18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » Tour de France Betting

Tour de France Betting

Tour de France løber snart af stablen, og med danske briller bliver det historisk, for for første gang nogensinde skal noget af løbet afvikles på dansk jord. Tour de France 2023 bliver den 109. udgave af det kendte cykelløb, og mange fans venter spændt på, at se cykelrytterne køre ud på den første etape 1. juli 2023.

Denmark

Operatører med licens i

Denmark

Gennemset af vores eksperter

Opdateret

Tour de France betting
Hvem får den gule førertrøje i Tour de France 2023? Foto: youkeys, CC-SA 2.0

Tour de France favoritter 2023

Nedenfor kan du se en tabel med de største favoritter til at vinde dette års Tour De France. Husk at odds er genstand for forandring – specielt når løbet går i gang.

Rytter
Wout Van Aert
Peter Sagan
Fabio Jakobsen
Jasper Philipsen
Mads Petersen

Tour de France Danmark 2023

For første gang nogensinde kommer Tour de France altså til Danmark. De første tre etaper skal nemlig køres i Danmark fra 1.-3. juli 2023. Første etape er enkeltstarten i en af verdens bedste cykelbyer, København. Her skal rytterne ud på en flad 13,2 kilometer lang enkeltstart.

Dagen efter går turen fra Roskilde over Storebæltsbroen og til Nyborg. Denne strækning er 202,2 kilometer og rytterne vil skulle på en i alt 1.102 meter stigning.

Sidste Tour de France Danmark etape går fra Vejle til Sønderborg. Denne etape er 182 kilometer og vil altså markere afslutningen på Tour de France Danmark, inden turen går videre til Frankrig med enkelte afstikkere til Belgien såvel som til Schweiz.

Bliv klar til Tour de France 2023

Den første udgave af Tour de France blev kørt i 1903, og Touren er blevet kørt hvert år siden (dog afbrudt af Første og Anden Verdenskrig). Ruten var dengang omkring 2.500 kilometer, og det tog rytterne omkring 95 timer at gennemføre.

Som et bevis på den store udvikling i fysisk træning og udstyr siden dengang, så gennemføres nutidens Tour de France på kortere tid (89 timer, 4 minutter – C. Froome 2016) på trods af, at den samlede rute i dag er 1.000 km længere i dag – 3.351 kilometer i alt.

Netop den lange rute og det bjergrige terræn er noget af det, der gør Tour de France specielt. Det kræver ekstremt meget af cykelrytterne både fysisk og psykisk at kæmpe sig igennem de daglige etaper. Oven i det skal man tilføje vind og vejr, hyppige styrt og køretøjer, der passerer tæt forbi.

Selvom man som cykelrytter føler sig ovenpå, så kan du aldrig vide dig sikker på, at du klarer dig helskindet igennem dagens etape.

De faktorer gør det interessant, at spille på Tour de France betting. Ønsker du at finde Tour de France odds på dine favoritter, kan vi anbefale at kigge hos 888sport eller Unibet. Alle tre bookmakere er oplagte valg til Tour de France betting.

Tour de France betting

Noget, der er med til at gøre Tour de France odds ekstra spændende at spille på, er de mange muligheder. Tour de France er nemlig meget mere end bare en enkelt konkurrence om førertrøjen, den gule trøje.

Ud over den gule trøje har vi også de tre andre trøjer: den prikkede bjergtrøje, den grønne pointtrøje og den hvide ungdomstrøje. Kampen om at bære en af disse trøjer er næsten lige så intens som kampen om den gule trøje.

Ved siden af de fire trøjer gives der også præmier til den mest angrebslystne cykelrytter og det hurtigste hold. Efter hver etape kåres den mest angrebslystne rytter af en jury, og den pågældende rytter får lov til at bære et rødt nummer på den efterfølgende etape. Det hurtigste team i klassementet kan kendes på deres gule hjelme og gule numre.

Tour de France betting er altså meget mere end odds på, hvem der vinder det samlede løb. Hvis du vil have et nærmere overblik over Tour de France odds på favoritterne i de forskellige trøjer, så kan du besøge bookmakerne, som vi linker til i tabellen ovenfor.

