18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » Pokersider med dansk licens 2024

Pokersider med dansk licens 2024

Leder du efter pokersider med dansk licens? Så er du kommet til det rette sted. Vi gennemgår de bedste poker sites på det danske marked.

Se, hvor du kan få en poker signup bonus, de største online poker sites, poker regler generelt og meget mere.

Denmark

Operatører med licens i

Denmark

Gennemset af vores eksperter

Opdateret


Redigeret


De bedste poker sites i Danmark


Her kan du blive lidt klogere på nogle af de største pokersider med dansk licens. Du kan også blive klogere på den online poker bonus, som nogle af de bedste poker sider tilbyder.

Senere sammenligner vi de forskellige online poker bonus tilbud og giver vores bud på, hvilken en der er bedst.

1
Unibet poker
Deltag i Unibets loyalitetsprogram til poker
  18+. Regler og vilkår gælder. Selvudeluk via Rofus.Nu Stopspillet.dk
  2
  Nordicbet poker
  Deltag i Twister turneringer
   18+. Spillere bliver tilfældigt placeret ved bordet. Bordene spilles 3-handed. Når alle spillere sidder ved, bliver twisteren spillet for at afgøre hvilken præmie der spilles for. Præmiepuljen er en multiplicator af buy-in. Den mindste præmie er 2x buy-in og den højeste er 1000x buy-in. Når det kommer til præmier i twisteren, tager vinderen det hele medmindre præmien er større eller ligmed 1.000€, i dette tilføje får vinderen 80% mens 2. og 3. pladsen hver får 10% Twister Poker er kun tilgængeligt i Texas Hold’em. Generelle regler og vilkår for poker er gældende.
   3
   Partypoker
   250 kroner gratis spil
    18+; kun nye spillere. Indbetal præcis 250 KR. for at få 250 KR. Gratis spil genereret som SPINS-billetter. 60-dages billet udløber. Fuldstændige T&C’er gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk.
    4
    Bet365 poker
    Der findes pt. ingen poker bonus hos bet365
     bet365 er en af verdens førende online spilleselskaber med millioner af kunder på verdensplan. Poker hos bet365 er et førende rum i iPoker, verdens største online pokernetværk, og tilbyder et fantastisk udvalg af kontantborde og turneringer. Poker hos bet365s software er attraktiv, pålidelig og nem at bruge. Med et fantastisk udvalg af borde, fremragende kundeservice og understøttelse af alle større betalingsmetoder, kan du være sikker på at få en fantastisk oplevelse med Poker hos bet365.


     PokerStars


     Vi starter med en af de internationalt mest kendte online poker sites, nemlig PokerStars.

     Målt på antal spillere, turneringer og action generelt er der ingen større end amerikanske PokerStars, og de er blandt mange anerkendt som et af de bedste poker sites..

     PokerStars tilbyder nye spillere en attraktiv online poker bonus. Eller måske skulle vi sige “poker welcome bonus” med tyk amerikansk accent, når nu der er tale om en amerikansk aktør.

     Anyway, lad os se på deres poker welcome bonus.

     Pokerstars poker bonus

     Hos PokerStars kan nye spillere få en poker signup bonus helt uden at foretage et indskud. De tilbyder nemlig for $17 eller cirka 100 danske kroner i turneringsbilletter bare for at oprette en bruger.

     Er du ny ved PokerStars, kan du få deres poker welcome bonus ved at:

     Husk at bruge dine turneringsbilletter inden, der er gået 7 dage. PokerStars kan i nogle tilfælde bede om yderligere dokumentation på din identitet.

     Hvis du ikke giver dem denne dokumentation, kan de finde på at tilbageholde din poker signup bonus.

     Party Poker


     Vi bliver ved de amerikanske online poker sites. Party Poker er et andet veletableret poker site, som mange rangerer blandt de bedste poker sider.

     Og de har også en poker welcome bonus til deres danske venner.

     For at få deres poker signup bonus skal du indsætte præcis 250 kroner, så giver de samme beløb i poker welcome bonus.

