Tour de France Betting

1. juli cykler rytterne ud på første etape af Tour de France 2017. Vi kigger på årets favoritter, etaperne, danskere i Tour de France samt hvor du kan se Tour de France live stream. Bliv klædt på til årets Tour de France betting i vores guide.

Tour de France Betting

Bliv klar til Tour de France 2017

Tour de France 2017 bliver 104. udgave af det kendte cykelløb, og mange fans venter spændt på, at se cykelrytterne køre ud på den første etape 1. juli.

Den første udgave af Tour de France blev kørt i 1903, og Touren er blevet kørt hvert år siden (dog afbrudt af Første og Anden Verdenskrig). Ruten var dengang omkring 2.500 km., og det tog rytterne omkring 95 timer at gennemføre.

Som et bevis på den store udvikling i fysisk træning og udstyr siden dengang, så gennemføres nutidens Tour de France på kortere tid (89 timer, 4 minutter – C. Froome 2016) på trods af, at den samlede rute i dag er 1.000 km. længere i dag.

Tour de France guide

Netop den lange rute og det bjergrige terræn er noget af det, der gør Tour de France specielt. Det kræver ekstremt meget af cykelrytterne både fysisk og psykisk at kæmpe sig igennem de daglige etaper. Oven i det skal man tilføje vind og vejr, hyppige styrt og køretøjer, der passerer tæt forbi.

Selvom man som cykelrytter føler sig ovenpå, så kan du aldrig vide dig sikker på, at du klarer dig helskindet igennem dagens etape.

De faktorer gør det interessant, at spille på Tour de France betting. Ønsker du at finde Tour de France odds på dine favoritter, kan vi anbefale at kigge hos 888sport eller Danske Spil. Alle tre bookmakere er oplagte valg til Tour de France betting.

Tour de France Bookmakere

Bookmaker
Bonus
Spil nu på
888sport
100% op til 2.000 kroner**
888sport.dk
Danske Spil
500 kr. i bonus**
Danskespil.dk
**Bonus er kun til nye kunder, 18+. Regler og vilkår gælder.

Tour de France betting

Noget, der er med til at gøre Tour de France odds ekstra spændende at spille på, er de mange muligheder. Tour de France er nemlig meget mere end bare en enkelt konkurrence om førertrøjen, den gule trøje.

Ud over den gule trøje har vi også de tre andre trøjer: den prikkede bjergtrøje, den grønne pointtrøje og den hvide ungdomstrøje. Kampen om at bære en af disse trøjer er næsten lige så intens som kampen om den gule trøje.

Tour de France odds på trøjerne.

Odds er kun tilladt for personer over 18 år!

Trøjerne i Touren
status
Gode odds på trøjen hos
Den gule trøje
Førertrøjen
888sport.dk
Den prikkede trøje
Bjergtrøjen
888sport.dk
Den grønne trøje
Pointtrøjen
Danskespil.dk
Den hvide trøje
Ungdomstrøjen
888sport.dk

Ved siden af de fire trøjer, gives der også præmier til den mest angrebslystne cykelrytter og det hurtigste hold. Efter hver etape kåres den mest angrebslystne rytter af en jury, og den pågældende rytter får lov til at bære et rødt nummer på den efterfølgende etape. Det hurtigste team i klassementet kan kendes på deres gule hjelme og gule numre.

Tour de France odds

Tour de France betting er altså meget mere end odds på, hvem der vinder det samlede løb. Hvis du vil have et nærmere overblik over Tour de France odds på favoritterne i de forskellige trøjer, så kan du besøge bookmakerne, som vi linker til i tabellen ovenfor.

Etaper i Tour de France 2017

Tour de France 2017 starter i den tyske by Düsseldorf, og herefter tager cykelrytterne ud på en rute, der fører dem gennem Belgien og Luxembourg, før de sætter kursen mod det sydlige Frankrig.

Som en del af vores Tour de France guide har vi lavet en kort oversigt over årets etaper. Vil du have mere information omkring etaperne, kan du besøge Tour de France officielle side. Du kan finde Tour de France odds til hver enkelt etape hos bookmakerne.

