Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

20 april 2021

Sidst opdateret: for 3 uger siden

EM 2021 odds

Inden længe er der Europamesterskabet i fodbold og i den forbindelse kan du spille på EM 2023 odds. Turneringen løber af stablen mellem den 11. juni og 11. juli 2021 i 12 forskellige værtslande, hvor Danmark er et af dem. I denne artikel kan du læse alt om EM 2023 betting med alt fra EM odds på Danmark til finale odds.

Odds EM 2023 – Her er oddsene på de største EM favoritter

England og Frankrig topper listen for favoritter til at vinde EM i fodbold. Andre landshold som Belgien og Tyskland følger dem tæt trop på listen over em odds på vinderspil. Herunder kan du se Bet365´s EM vinder odds.

em 2021 odds

Her er de største favoritter til at vinde EM 2021

Odds peger altså både på Frankrig og England som storfavoritter. England er vært for EM-finalen og Frankrig er regerende verdensmestre. Det er med til at placere dem i toppen for odds EM 2023 på hvem der vinder guldet.

EM finale vinder: England

England er storfavorit til at vinde, når vi kigger på EM finale odds. Først og fremmest skal det engelske fodboldlandshold op imod Kroatien, Skotland og Tjekkiet i gruppespillet. England spillede mod Tjekkiet så sent som i EM-kvalifikationen hvor de var i den samme gruppe.

EM finale vinder: Frankrig

Det franske landshold går ind til turneringen som regerende verdensmestre. De er en to favoritter til at vinde guldet med deres EM finale odds.

Frankrig har topangribere som Mbappé og Griezmann, som begge er blandt favoritter til at blive turneringens topscorer. Begge scorede tre mål hver i kvalifikationen, og her blev de overgået af Olivier Giroud, som scorede seks mål i ti kampe. Frankrig endte kvalificeringen på førstepladsen med 25 point efter ti kampe, som blev til otte sejre, en uafgjort og et enkelt tab.

EM finale vinder: Belgien

Det belgiske fodboldlandshold ligger lige nu nummer et på FIFA-verdensranglisten og derfor er de naturligvis en af favoritterne til at vinde guldet. Belgien har nået til toppen af verdensranglisten ved at vinde ti ud af ti kampe i kvalifikationen. I løbet af de seneste 12 måneder har de kun tabt en enkelt kamp, hvilket var mod England i Nations League i november 2020.

EM finale vinder: Tyskland

Tyskland vandt suverænt deres gruppe i EM-kvalifikationen, hvor de kun tabte en enkelt kamp. De tabte på hjemmebane mod Nederlandene i september 2019, men ellers blev det til syv sejre og dermed 21 point.

Med de imponerende resultater ved EM og VM i det 21. århundrede, er det ikke overraskende af Tyskland er en af favoritterne med EM 2023 odds på vinderspil.

EM Odds på Danmark

Hvordan er Danmark vinder EM odds? Vi har allerede nævnt top otte for favoritter i EM betting vinderspil, og Danmark er nummer ni på den liste, hvis vi kigger på Unibet. Odds på at Danmark vinder EM er på 21.00 hos Unibet og 888Sport, som generelt har meget ens odds. Hos Betfair tror de mindre på dansk EM-guld, og derfor har de odds på at Danmark vinder EM til 26.00. Det er betydeligt højere odds på Danmark vinder EM odds sammenlignet med Unibet og 888Sport.

Mens odds på at Danmark vinder EM ikke er fordelagtige for det danske landshold, peger bookmakere som Unibet på det danske fodboldlandshold til de næststørste favoritter i gruppe B. Her skal Danmark møde Finland, Belgien og Rusland.

Odds på EM

For at kunne analysere Danmark vinder EM odds, er det vigtigt at kigge på deres vej mod guldet. Går Danmark hen og overrasker og vinder gruppe B, vil de møde den bedste 3’er fra gruppe A, D, E eller F i ottendedelsfinalen. Når vi kigger på EM odds 2023 kan det måske ende med at blive Schweiz, Tyrkiet, Tjekkiet, Polen, Sverige eller Portugal.

Hvis det danske landshold derimod ender med at blive nummer 2, vil de skulle møde 2’eren fra gruppe A. Schweiz og Tyrkiet har begge EM odds, der placerer dem som favorit til at ende som nummer to i gruppe A. Dermed kan man næsten sige at det danske fodboldlandshold måske hellere vil ende som nummer to end nummer et i deres gruppe, da det betyder at landsholdet undgår stærke modstandere som Polen, Sverige og Portugal i ottendedelsfinalen.

EM 2023 betting – forskellige typer af EM odds

Vi har allerede gennemgået en del om EM 2023 betting på vinderspil, men der er naturligvis mange flere EM odds at spille på. Nedenfor gennemgår vi nogle af dem.

EM Topscorer 2023

Ligesom at der er tæt løb blandt EM 2023 odds på vinderspil, er der også et tæt spil mellem hvem der bliver til EM topscorer 2023. Nedenfor kan du se listen over top seks favoritter i henhold til bookmakernes odds EM 2023.

 • Harry Kane (England)
 • Romelu Lukaku (Belgien)
 • Kylian Mbappé (Frankrig)
 • Cristiano Ronaldo (Portugal)
 • Memphis Depay (Holland)
 • Antoine Griezmann (Frankrig)

Favoritterne til at blive EM topscorer 2020 kommer stort set alle fra landshold, som er favoritter til at vinde EM-guld. Jo længere i turnering landsholdene kommer, desto flere kampe bliver det til for spillerne, og det fører ofte til flere mål.

