Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

14 juli 2022

Sidst opdateret: for 3 måneder siden

Free Bets | Her Er Bookmakernes Bedste Free Bet Bonusser

Masser af bookmakere tilbyder free bets til nye kunder. Vi gennemgår nogle af de bedste freebet bonus tilbud på markedet og ser på, hvordan man spiller dem fri. Så er du interesseret i de bedste bookmaker free bets, så læs med!

Bookmaker free bets for nye kunder

Er du ny kunde, er der mange steder, hvor du kan score et gratis bet. Nedenfor har vi samlet en overskuelig liste over nogle af de bedste tilbud med et risikofrit spil. Senere gennemgår vi de enkelte bookmaker free bets og viser, hvordan du kan spille dem fri.

*Reklamelink

 1. Bet25

  88 /100
  Vind eller få et ekstra bet op til 500 kroner
  Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Alle regler og vilkår
 2. Nordicbet sport

  72 /100
  Op til 500 kroner i freebet
  Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår
 3. Cashpoint

  72 /100
  Få 100% i velkomstbonus op til 500kr
  18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår
 4. Bet365 sport

  70 /100
  Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
  Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Hvad er forskellen på free bets og risikofrie spil?

Bookmaker free bets er blevet meget populære både hos bookmakerne og hos spillere. Tidligere var de fleste bonusser kontant bonusser, men med tiden er fordelingen blevet meget mere lige.

Derfor er det muligt at finde massevis af både kontant bonusser og bookmaker free bets. Så om du er til det ene eller det andet, vil du formentlig kunne finde din foretrukne bonus derude.

Er der forskel på free bets og risikofrie spil? Det kommer an på, hvem man spørger. Nogle skelner mellem, at free bets er et freebet uden indbetaling, mens risikofrie spil er væddemål, hvor bookmakeren dækker et eventuelt tab, men hvor man ikke skal foretage et indskud for at få bonussen.

free bets

Fra Spillemyndighedens side har man da også været ude og kritisere termen “freebet”, når bookmakere kræver et indskud for at tilbyde sådan en bookmaker bonus. Argumentet har lydt, at man vanskeligt kan tale om et freebet, hvis det tilbydes under forudsætning af en modydelse.

Førstnævnte, altså et freebet uden indbetaling, er dog stort set umulige at opdrive på det danske marked. Derfor bruger vi i denne artikel de to begreber til at dække det samme: nemlig et risikofrit væddemål, som man skal foretage et indskud for at få.

Med styr på terminologien lad os så tage et kig på, hvilke typer af risikofrit spil de forskellige bookmakere tilbyder.

Hvordan fungerer bet365 væddemålskreditter?

Vi starter med et kig på, hvordan et risikofrit spil hos bet365 fungerer. Her kalder man denne type væddemål for “væddemålskreditter”.

Her kan du få et freebet ved at foretage et indskud. Du kan derefter vælge “brug væddemålskreditter”, når du placerer et væddemål. Taber du væddemålet, dækker bet365 udgiften.

Du kan læse om de specifikke regler og vilkår for bet365 væddemålskreditter hér.

Bet365 sport

100/100
 • Lovlig bookmaker i DK
 • Verificeret marts 28, 2023

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365

Sådan fungerer bwin bonus – op til 1.000 kr. i risikofrit spil

Også hos bwin kan nye spillere hente free bets. Bwin tilbyder nemlig en bookmaker bonus, hvor nye spillere kan få matchet første indskud mellem 100-1.000 kroner i form af et freebet.

Der er intet omsætningskrav på eventuelle gevinster fra bwins freebet bonus. Det er overordentligt positivt.

Du behøver heller ikke indtaste en bonuskode for at få denne free bets bonus. Dog skal du være opmærksom på, at at dette gratis bet skal afvikles inden for 7 dage efter, du har modtaget den. Derefter udløber den nemlig.

Bwin

80/100
 • Lovlig bookmaker i DK
 • Verificeret marts 28, 2023

Risikofrit spil op til 1000 kr

888sport extra bet

Også 888sport står klar med en freebet bonus til nye spillere på deres site. 888sport giver nemlig et freebet, der matcher nye spilleres første indskud mellem 100-500 kroner.