     Party Pokers online poker bonus uddeles i turneringsbilletter, som du skal bruge de første seks dage efter, du har modtaget dem:

     Med denne poker welcome bonus får du altså virkelig noget turneringspoker under neglene med det samme!

     Unibet poker


     Fra det amerikanske til det svenske. Unibet tilbyder ikke en poker signup bonus som de to første online poker sites på listen. Til gengæld har de mange kampagner.

     De har også en lav rake på 3-5% – og på de laveste stakes kan den ryge helt ned på omkring 1%.

     Derudover har Unibet poker et loyalitetsprogram, som er ganske attraktivt. For hver cent, du betaler i rake, modtager du et point.

     Jo flere point, jo højere et trin stiger du til. Og det belønnes selvfølgelig alt sammen med dejlige kontanter.

     Unibet er ikke så store som PokerStars og Party Poker. Men deres samlede pakke kan godt hive dem op i betragtning blandt de bedste poker sider.

     NordicBet poker


     Også NordicBet hører til i gruppen af poker sites med dansk licens. NordicBet poker tilbyder ikke en bonus online. Til gengæld har de ry for at udvikle mange spændende turneringer og unikke pokerspil.

     Vil du helst spille mod andre skandinaver, så er NordicBet måske et af de online poker sites, du skal overveje.

     bet365 poker


     Hos verdens største spiludbyder, bet365, kan du selvfølgelig også spille masser af online poker. Bet365 hører til de online poker sites med dansk licens, hvor det er nemmest at finde action.

     Hos bet365 poker skal du altså ikke frygte en masse tomme borde.

     Vi har kåret den bedste poker bonus


     Det er i høj grad op til den enkelte, hvordan man vurderer, hvem der har den bedste poker bonus. Nogle prioriterer, at man ikke selv skal til lommerne. Andre vil helst have den størst mulige online poker bonus!

     Så vi har valgt én fra hvert ringhjørne.

     Vil du helst investere så lidt som muligt, så anbefaler vi PokerStars’ online poker bonus. Den kræver nemlig intet indskud!

     Læs vores artikel: Pokertips til begyndere.

     De danske pokersider har dansk spillelicens


     Alle sider, vi har listet her, er selvfølgelig pokersider med dansk licens. Og det er der en god grund til. På poker sites med dansk licens bliver du nemlig sikret som forbruger på en lang række områder.

     Pokersider med dansk licens skal nemlig godkendes af Spillemyndigheden. Det betyder, at deres spil skal tjekkes, så de afvikles fair og som lovet.

     De skal også have en sikker SSL-kryptering. Det betyder, at både dine midler og personlige oplysninger er sikret.

     Og så er alle gevinster på pokersider med dansk licens skattefri!

     Der er langt flere fordele ved at holde sig til pokersider med dansk licens, men de nævnte her er de vigtigste. Vi vil altid uden undtagelse anbefale dig at holde dig til poker sites med dansk licens.

     Nordicbet poker

     Poker gratis online


     Om du kan spille gratis poker online eller ej handler lidt om, hvordan vi forstår gratis poker online. Der er eksempelvis ikke hjemmesider, hvor du slipper for at betale rake, altså en afgift på de hænder, du spiller med i.

     Men hvis vi forstår gratis poker online som muligheden for at spille poker for sjov, så er der til gengæld masser af muligheder.

     Alle online poker sites i denne artikel giver dig nemlig mulighed for at spille poker gratis. Det kan du nemlig gøre ved at spille med de såkaldte ‘play money’, som også kan gå under navnet ‘fun money’ og andre synonymer.

     Her spiller du med penge, som ikke har nogen værdi.

     Du kan derfor ikke tabe – eller vinde – andet end æren og erfaring. At spille poker gratis online kan være en god måde at lære spillet at kende på.

     Eller det kan være underholdning, hvor du ikke risikerer noget.

     Poker typer og poker regler


     Her er de mest populære poker varianter og poker regler – minus Texas Hold’em. Vi gennemgår nemlig den allermest populære slags poker i dybden i næste afsnit.