Spil på kampene til EM 2023

Du kan blandt andet spille på disse odds:

 • EM Finale odds: Hvem kommer til at vinde finalen og dermed guldet?
 • Andenplads: Hos Betfair kan du også spille på hvem du tror ender med at vind sølvet.
 • 1X2 EM betting: Spil på vinderen af på gruppespilskampe, ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler, finalen samt kampen om bronzemedaljerne.
 • Korrekt resultat: Forudsig det specifikke resultat af en kamp.
 • Mål over/under: Forudsig antallet af mål i en kamp.
 • Begge hold scorer: Spil på hvorvidt begge landshold scorer i en kamp.
 • Topscorer: Du kan spille på EM 2023 odds på hvilken spiller, der vil score flest mål (læs mere i den næste sektion).
 • Gruppespil vinderspil: Spil på hvem der går videre fra en eller flere af de seks grupper (læs mere længere nede).
 • Går Sverige videre fra gruppespillet?: Hos Unibet kan du også spille på det svenske fodboldlandshold avancerer fra gruppespillet.

Det er blot nogle af de mange tilgængelige odds, som du kan spille på hos de bedste bookmakere.

Odds på hvem går videre fra puljerne

Der seks forskellige grupper, som du kan spille på med EM betting. Her går nummer et og to videre til knockout-kampene, men de er ikke de eneste. De fire bedste 3’ere i de seks grupper går også videre fra gruppespillet.

EM odds: Hvem går videre fra gruppe A?

EM 2023 odds for gruppe A ser således ud: EM odds peger på det italienske fodboldlandshold som storfavorit til at vinde gruppe A. Schweiz og Tyrkiet har meget lige odds på EM for at gå videre fra gruppespillet.

EM odds: Hvem går videre fra gruppe B?

EM 2020 odds for gruppe B ser således ud: Der er mange der mener at Danmark er landet i en drømmegruppe, da landsholdet i første omgang undgår landshold som England, Frankrig, Tyskland, og Portugal. Belgien er dog i top-3 over favoritter for odds på EM vinderspil, samt nummer 1 på FIFA-verdensranglisten. Derfor er Belgien uden tvivl Danmarks største modstander i gruppespillet. Læs mere om Danmarks EM kampe.

EM odds: Hvem går videre fra gruppe C?

EM 2020 odds for gruppe C ser således ud: Nederlandene er storfavorit til at vinde gruppe C, og her skal Ukraine og Østrig kæmpe om andenpladsen og at blive en af turneringens fire bedste 3’ere. Nord Makedonien har for første gang i historien kvalificeret sig til EM i fodbold, og det ville være overraskende, hvis de går videre fra gruppespillet.

EM odds: Hvem går videre fra gruppe D?

EM 2020 odds for gruppe D ser således ud: Det engelske landshold er favorit til at vinde gruppe D samt hele Europamesterskabet. Deres største konkurrent i gruppen er Kroatien, som tabte VM-finalen til Frankrig i 2018. Det kroatiske fodboldlandshold har top fodboldspillere som anfører Luka Modric, der til dagligt spiller hos Real Madrid og Inter-angriber Ivan Perisic, som på skrivende fod har scoret 27 mål i 99 landsholdskampe. Gruppe D placerer England og Kroatien som klare favoritter til at blive nummer et og to.

Det er første gang siden 1996 at Skotland er med ved EM, og derfor forventes de ikke at gå videre fra gruppespillet. Men det vil ikke overraske hvis Tjekkiet går videre som bedste 3’er. Det tjekkiske fodboldlandshold vandt bronze ved EM i 2004, og nåede til kvartfinalerne ved EM i 2012.

EM odds: Hvem går videre fra gruppe E?

EM 2020 odds for gruppe E ser således ud: Det spanske fodboldlandshold er favoritten til at vinde gruppe E, mens Polen og Sverige forventes at slås om andenpladsen. Begge hold ligger meget tæt på verdensranglisten, hvor Polen er nummer 18 og Sverige er nummer 21. De to landshold har spillet mod hinanden 26 gange, men de har ikke mødtes på grønsværen siden 2004.

Det svenske landshold havde et dårligt år i 2020, hvor det blev til seks tabte opgør og to sejre i perioden mellem september og november 2020. Her kom de op mod nogle af verdens største landshold i form af Frankrig, Portugal, og Kroatien. Polen har ikke haft lige så stærke modstandere, og derfor har de indhentet flere point i løbet af de seneste 12 måneder.

Kampene mellem Sverige og Spanien samt Polen og Spanien kan få en afgørende rolle for hvordan tabellen ender op. Her er det værd at bemærke at Sverige har vundet tre gange i historien mod Spanien. De to hold spillede uafgjort så sent som i EM-kvalifikationen 2019. Polen har til gengæld kun vundet over Spanien en gang og det var helt tilbage i 1980.

EM odds: Hvem går videre fra gruppe F?

EM 2023 odds for gruppe F ser således ud: Gruppe F er nok den mest spændende ved det kommende Europamesterskab. Her finder vi tre af de fem favoritter til at vinde hele turneringen i form af Frankrig, Tyskland og Portugal.

De fleste regner med at Ungarn ikke vil gå videre, og at Frankrig, Tyskland og Portugal vil kæmpe om de to muligheder for at gå direkte videre eller at ende som en af turneringens fire bedste 3’ere.

Læs også om Danmarks EM kampe.