Etaper i Tour de France 2023

Tour de France 2023 starter i den belgiske hovedstad Bruxelles, hvorfra rytter cykler ind i det nordlige Frankrig over Reims til Mulhouse.

Som en del af vores Tour de France guide har vi lavet en kort oversigt over årets etaper. Vil du have mere information omkring etaperne, kan du besøge Tour de France officielle side. Du kan finde Tour de France odds til hver enkelt etape hos bookmakerne.

EtapeDat0StrækningDistance og elevation
11. juliKøbenhavn – København13,2 km / 20 meter
22. juliRoskilde – Nyborg202,2 km / 1102 meter
33. juliVejle – Sønderborg182 km / 1285 meter
45. juliDunkerque – Calais171,5 km / 1796 meter
56. juliLille – Trouée d’Arenberg153,7 km / 537 meter
67. juliBinche – Longwy219,9 km / 2483 meter
78. juliTomblaine – La Planche des Belles Filles176, 3 km / 2532 meter
89. juliDole – Lausanne186,3 km / 2529 meter
910. juliAigle – Châtel1592,9 km / 3695 meter
1012. juliMorzine – Megève148,1 km / 2775 meter
1113. juliAlbertville – Col du Granon151,7 km / 3036 meter
1214. juliBriançon – Alpe d’Huez165,1 km / 4661 meter
1315. juliLe Bourg-d’Oisans – Saint-Étienne192,6 km / 2114 meter
1416. juliSaint-Étienne – Mende192,5 km / 3499 meter
1517. juliRodez – Carcassonne202,5 km / 22416 meter
1619. juliCarcassonne – Foix178,2 km / 3422 meter
1720. juliSaint-Gaudens – Peyragudes 129,7 km / 3368 meter
1821. juliLourdes – Hautacam143,2 km / 4036 meter
1922. juliCastelnau-Magnoac-Cahors188,3 km / 1326 meter
2023. juliLacapelle-Marival – Rocamadour40,7 km / 442 meter
2124. juliParis La Défense Arena – Paris115,6 km / 614 meter

Ruten til den 109. udgave af Tour de France bliver i alt på 3.346,5 km.

Tour de France 2023 byder i alt 176 cykelryttere velkommen, der skal dyste om de forskellige trøjer.

Tour de France Live Stream

Det kan godt være lidt ærgerligt at sidde indenfor i mørket og se Tour de France, når sommeren og vejret viser sig fra sin bedste side. Men løsningen på dette problem er heldigvis ikke længere væk end din smartphone eller tablet.

Du har nemlig mulighed for at se Tour de France live stream direkte på din smartphone eller tablet via TV2 Play app’en. I Danmark er det TV2, der har rettighederne til at vise Tour de France på både TV og live stream. Det betyder også, at du ikke kan se Tour de France live stream direkte hos bookmakerne.

TV2 Play har en rigtig fin app, og den fungerer som regel uden problemer. For at kunne se Tour de France stream på TV2 Play, kræver det, at du har et abonnement. Hvis du kun ønsker at se Tour de France på TV2 Play og ikke ønsker at fortsætte med abonnementet efterfølgende, så anbefaler vi abonnementet til 129 kr./måned.

Med abonnementet kan du se alle TV2’s seks kanaler live via din app, og det er uden binding. Du kan også nøjes med kun at vælge TV2’s hovedkanal til en pris på 49 kr./måned, men så er du bundet for seks måneder.

Du kan læse mere om TV2 Play her.

Rekordmange danskere i Touren

Ingen dansk Tour de France guide uden en liste over danskernee i Tour de France 2023 .

I 2023 -udgaven af Tour de France vil Danmark formentlig være repræsenteret med mindst hele 10 ryttere.

Andreas Kron, Søren Kragh Andersen, Jacob Fuglsang, Jonas Vingegaard, Kasper Asgreen, Mads Pedersen, Magnus Cort, Michael Mørkøv, Mikkel Bjerg og Mikkel Frølich Honoré. Derudover kan vi meget vel også få Christopher Juul-Jensen og Casper Pedersen at se.