     Omaha


     Omaha er en videreudvikling af netop Texas Hold’em, så spillenes poker regler er meget ens. Sådan spilles en Omaha hånd:

     I Omaha får hver spiller fire kort på hånden, som er personlige. Ens hånd skal til sidst udgøres af to af de personlige kort og to af de fem fælleskort.

     Omaha kan spilles som limit, no limit og pot limit. Pot limit Omaha (PLO) er det mest almindelige.

     Her kan man maksimalt satse et beløb, der matcher, hvad der allerede er i puljen.

     PLO er alment kendt som den type poker, hvor indsatserne hurtigst kan blive meget høje.

     Seven-card stud


     Seven-card stud har markant anderledes poker regler end både Omaha og Hold’em. Her spiller hver spiller med 3 lukkede og 4 åbne kort.

     Ud af disse 7 kort skal hver spiller så lave sin bedst mulige hånd på 5 kort.

     En runde i Seven-card stud ser ud som følger:

     Seven-card stud kan spilles som limit eller no-limit. Men typisk spilles det som limit.

     pokersider med dansk licens

     5 Card Draw


     5 Card Draw er et andet pokerspil med forskellige poker regler.

     En hånd i 5 Card Draw ser således ud:

     Texas Hold´em regler


     Som lovet går vi lidt i dybden med de gængse Texas Hold´em regler. Og det første sted at starte, når vi ser på Texas Hold´em regler, er selvfølgelig hvilke hænder der slår hvilke.

     Her er handrankingen i Texas Hold´em.

     Lad os så se på de gængse Texas Hold´em regler, når det kommer til at afvikle en hånd:

     Det er de generelle Texas Hold´em regler kort fortalt. Måske har du luret, at de gængse Texas Hold’em regler er de samme som i Omaha med den eneste forskel, at man i hold’em kun får to kort.

     Man siger om poker generelt, at det tager en dag at lære, men et liv at mestre. Det gælder også for Texas Hold´em.

     Online poker er populært i Danmark


     Online poker fik sit store gennembrud, da amatøren Chris Moneymaker i 2003 vandt det uofficielle VM i poker, World Series Of Poker (WSOP).

     Med sejren vandt Moneymaker over 15 millioner kroner og beviste, at en amatør kunne snyde de allerbedste.

     Det skabte et sandt pokerboom, som også ramte Danmark. Og vi har faktisk haft mange store spillere vores lille befolkning taget i betragtning.

     Den mest kendte er Gus Hansen, som har vundet – og også tabt – dusinvis af millioner.

     Han er skarpt efterfulgt af Peter Eastgate, der i 2008 gjorde Moneymaker kunsten efter og vandt WSOP – endda som den yngste nogensinde.

     På de bare fem år var poker steget så meget i popularitet, at Eastgate fik svimlende 55 millioner kroner ind på bankbogen!

     Poker FAQ


     Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål om pokersider med dansk licens.

     Du kan spille hos alle pokersider med dansk licens. Det vil sige alle, vi nævner i denne artikel, samt dem, der er på Spillemyndighedens hjemmeside.

     Ja, hvis du spiller hos en af de mange pokersider med dansk licens.

     Ja, du kan spille poker gratis, hvis du spiller med playmoney.

     Så er du klædt på til online poker


     Vi har været vidt omkring i vores dækning af poker sites med dansk licens. Der er en lang række gode poker sider, og mange af dem tilbyder også en poker bonus online.

     De bedste poker sites har selvfølgelig andet at byde på end “bare” en poker bonus online.

     Hos de bedste poker sites er der også masser af action, gode poker kampagner og helst ikke alt for dygtige modstandere.

     Når de bedste poker sider tilbyder så god en samlet pakke, er der ingen grund til at lade sig nøjes med mindre.

     Det indebærer også at holde sig til pokersider med dansk licens.

     Der er nemlig masser af gode kandidater blandt Spillemyndighedens godkendte poker sider.

     Læs også om: