Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Superliga odds 2020

 
Her får du en guide i odds og Superliga betting til sæsonen 2019/20. Superliga odds i guiden stammer alle fra Bet365. Spil på vinderen af Superligaen hos Bet365 og hent en bonus på op til 1.000 kroner med vores bonuskode BIGBET.

Vinder af Superligaen odds

HoldOddsSpil hér
FC København1.41

Spil på FCK hos Bet365

FC Midtjylland4.0

Spil på Midtjylland hos Bet365

Brøndby8.0

Spil på Brøndby hos Bet365

Husk at odds hos bet365 er genstand for forandringer | Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. | Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Min. odds og væddemålsundtagelser gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter | Tidsbegrænsninger og regler gælder. | StopSpillet: 70222825 | Selvudlukkelse via ROFUS.nu | Bonuskoden BETMAX365 kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde.

 
FC København er tårnhøje favoritter til at genvinde Superligaen i 2019/20. FC Midtjylland har en fin chance for at snyde FC København, der formentlig får meget travlt med europæiske kampe. Men alle eksperter peger dog på at FC København har en alt for stærk trup til at kunne blive truet for alvor.

Superliga odds
 
Det store spørgsmål i sæsonen er om europæisk fodbold kommer til at gavne eller skade FCK. Det er set før, at FCK har taget tempoet med fra et europæisk gruppespil og tromlet ufortrødent videre i deres Superliga kampe. Omvendt har det også vist sig som et problem for klubben i de sæsoner, hvor truppen måske ikke har været bred nok til at klare de mange kampe og skader. Og hvad med FC midtjylland?

Sidst det lykkedes for FC Midtjylland at komme i et et europæisk gruppespil i 2015 tabte holdet pusten og sluttede 12 point efter FCK og endte på tredjepladsen under SønderjyskE. Hvis det viser sig, at FCK er det eneste hold der formår at komme i et europæisk gruppespil, burde mulighederne for, at FC Midtjylland vinder Superligaen, stige.

FC Midtjylland har holdt på deres spillere og burde kun stå endnu stærkere end i sidste sæson med tilgangen af flere udenlandske profiler og stortalentet Evander der nu skal slå helt igennem. Samtidig har Kenneth Andersen, der pludseligt afløste Jess Thorup i sidste sæson, fået lov at sætte sit præg på truppen i sommerpausen, det er altid kun en fordel for en Superliga træner.

Superliga oddset på Brøndby burde måske være endnu højere, da der er en række ubekendte på Vestegnen med en ny træner i Niels Frederiksen, ny sportsdirektør og mangel på gode forsvarsspillere. Meget afhænger også af, om Hany Mukhtar bliver i Brøndby eller ryger til udlandet. Det er i hvert fald meget svært at forestille sig at Brøndby kan kæmpe med om mesterskabet før tidligst i næste sæson.
 

Superliga top 3 odds 2020

HoldOddsSpil hér
Brøndby1.76Spil på Brøndby hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

OB5.5Spil på OB hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

FCN7.0Spil på FCN hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Aab7.5Spil på FCN hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Husk at odds hos bet365 er genstand for forandringer

 
Ifølge bookmakerne, er det sikkert som amen i kirken, at FC Midtjylland og FCK ender i top 3, så det er der ikke meget spændende Superliga betting i. Til gengæld er der et forholdsvist højt Superliga odds at hente på en top 3 placering til OB.

Brøndby SKAL slutte i top 3 hvis de skal leve op til egne forventninger og strategiske målsætninger. Men med de mange ubekendte hos Brøndby, er det i år at OB skal slå til og stjæle top 3 placeringen fra Brøndby. OB har indkøbt Norske Sander Svensen til angrebet, og han skal have i hvert fald have mål i støvlerne, hvis den mission skal fuldbyrdes.

OB var rigtig godt spillende i foråret og lader til at have en rigtig kompetent træner i Jacob Michelsen. De Stribede har dog mistet profiler som klassemålmanden Sten Grytebust og midtbanespilleren Casper Larsen.

Til gengæld har man formået at holde på og endda forlænge kontrakten med forsvarsstyrmanden Jeppe Tverskov, som netop Brøndby har været aktivt ude efter. Mon ikke OB også havde luret, at de skal konkurrere med Brøndby i løbet af sæsonen og derfor ikke sælger til lige netop dem?

Superligaen er på mange måder rigtig uforudsigelig, og det blev endnu engang bevist i sidste sæson, da Esbjerg tog fusen på alt og alle og sluttede i top 3 foran Brøndby. En præstation man gerne ville have forudset, hvis man er interesseret i Superliga betting. Den præstation gentager de næppe og bookmakerne ser da også større chancer for at Esbjerg ender som Superliga nedrykker end at de igen ender i top 3 i Superligaen.

FCN er Superligaens helt store ‘Dark horse’ i den kommende sæson. De store profiler er solgt og endnu et kuld af unge spillere bliver smidt for løverne i Superligaen, endda uden Kasper Hjulmand på sidelinjen. Men bookmakerne har stor tiltro til de spændende talenter, og det er helt sikkert værd at holde et vågent med Superliga oddset på FCN i løbet af sæsonen. Et så ungt hold er omvendt også meget sårbare, hvis de ryger ind i en dårlig periode. I de svære perioder er der brug rutine til at vende skuden.

Superliga tips
 

Hvem bliver Superliga topscorer?

Af de mange muligheder for Superliga betting er topscoreren vel nok den mest populære, men også meget svær at ramme lige på, da skader kan holde spillere ude i store dele af sæsonen. Topscoreren er også afhængig af at ramme målstimer og selvtillid. Men jo tidligere på sæsonen man kan kalde den rigtige spiller, jo større er odds på Superliga topscoreren.

Topscorer i Superligaen 2020

HoldOddsSpil hér
Dame N´Doye

(FCK)

4.33Spil på Dame´N Doye hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Kamil Wilcek

(Brøndby)

6.0Spil på Kamil Wilcek hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Sory Kaba

(Midtjylland)

11.0Spil på Sory Kaba hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Jonas Wind

(FCK)

19.0Spil på Jonas Wind hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Jose Junior

(Midtjylland)

23.0Spil på Jose Junior hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Viktor Fischer

(FCK)

7.0Spil på Viktor Fischer hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Husk at odds hos bet365 er genstand for forandringer

 
Favoritten
Dame N’Doye er bookmakernes favorit til at blive topscorer i Superligaen. Senegaleseren scorede da også imponerende 22 mål i sidste sæson, men det var bare ikke nok til at slå hans egen holdkammerat med det lynende venstre ben, Robert Skov. Faktisk ville N’Doyes 22 mål have været nok til at blive topscorer i 8 ud af de 10 foregående sæsoner i Superligaen, hvor topscorerene sjældent har nået over 20 mål.

FC København dominerer med god grund bookmakernes liste over de mest sandsynlige Superliga topscorerer. Fire ud af de sidste 10 sæsoner er det en FCK-spiller der er løbet med titlen som Superliga topscorer. To af gangene har det endda været N’Doye, så senegaleseren ved hvordan man får nettet til at blafre i Superligaen.

Og med tanke på, at FC København er storfavoritter til at genvinde Superligaen, er der også rigtig gode chancer for, at en FCK-spiller løber med prisen igen. FC København er begyndt at spille langt mere offensivt end tidligere og det fører naturligt flere mål med sig. Spørgsmålet er så bare, om de målfarlige spillere kommer til at holde hinanden nede, fordi alle skal til fadet?

En faktor der taler imod er, at der flere gange i løbet af de sidste 10 år er sprunget store kaniner op af Superliga-hatten, når det ikke har været en FCK’er der er blevet topscorer. Bare tænk på spillere som Thomas Dalgaard, Lukas Spalvis og Alexander Pål Kirkevold.

Overraskelsen
Hvis man ikke har fidus til Dame N’Doye, kunne et overraskende bud på en Superliga topscorer være FC Midtjyllands Sory Kaba. Midtjydernes nye power house på 191 cm skal nok få rigeligt med god service i feltet, når midtjyderne sender bolden i feltet på dødbolde og indlæg fra kanterne.