 1. Etape: Düsseldorf – Düsseldorf, 13 km (Enkeltstart)
 2. Etape: Düsseldorf – Liége, 203,5 km
 3. Etape: Verviers – Longwy, 212,5 km
 4. Etape: Mondorf-les-Bains – Vittel, 207,5 km
 5. Etape: Vittel – La planche des belles filles, 160,5 km
 6. Etape: Vesoul – Troyes, 216 km
  Etaper i Tour de France 2017
 7. Etape: Troyes – Nuits-Saint-Georges, 213,5 km
 8. Etape: Dole – Station des rousses, 187,5 km
 9. Etape: Nantua – Chambéry, 181,5 km (Bjerg etape)
 10. Etape: Périgueux – Bergerac, 178 km
 11. Etape: Eymet – Pau, 203,5 km
 12. Etape: Pau – Peyragudes, 214,5 km (Bjerg etape)
 13. Etape: Saint-Girons – Foix, 100 km (Bjerg etape)
 14. Etape: Blagnac – Rodez, 181,5 km
 15. Etape: Laissac-Sévérac-l’Église – Le Puy-en-Velay, 189,5 km
 16. Etape: Le Puy-en-Velay – Romans-sur-Isére, 165 km
 17. Etape: La Mure – Serre-Chevalier, 183 km (Bjerg etape)
 18. Etape: Briançon – Izoard, 179,5 km (Bjerg etape)
 19. Etape: Embrun – Salon-de-Provence, 222,5 km
 20. Etape: Marseille – Marseille, 22,5 km (Enkeltstart)
 21. Etape: Montgeron – Paris Champs-Élysées, 103 km

Ruten til den 104. udgave af Tour de France bliver i alt på 3.538 km.

Tour de France 2017 er den den første Tour siden 1992, der kommer til at køre igennem alle Frankrigs fem bjergområder: Vogeserne, Jurabjergene, Centralmassivet, Pyrenæerne og Alperne. Højeste punkt på ruten bliver 2.642 meter over havets overflade på Col du Galibier i Alperne.

Tour de France Live Stream

Det kan godt være lidt ærgerligt, at side indenfor i mørket og se Tour de France, når sommeren og vejret viser sig fra sin bedste side. Men løsningen på dette problem er heldigvis ikke længere væk end din smartphone eller tablet.

Tour de France live stream

Du har nemlig mulighed for at se Tour de France live stream direkte på din smartphone eller tablet via TV2 Play app’en. I Danmark er det TV2, der har rettighederne til at vise Tour de France på både TV og live stream. Det betyder også, at du ikke kan se Tour de France live stream direkte hos bookmakerne.

TV2 Play har en rigtig fin app, og den fungerer som regel uden problemer. For at kunne se Tour de France stream på TV2 Play, kræver det, at du har et abonnement. Hvis du kun ønsker at se Tour de France på TV2 Play og ikke ønsker, at fortsætte med abonnementet efterfølgende, så anbefaler vi abonnementet til 99 kr./måned.

Med abonnementet kan du se alle TV2’s seks kanaler live via din app, og det er uden binding. Du kan også nøjes med kun at vælge TV2’s hovedkanal til en pris på 39 kr./måned, men så er du bundet for seks måneder. Du kan læse mere om TV2 Play her.

Danskere i Touren

Ingen dansk Tour de France guide uden en liste over danskernee i Tour de France 2017.

I 2017-udgaven af Tour de France er Danmark repræsenteret med tre ryttere. Jakob Fuglsang og Michael Valgren på Astana og Lars Bak på Lotto Soudal.

Op til Touren så det også ud til, at Jesper Hansen, Michael Mørkøv og Chris Juul-Jensen, men de tre ryttere blev desværre sorteret fra i ugerne op til Touren.

Jakob Fuglsang

 • Alder: 32 år
 • Professionel siden: 2008
 • Hold: Astana (Kaptajn)
 • Tour deltagelse: 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016
 • Bedste placering: 7 (2013)

Hvis vi kommer til at se en dansk cykelrytter kæmpe med om topplaceringerne i Tour de France 2017, så bliver det Jakob Fuglsang. I første omgang var Fuglsang valgt som kaptajn for sit hold Astana, men i dagene før Tour de France 2017 valgte Astana i stedet for at satse på Fabio Aru som kaptajn.

