18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndbys nye blod

Redigeret d.

Hvordan skal Brøndby IF indhente FC København, samtidig med at man bruger langt færre penge på spillerindkøb end rivalerne?

Alexander Zorniger og Troels Bech ser ud til at have regnet den ud: Lej spillere syd for grænsen. I sidste sæson lejede Brøndby IF en vis Hany Mukhtar, som sidenhen har etableret sig som Superligaens måske bedste offensive spiller.

Da Brøndby IF allerede har smidt mange penge for at sikre den talentfulde tysker på en permanent aftale, er der ikke mange mønter tilbage på bunden af transferkisten.

Lejede spillere har ellers et lidt skidt rygte, men hvis de nye lejesvende kan komme bare i nærheden af den succes og dedikation, som Mukhtar havde under sin lejeaftale, så kan Brøndby formenlig rykke endnu tættere på de evige rivaler fra Østerbro.

Brøndbys nye blod, foto: Brondby.com

Her er de foreløbigt nye spillere på Vestegnen:

Benjamin Bellot


Benjamin Bellot, foto: Brondby.com

#16 – Tyskland – 30.7.1990 – 1,88m – Målmand – Højrebenet – Markedsværdi: 1.125.000 kr – Kontraktudløb: 30.06.2019

Frederik Rønnow forventes stadig at forlade Brøndby IF i løbet af sommeren og derfor kan Bellot formentlig se frem til masser af spilletid.

Benjamin Bellot er en af de få spillere i RB Leipzig som også var i klubben, da den blev overtaget af Red Bull tilbage i 2009. Dermed er han også blevet trænet af Alexander Zorniger før, da tyskeren var ansat i RB Leipzig.

Bellot har dog ingen kampe i Bundesligaen på CV’et, men har holdt buret rent i fem ud af 13 kampe i 2. bundesliga. Derudover har han bl.a. spillet 51 kampe i den 4. bedste tyske række.

Troels Bech om Benjamin Bellot: 

“..som målmand skal man virkelig være hårdfør og stå parat, når det gælder, og sådan en type er Benjamin. Han er et konkurrencemenneske, der vil vinde og har en god personlighed, der passer ind i den kultur, vi ønsker at have i omklædningsrummet.” Troels Bech til Brondby.com.

Kasper Fisker


#8 – Danmark – 22.5.1988 – 1,70m – Midtbane – Venstrebenet – Markedsværdi: 3.750.000 kr – Kontraktudløb: 30.06.2020

Kasper Fisker er en ægte pokalfighter. Han har scoret tre mål og lavet tre assists i 12 kampe i DBU Pokalen. I Superligaen har midtbanespilleren scoret syv gange og assisteret 20 gange i 91 kampe.

Fisker, der egentlig havde drømme om udlandet, har i forbindelse med skiftet til Vestegnen givet udtryk for, at det er en drøm for ham at få lov at optræde foran Sydsiden i en Brøndbytrøje.

Troels Bech om Kasper Fisker:

“Vi har længe haft et godt øje til Kasper. Han er en dynamo på midtbanen, der er god til at holde tempoet i spillet i gang. Han er ikke bleg for at gå forrest i presset, og som type arbejder han hårdt for sit hold.“ Troels Bech til Brondby.com.

Kasper Fisker, foto: Brondby.com

Besar Halimi


Besar Halimi, foto: Brondby.com

#18 – Kosovo – 12.12.1994 – 1,69m – Offensiv midtbane – Venstrebenet – Markedsværdi: 2.625.000 kr – Kontraktudløb: 30.06.2018

Besar Halimi var i slutningen af juni til prøvetræning i Brøndby IF, hvor han overbeviste Alexander Zorniger og Troels Bech om, at han skulle have en chance på vestegnen.

Halimi har spillet en enkelt kamp for Tysklands U19-landshold, inden han valgte at spille for Kosovos A-landshold, hvor han har fået tre kampe.

Troels Bech om Halimi:

“Besar har uden tvivl potentialet til at løfte os yderligere, men det kræver hårdt arbejde som alt andet her i livet, man ønsker at indfri. Besar har tidligere vist nogle åbenlyse stærke offensive kvaliteter, som han nu får chancen for at vise frem i Alka Superligaen.” Troels Bech til Brondby.com.

Jan Kliment


Jan Kliment, foto: Brondby.com

#29 – Tjekkiet – 1.9.1993 – 1,85m – Angriber – HøjrebenetMarkedsværdi: 3.000.000 kr – Kontraktudløb: 30.06.2018 – U21-landskampe/mål: 5/4

Brøndby IF har valgt at forlænge lejeaftalen på Jan Kliment med Stuttgart for endnu et år. Jan Kliment fandt kun vej til netmaskerne én gang i 21 kampe i hans første sæson i Brøndby

Men Jan Kliment har tidligere vist meget stort potentiale. Under U21-slutrunden i Tjekkiet i 2015 imponerede Jan Kliment ved at score tre mål i tre kampe for Tjekkiet. Det fik Stuttgart til at smide 7.500.000 kr for tjekken og købe ham fri af FC Vysocina i hjemlandet.

Troels Bech om Jan Kliment: 

“.. hvis man har set vores træninger, så vil man ikke være i tvivl om, at en af grundende til, at Pukki og Wilczek løftede deres niveau i forrige sæson, var, at Kliment pressede dem ganske betragteligt til træning.” Troels Bech til Brondby.com.

Filip Blazek


#26 – Slovakiet – 11.3.1998 – 1,87m – Defensiv midtbane – Højrebenet – Markedsværdi: 937.500 kr – Kontraktudløb: 30.06.2020 – U19-landskampe/mål: 5/0

Filip Blazek er hentet ind som fremtidens mand og forventes i første omgang ikke at skulle være en afgørende spiller. Afhængig af skader i truppen, skal man i første omgang nok regne med at se ham for U19-holdet.

Blazek har scoret ét mål og fået seks gule kort i 19 kampe i den bedste række i Slovakiet.

Troels Bech om Filip Blazek:

“Filip er en uhyre talentfuld midtbanespiller – typisk en 6’er, og han har allerede spillet seniorfodbold i sin klub Senica. Han har den fordel, at han kan spille på vores U19-hold i de uger, hvor der ikke er spilletid til ham på seniorholdet, og det er en periode, vi må forvente at gå i møde.“ Troels Bech til Brondby.com.

Filip Blazek, foto: Brondby.com