Sergio Ramos Røde Kort
- Ramos tæt på rekord

Sergio Ramos røde kort

Af: Emil Aurehøj Persson, 26. maj 2017

El Comanche” er et af Sergio Ramos’ mange kælenavne. Ud over en eksotisk klang, hentyder kælenavnet til en gruppe krigeriske indianere fra de sydlige sletter i 1800-tallets Vilde Vesten. Comanche’s var blandt andet rygtet for at kastrere, skalpere og afbrænde deres fjender i levende live!

Sammenligningen med Sergio Ramos hentyder formentlig til hans krigeriske spillestil. Real Madrid-anføreren spiller den 3. juni sin tredje Champions League Finale i karrieren. Her kan han ende med et imponerende finale-hattrick med sejr i hver eneste finale. Skulle det ske, vil han havne i en eksklusiv liga med store Real Madrid-legender som Casillas, Hierro og Raúl. Alle tre har vundet pokalen med de store ører tre gange for Real Madrid.

Hvem vinder La Liga 2017/2018? Placér dit spil herunder.

Vinder La Liga

Odds

FC Barcelona

odds 1,30

Real Madrid

odds 4,50

Atlético Madrid

odds 21,00

Valencia

odds 34,00
Odds i tabellen er kun tilladt for personer over 18 år! Opdateret 4. december 2017.

Se alle odds hos Unibet

Men “El Comanche” er også havnet i sin helt egen liga, når det kommer til udvisninger i moderne fodbold – selv hans berygtede holdkammerat Pepe kan kun se måbende til. Med Ramos’ røde kort mod FC Barcelona den 23. april, er han nu oppe på 17 røde kort i La Liga – bare én udvisning fra rekorden.

Sergio Ramos røde kort

  • 22 røde kort for Real Madrid – Klubrekord. (Pepe har fået seks røde kort.)Rødt kort
  • Udvist fra fem El Clasico’s.
  • 17 røde kort i La Liga – nummer to i ligaens historie.
  • 25 kampe skal han i gennemsnit bruge på at få et rødt kort.
  • 11 af de røde kort er et resultat af to gule kort i samme kamp.

Sergio Ramos mangler kun at se rødt to gange yderligere i La Liga, så kan han prale af at være den mest udviste spiller i La Liga’s histore. I øjeblikket er det Xavier Aguado og Pablo Alfaro, der deler den tvivlsomme ære, at stå øverst på udvisningspodiet i La Liga.

Unibet velkomstbonus på 1.000 kroner

Regler og vilkår gælder for bonussen.

Hent bonus hos Unibet

Skulle “El Comanche” stjæle den rekord, kan Pablo Alfaro stadig sove trygt om natten. Den medicinsk uddannede forsvarsspiller, som stoppede sin aktive karriere i 2007, er nemlig indehaver af en endu større bedrift – rekorden for flest røde kort i spansk topfodbolds historie.

Intet mindre end 27 gange er den tidligere bl.a. Santander- og Sevillaspiller blevet udvist i lidt over 500 kampe, hvis man tæller Segunda Division og pokalturneringer med. Den aldrende Sergio Ramos (31år), skal altså “bare” nedlægge syv fintestærke spillere yderligere inden for Spaniens grænser, for at kunne kalde sig den mest udviste spiller i spansk fodbolds historie!

De to spaniere er dog ikke i nærheden af Kongen af røde kort, Gerardo Bedoya. Columbianeren har godt nok aldrig spillet i europæisk fodbold, men han får Sergio Ramos til at ligne en blid akademispiller. Bedoya har formået at stå foran et rødt kort 46 gange i løbet af karrieren!

Gerardo Bedoyarøde kort

Sergio Ramos i Champions League

Sergio Ramos er kun ét rødt kort fra at være oppe på en delt førsteplads som den hårdeste hund i Champions League, siden det nuværende format blev indført i 1992. Sergio Ramos har fået tildelt tre røde kort, mens Kongen af Sverige, Zlatan Ibrahimovic, og hollandske Edgar Davids begge har fået fire røde kort. Til gengæld mangler “El Comanche” kun fire gule kort for at overhale legendariske Paul Scholes, som med hele 32 gule kort, har flest i Champions League.

Ramos hentede endnu et gult kort i Champions League finalen 2017, men med Real Madrids dominans i 4-1 sejren over Juventus, behøvede han ikke at hente et rødt kort. Til gengæld sørgede Sergio Ramos ved hjælp af lidt skuespil for, at Juvnetus’ Cuadrado fik sit andet gule kort og dermed blev sendt ud.

Populære artikler…