Ved sidste års Tour de France kæmpede Fuglsang og Aru dog om kaptajn-rollen under Touren, så Fuglsang kan stadig komme til at spille en stor rolle i løbet. Er du frisk på lidt Tour de France betting, så er Fuglsang nok et af de bedste bud på en dansk topplacering.

Michael Valgren

 • Alder: 25 år
 • Professionel siden: 2014
 • Hold: Astana (Hjælperytter)
 • Tour deltagelse: 2015, 2016
 • Bedste placering: 77 (2016)

Michael Valgren kommer til at skulle hjælpe landsmanden Jacob Fuglsang og teamkammeraten Fabio Aru frem til en top 5 placering i Tour de France.

Valgren får den klassiske rolle som hjælperytter. En hård rolle der sammen med sygdom betød, at han ikke gennemførte sit første Tour de France i 2015. Sidste år nåede Valgren dog helt til Paris, og vi tror på, at han kan hjælpe Fuglsang og Aru helt til Paris igen i år.

Danskere i Tour de France

 

Lars Bak

 • Alder: 37 år
 • Professionel siden: 2002
 • Hold: Lotto Soudal (Hjælperytter)
 • Tour deltagelse: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
 • Bedste placering: 37 (2015)

Af alle danskere i Tour de France 2017 er 37-årige Lars Bak den mest erfarne. Bak har deltaget i Tour de France hele seks gange tidligere, og han har deltaget i 17 Grand Tours (Tour de France, Giro d´Italia og Vuelta a España).

Selvom Lars Bak ikke er den yngste mand i feltet mere, så har han stadig niveauet til at køre med, og han er kendt som en meget pålidelig teamkammerat. Ligesom mange af hans danske landsmænd vil Lars Bak deltage som hjælperytter, særligt for Lotto Soudals stærke sprinter Andre Greipel.

Lige ved og næsten…

Jesper Hansen

 • Alder: 26 år
 • Professionel siden: 2014
 • Hold: Astana (Hjælperytter)
 • Tour deltagelse: –
 • Bedste placering: –

Jesper Hansen var tæt på at få sin Tour de France debut i dette års Tour. Her skulle han sammen med sine teamkammerater fra Astana gøre sit bedste for at hjælpe holdets kaptajn, Fabio Aru, frem til en god slutplacering. Jesper har tidligere bevist, at han er meget stærk i bjergene, men desværre kommer vi ikke til at se ham i de franske alper.

Michael Mørkøv

 • Alder: 32 år
 • Professionel siden: 2005
 • Hold: Katusha (Hjælperytter)
 • Tour deltagelse: 2012, 2014, 2016
 • Bedste placering: 93 (2012)

Michael Mørkøv er en cykelrytter, der har vist talent for både bane- og landevejsløb. På banen har han vist stort talent, og han har vundet medaljer under OL, VM og EM.

Mørkov har også tiltrukket sig opmærksomhed som landevejsrytter ved f.eks. at være en ud af kun tre danskere, der har båret den prikkede bjergtrøje ved Tour de France. Michael Mørkøvs var tiltænkt en rolle som hjælperytter for teamkammeraten Alexander Kristoff under Tour de France 2017, men desværre blev han sorteret fra i de sidste uger op til løbet.

Chris Juul-Jensen

 • Alder: 27 år
 • Professionel siden: 2012
 • Hold: Orica-Scott (Hjælperytter)
 • Tour deltagelse: 2016
 • Bedste placering: 119 (2016)

Chris Juul-Jensen kørte sit første Tour de France sidste år, og det var forventet at han ville blive en del af Orica-Scott holdet igen i år. Desværre var han dog ikke på startlisten hos Orica-Scott teamet.

Chris Juul-Jensen er en hårdtarbejdende hjælperytter, og han har blandt andet været med til at sikre sin tidligere kaptajn hos Team Tinkoff-Saxo, Alberto Contador, en samlet sejr i Giro d’Italia i 2015. Tour de France 2017 ville have været hans femte Grand Tour.

Læs mere…