Her skal du være opmærksom på, at du skal bruge deres freebet bonuskode ‘500BACK’, når du foretager dit første indskud.

Og nu vi er ved første indskud, kan du ikke få denne freebet bonus, hvis du bruger PayPal, Neteller, Paysafecard eller Skrill til at foretage din indbetaling.

Derudover gælder deres freebet bonus ikke, hvis du benytter dig af cashout, på væddemål med profit boosts eller på væddemål på virtuel sport.

Endelig skal du være opmærksom på, at du skal bruge dit bet inden 30 dage efter, du har modtaget det.

Mr Green bonus – op til 1.000 kroner i Live cash bet

Den sidste freebet bonus, vi har taget med, kommer fra Mr. Green. Mr. Green tilbyder nye spillere en freebet bonus, der matcher første indskud mellem 75-1.000 kroner.

Denne bookmaker bonus adskiller sig fra de andre på flere måder. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at den skal bruges på et live bet, og altså ikke som et almindeligt 1X2 væddemål før kampstart.

Derudover skal dit freebet være på en kupon til odds 2,0 eller derover – du kan selve vælge mellem et single bet, som bet builder eller et kombinationsvæddemål.
Vinder du på kuponen, beholder du gevinsten, men ikke selve væddemålet.

Lad os tage et eksempel: Du sætter 500 kroner ind og modtager en freebet bonus på 500 kroner. Du spiller nu 500 kroner på en kupon til odds 2,0, hvilket giver en gevinst på 1000 kroner.

Din saldo er nu 1500 kroner, nemlig dit indskud på 500 kroner og gevinsten på 1.000 kroner.

Der er ingen omsætningskrav på eventuelle gevinster fra Mr. Greens free bet bonus, men du skal huske at benytte dig af deres bookmaker bonus inden 60 dage.

Mr Green

 • Lovlig bookmaker i DK
 • Verificeret marts 28, 2023

Kan jeg få freebets uden at indbetale?

Et freebet uden indbetaling er ikke overraskende virkelig populære blandt spillerne. Hvem ville ikke ønske sig et risikofrit spil uden at skulle til lommerne? Virkeligheden er dog, at det er ekstremt vanskeligt at opstøve et freebet uden indbetaling.

Selvom der er en god og sund konkurrence på bookmaker markedet, som kommer os som kunder til gode, da det betyder bedre bonusser, så er det svært at finde incitamenter for bookmakerne for at tilbyde en bonus, de ikke selv får noget ud af.

For selvom det er rart med kunder i butikken, så udtjener formålet lidt sig selv, hvis kunderne kun vil have gratis ting.

En anden faktor, der typisk gør sig gældende, hvis en bookmaker for en sjælden gang skyld skulle tilbyde et freebet uden indbetaling, er, at der altid er tale om meget små bonusser.

Det vil altså være stort set umuligt at forestille sig et freebet uden indbetaling på mere end 50 kroner eller i lignende størrelsesorden.

Som altid holder vi dog skarpt øje med markedet, og falder vi over et freebet uden indbetaling, så opdaterer vi selvfølgelig artiklen.

Her kan du få en bookmaker bonus i form af et gratis bet

Vi har i denne artikel gennemgået nogle af de mest populære bookmakere, der tilbyder free bets. Free bets er blevet meget populære som bookmaker bonus, og i dag er udvalget af gratis bets som velkomstbonus stort set lige så stort som kontante bonusser.

Som vores gennemgang viser, kan du blandt andet få et gratis bet som bookmaker bonus hos bet365, bwin, 888sport og hos Mr. Green. Og som gennemgangen også viser, så er der altså tale om betragtelige bonusser, der for alvor kan give en solid polstring af betting kontoen fra dag 1.

Det er dog vigtigt at understrege, at der kan være stor forskel på de regler og vilkår, der er tilknyttet en bookmaker bonus. Det gælder altså også hos de fire bookmakere, vi har kigget på.

Derfor er det en god idé ikke blot at kigge på bonussernes størrelse, når du overvejer forskellige tilbud, men også at overveje hvor nem en bonus er at spille fri.

Det er trods alt bedre at få en lille bonus udbetalt end at brænde inde med en stor bonus, du ikke kan spille fri.