til nye kunder. Dog lyder bwins freebet på mellem 100-500 kroner alt efter, hvor meget man vælger at indbetale.

Man skal foretage sit indskud senest 30 dage efter oprettelse og har derefter 7 dage til at gøre brug af freebettet.

Betting sider med dansk licens

Vi har kigger på nogle af de bedste odds sider i Danmark. Men listen af betting sider med dansk licens er selvfølgelig langt større. Her er nogle af de skarpeste betting sider med dansk licens, hvor du måske kan finde din fremtidige favorit:

  • 888sport
  • Mr. Green
  • Cashpoint
  • ComeOn
  • Betfair
  • LeoVegas

Alle er betting sider med dansk licens og alle tilbyder et godt produkt, som gør dem værd at tjekke ud.

Sådan vælger du den bedste bookmaker i Danmark

For at finde den bedste bookmaker i Danmark tester vi bookmakere ud fra fire grundlæggende parametre: brugervenlighed, spiludvalg, kampagner og omdømme.

Test af danske betting sider

Vores seks udvalgte bookmakere har alle licens ved Spillemyndigheden i Danmark, de tilbyder god kundeservice og de tilbyder spil på mobil, tablet og computer. Når det kommer til brugervenlighed, spiludvalg, kampagner og omdømme, skiller de seks bookmakere sig ud fra hinanden.

Unibet, 888sport, Danske Spil og bwin er alle brugervenlige bookmakere, hvor bet365 og betfair har skruet lidt ned for brugervenligheden og har mere fokus på professionalisme. Med professionalismen hos bet365 og betfair følger dog også et bredere spiludvalg.

På kampagnefronten er det Unibet og bet365, der skiller sig ud. Unibet er gode til at fokusere deres kampagner på dansk sport, og de har indgået et samarbejde med Brian Laudrup, der sender spiltips op til hver weekend.

Unibet og bet365 har sammen med Danske Spil det bedste omdømme blandt bookmakerne i Danmark. De har tilbudt spil til danskerne i mange år, og samtidig har de skabt respekt omkring deres virksomhed ved at aktivere deres brand gennem reklamer og samarbejde med sportsklubber og virksomheder.

Danske odds sider

Det var et kig på nogle af de bedste betting sider med dansk licens. Lad os så tage et kig på danske betting sider. Der findes ingen danske bookmakere, altså danske virksomheder med licens, som tilbyder betting.

Til gengæld findes der fremragende danske betting sider, der leverer skarpe betting tips og bugner af vigtige informationer. Disse danske betting sider tager vi et kig på i de næste afsnit.

Spilxperten

Den første af vores danske betting sider er Spilxperten. Spilxperten er samlingssted for en række af landets allerskarpeste oddsere og bettingnørder. Man kan derfor altid finde dugfriske tips på betting på alskens sportsgrene i alle afkroge af kloden.

Spilxperten tilbyder fuld transparens. Man kan således se alle eksperternes spilhistorik, betting forslag og samlede resultat. Det gør det meget nemt og overskueligt at udse sig de rette personer at følge.

Samtidig tager eksperterne og brugerne betting alvorligt. Du finder altså ikke uansvarlige opfordringer eller spilforslag baseret på løse rygter, og risikofyldte spil deklareres tydeligt.

Det er med til at give Spilxperten en høj troværdighed.

Bettingexpert

En konkurrent til Spilxperten, som også må regnes blandt de bedste odds sider, er Bettingexpert. Her gør mig sig også i et imponerende felt af skarpe betting hoveder, der leverer tips fra nær og fjern.

Men Bettingexpert har også nogle unikke freatures til både de mere garvede og de grønne bettere. For veteranerne er Bettingexperts odds-gennemgange et vigtigt værktøj. Her kan man lynhurtigt tjekke alle aktuelle odds og udviklingen i dem.

For nybegyndere tilbyder Bettingexpert gode betting guides på over 20 forskellige sportsgrene, som giver en lynhurtig indføring i betting for begyndere og let øvede.

Derudover har Bettingexpert BE Academy, hvor talenter trænes og får raffineret deres forståelse.

Bedste odds sider

Til slut runder vi af med en gennemgang af to af de bedste odds sider, der begge tilbyder noget unikt.

Betexplorer

Den første af vores udvalgte bedste odds sider er Betexplorer. Betexplorer er din leverandør af alt, der er værd at vide om udviklingen i odds og markedet for odds.

Betexplorer leverer også en skarp odds-sammenligner, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over en lang række kampe og sammenligne bookmakernes odds.

Betexplorer er uundværlig for dig, der vil optimere dine odds og ikke lade dig spise af med de næst- eller tredjehøjeste priser på dine væddemål.

Anmeldelser af danske bookmakere

Online betting handler om at have det sjovt. Den bedste og sjoveste oplevelse får man, hvis man finder en bookmaker, der opfylder alle ens krav og ikke kommer med nogle skjulte overraskelser.

Vi mener, at bet365 og Unibet er to sikre valg, hvis du vil placere dine odds hos en online bookmakere. Men alle folk er forskellige, og derfor er Unibet eller bet365 måske ikke det bedste valg for dig. Måske er det end ikke en af de seks bookmakere, som vi har udvalgt.

For at gøre markedet mere overskueligt og øge gennemsigtigheden på markedet for online spil tester og bedømmer vi alle bookmakere i Danmark. Du kan derfor med fordel læse vores anmeldelser, før du vælger, hvilken bookmaker du vil spille hos.

Se Alle Bookmaker Anmeldelser