Hans potentiale lader til at være stort, men hans mest imponerende sæson er kun på ni mål i den næstbedste spanske række. Men FC Midtjylland har sprængt banken og betalt over 20 millioner for guineaeren, så de må have virkelig have set en usleben diamant i kikkerten på Heden.

Langskuddet
OB sendte inden sæsonstart Nicklas Helenius til AGF og hentede i stedet norske Sander Svendsen ind til angrebet. Der er rigtig høje forventninger til OB inden sæsonen. Fynboerne bliver af mange eksperter nævnt som det bedst spillende hold i foråret efter FCK.

21-årige Svendsen har fået nummer 10 i OB og selvom hans scorings-cv ikke imponerer, scorede han seks mål i 10 kampe, sidst OB-træner Jacob Michelsen var Svendsens chef i svenske Hammarby. Måske kan de to være et godt match igen i det fynske?

Top 5 superliga topscorer i sidste sæson:
1. Robert Skov 29 mål. 34 kampe
2. Dame N’Doye 22 mål. 33 kampe.
3. Andreas Skov Olsen 22 mål. 36 kampe.
4. Kamil Wilczek 21 mål. 33 kampe.
5. Paul Onuacho 17 mål. 30 kampe.
 

Superliga nedrykker odds

HoldOddsSpil hér
Silkeborg1.35Spil på Silkeborg hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Lyngby1.4Spil på Lyngby hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Hobro1.45Spil på Hobro hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Horsens1.75Spil på Horsens hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Esbjerg/Randers4.75Spil på FCN hér

Bonuskode: BIGBET

Regler og vilkår gælder +18

Husk at odds hos bet365 er genstand for forandringer

 
Det bliver formentlig en historisk nervepirrende sæson i bunden af Superliga tabellen. Der kommer nemlig med sikkerhed til at være tre nedrykkere. Superligaen skal tilbage til at kun at bestå af 12 hold, og da der også skal være en oprykker, må tre hold altså ud af Superligaen på én gang.

De to dårligste hold i de to Superliga playoff puljer efter grundspillet ryger direkte ned i 1. division, mens de to 3’ere mødes om at undgå at tage den sidste billet der indløser Superliga nedrykning.

Umiddelbart har bookmakerne udpeget tre favoritter til Superliga nedrykning; de to oprykkere fra Silkeborg og Lyngby og så Hobro der lige netop overlevede i Superligaen sidste sæson.

Lyngby er klubben med det klart laveste budget og præget af mange unge spillere. Silkeborg imponerede i sidste sæson i 1. division men har skiftet træner til Kent Nielsen, der har haft det svært i opstarten. Hobro og Horsens burde være bedre rustet og have mere Superliga-rutine, men de kan lige så nemt ende i problemer, hvis de bliver ramt af skader og dårlige stimer.

De spændende spil findes, hvis man tør vove pelsen og spå at enten Esbjerg eller Randers ryger i fedtefadet i løbet af sæsonen og ryger ud af Superligaen med et brag. Begge klubber burde have nok kvalitet til at undgå nedrykning, men det har før vist sig i Superligaen, at nedryknings-spøgelset kan overtage et omklædningsrum fuldstændig, så spillerne bliver mere ramt af frygt end lysten til fight. Det skete for eksempel for Brøndby i 2013, da holdet kun lige nøjagtigt undgik nedrykningen i sidste runde mod Horsens.

Set med Superliga betting briller, er Esbjerg formentlig det bedste bud på en Superliga nedrykker af de to. Esbjerg formåede i sidste sæson at lave “en Lyngby”, hvor holdet blev nr 3 som oprykker. Men da Lyngby gjorde det, rykkede holdet ned med et brag sæsonen efter. Det bliver spændende at se om Esbjerg kan undgå en sådan gentagelse af historien og blive i Superligaen.

Vestjyderne har mistet en masse kreativitet i offensiven. Man har mistet kantspilleren Adnane Tighadouini, som man i sidste sæson lejede i Twente. Men endnu mere mærkbart bliver tabet af FCK-talentet Carlo Holse. Holses Superliga stats for Esbjerg byder på tre mål og en assist i 15 kampe. Men vigtigst af alt besad han et teknisk niveau og speed der vil blive savnet og gøre det langt nemmere for modstanderne at dæmme op for Esbjergs offensiv.