Mere usikre danske Tour de France ryttere er Michael Valgren, Julius Johansen, Mads Würtz Schmidt, Mathias Norsgaard, Johan Price-Pejtersen, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Frederik Rodenberg, Mattias Skjelmose Jensen, Jakob Egholm, Asbjørn Hellemose og Alexander Kamp.

Andreas Kron, Lotto-Soudal

Af alle danskere i Tour de France 2023 er Andreas Kron er et af de yngre talenter. Den unge rytter, der kører for belgiske Lotto-Soudal, er i skrivende stund nummer 161 på PCA-ranglisten og har været i god form på det seneste.

Søren Kragh Andersen, Team DSM

Lillebror til Asbjørn Kragh Andersen, Søren Kragh Andersen, skal ud i sit fjerde Tour de France løb, når det går løs lige om lidt. Kragh Andersens bedste resultat er stadig fra debuten i 2018, men han vil formentlig satse på endelig at kravle lidt længere op i det samlede klassement.

Kasper Asgreen, Quick-Step Alpha Vinyl Team

Sidste år blev Kasper Asgreen nummer 64 i det samlede Tour de France klassement. Siden da har han kun cementeret sin rolle på Quick-Step Alpha Vinyl Team yderligere, og nu skal han forsøge at forbedre den seneste tids flotte resultater ved Tour de France 2023.

Jakob Fuglsang, Israel- Premier Tech

Det kan godt være, at han er blevet 37 år, men som den næsthøjest ratede danske cykelrytter blandt bookmakerne, som tilmed er i top 15 samlet, er der stadig høje forventninger til Jakob Fuglsang i Tour de France 2023.

Jonas Vingegaard, Jumbo-Visa

Det absolut største danske cykelnavn lige nu, Jonas Vingegaard, hev en fuldstændig forrygende 2. plads hjem ved sidste års Tour de France. I år har bookmakerne ham i top 3 blandt favoritterne, og vi håber selvfølgelig på endnu et fantastisk dansk resultat.

Kasper Asgreen, Deceuninck – Quick Step

Kasper Asgreen er gået fra at være ganske ukendt til at blive regnet for et af de største danske talenter på cykelscenen. Det skete, da han ud af ingenting blev nummer 2 ved Flandern Rundt i 2016. Siden da har den unge rytter fortsat de gode takter, som han nu skal forsøge at overføre til en af de største og hårdeste cykelscener.

Mads Pedersen, Trek-Segafredo

Mads Pedersen er en af nøglerytterne på amerikanske team Trek-Segafredo, og forventningerne er tårnhøje til den 26-årige dansker, der deltager i sin tredje Tour de France i år.

Magnus Cort, EF Education-EasyPost

29-årige Magnus Cort har fået en del af de seneste par år ødelagt af skader, men nu er han tilbage igen og har vist god form på det seneste.. Dette bliver hans fjerde Tour de France, hvor han sammen med den resterende danskerkoloni skal vise sit værd.

Michael Mørkøv, Quick-Step Alpha Vinyl Team

Den tidligere danmarksmester i landevejscykling Michael Mørkøv er tilbage på tour-scenen for syvende gang i alt, når han deltager i Tour de France 2023. Selvom han efterhånden har veteranstatus, er han stadig en formidabel sprinter, og den rolle passer perfekt til hans holds stil.

Mikkel Bjerg, UAE Team Emirates

Fra den ældste dansker i Tour-feltet til den yngste. Trods sin alder har Mikkel Bjerg dog cementeret sin rolle på UAE Team Emirates, og i år kan han passende gå efter personligt at bryde i Tour de France 2023 top 100.

Mikkel Frølich Honoré, Quick-Step Alpha Vinyl Team

Ligesom Magnus Cort har Mikkel Frølich Honoré døjet en del med skader på det seneste. Alligevel lader formbarometeret til at være opadgående, og det er god timing, for han ser ud til at klare sig med til Tour de France for Quick-Step Alpha Vinyl Team.

Tour de France FAQ

Tour de France starter 1. juli med en 13 kilometer enkeltstart i København.

De tre største favoritter i årets Tour de France er Wout Van Aert, Peter Sagan og Fabio jakobsen.

Læs mere…