18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » NordicBet poker bonus

NordicBet poker bonus

Redigeret d.

Deltag i Twister turneringer
Denmark

Testet og verificeret

19. juli 2024

Besøg Nordicbet poker
  18+. Spillere bliver tilfældigt placeret ved bordet. Bordene spilles 3-handed. Når alle spillere sidder ved, bliver twisteren spillet for at afgøre hvilken præmie der spilles for. Præmiepuljen er en multiplicator af buy-in. Den mindste præmie er 2x buy-in og den højeste er 1000x buy-in. Når det kommer til præmier i twisteren, tager vinderen det hele medmindre præmien er større eller ligmed 1.000€, i dette tilføje får vinderen 80% mens 2. og 3. pladsen hver får 10% Twister Poker er kun tilgængeligt i Texas Hold’em. Generelle regler og vilkår for poker er gældende.

  Kan man få en NordicBet Poker bonus? Er der en NordicBet Poker app? Og hvor stort er spiludvalget hos NordicBet Poker?

  Få svarene og meget mere, når vi gennemgår NordicBet efter i sømmene og runder alle afkroge.  NordicBet poker bonus


  Hvis du har fundet frem til vores artikel, fordi du har søgt på “NordicBet Poker bonus”, så har vi nedslående nyt til dig. For pt. er der nemlig ikke en NordicBet Poker bonus at hente som ny spiller.

  Hvis du er nogenlunde vant til at spille på online casino eller ynder at bette online, så kan det virke besynderligt. Her står udbyderne nemlig nærmest i kø for at smide velkomstbonusser efter nye spillere.

  Det samme gør sig dog ikke gældende, når vi ser på markedet for dem, der tilbyder en online poker bonus. Her er der langt færre tilbud at vælge imellem.

  Det skyldes i høj grad, at poker langt fra har samme popularitet som tidligere.

  Nordicbet poker bonus

  Derfor er der altså ikke samme rift om kunderne som på de andre markeder, og det er derfor mere sjældent at støde på en online poker bonus.

  Fraværet af en NordicBet Poker bonus er altså ikke unikt på det danske online poker marked. Tværtimod er det faktisk tendensen hos de fleste udbydere af online poker i Danmark.

  Med det sagt har NordicBet tidligere tilbudt en NordicBet Poker bonus. Det er derfor ikke utænkeligt, at vi engang i fremtiden igen vil se, at nye kunder kan score sig en NordicBet Poker bonus.

  Det holder vi selvfølgelig øje med!

  Registrér dig på få minutter hos NordicBet


  Når du skal oprette dig som ny bruger hos NordicBet, behøver du ikke sætte mange minutter af til projektet.

  NordicBet har nemlig gjort det super nemt at oprette sig og få bekræftet sin identitet.

  Du skal blot:

  Sværere er det faktisk ikke at komme godt i gang hos NordicBet Poker.

  Kæmpe spiludvalg på NordicBet Poker


  Uanset om du foretrækker cash games, store turneringer eller hurtige Sit & Go’s, så kan du finde, hvad du søger hos NordicBet Poker.

  Som en af de mere populære pokersider med dansk licens tilbyder de masser af varianter af alle tre typer spil.

  Det er muligt at spille mere nichede pokervarianter hos NordicBet Poker. På langt de fleste borde er spillet dog Texas Hold’em eller Omaha.

  NordicBet Poker tilbyder både indsatser med fixed limit, no limit og pot limit. Her er det dog også no limit og pot limit, som er mest udbredt.

  1
  Nordicbet poker
  Deltag i Twister turneringer
   18+. Spillere bliver tilfældigt placeret ved bordet. Bordene spilles 3-handed. Når alle spillere sidder ved, bliver twisteren spillet for at afgøre hvilken præmie der spilles for. Præmiepuljen er en multiplicator af buy-in. Den mindste præmie er 2x buy-in og den højeste er 1000x buy-in. Når det kommer til præmier i twisteren, tager vinderen det hele medmindre præmien er større eller ligmed 1.000€, i dette tilføje får vinderen 80% mens 2. og 3. pladsen hver får 10% Twister Poker er kun tilgængeligt i Texas Hold’em. Generelle regler og vilkår for poker er gældende.

   Cash games


   Der er rigeligt med cash games hos NordicBet Poker, og du kan spille med, uanset om du spiller for store eller små beløb.

   Limit på NordicBet Pokers cash games er:

   Du kan også frit vælge, når det kommer til bordenes størrelse. Spil heads-up (tomands), 4 personer, 5, 6, 8 eller 10 personer ved hvert bord.

   NordicBet Poker har også udviklet deres helt egen pokertype – 6+ Hold’em. Som navnet antyder, har 6+ Hold’em lånt meget fra det klassiske Texas Hold’em. Men der er nu også afgørende forskelle.

   I 6+ Hold’em har man fjernet kortene 2, 3, 4 og 5 i alle kulører. Håndstyrkerne er altså noget højere end i klassisk Hold’em. Og det afspejler sig også i reglerne.

   En flush slår således et fuldt hus. Trips og sets slår straights. Og A,6,7,8,9 i nævnte rækkefølge tæller som en Straight.

   Håndstyrke (lavest → højest) i 6+ Hold’em

   NordicBet Poker turneringer


   Hvis du foretrækker at købe ind for et fast beløb og dermed have fuld kontrol over, hvor meget du investerer i din poker-session? Så er NordicBet Poker turneringerne måske det perfekte alternativ til cash games.

   Her køber du ind for et fast beløb i en turnering, hvor de bedst placerede spillere vinder en gevinst.

   Hvor mange, der kan vinde, og hvor meget, man vinder, afhænger blandt andet af indskuddet i turneringen, antal deltagere og hvor stejl eller flad en betalingsstruktur der er.

   Vi lavede en stikprøve af udvalget af NordicBet Poker turneringer en mandag aften – altså på en halvsløv dag. 

   Her var udvalget af turneringer den næste halve time således:

   Ligesom vi så det med udvalget af cash games, er der noget for alle, der ønsker at spille NordicBet Poker turneringer. Her kan du spille for meget små – eller endda ingen – penge.

   Der er nemlig både freerolls og turneringer med buy-ins for så lidt som €0,10, altså under en krone.

   I den anden ende af spektrummet kan du også spille med i turneringer med buy-ins for flere hundrede euro, hvis du vil jagte de helt store gevinster!

   NordicBet Sit & Go’s


   Hvis du ikke har mange timer til at sidde med i en hel turnering med flere hundrede deltagere, kan du i stedet kaste dig ud i NordicBet Sit & Go’s.

   Sit and Go’s er turneringer med færre deltagere end klassiske turneringer. Faktisk kan der være helt ned til to spillere. De kan dog også have op til omkring et par hundrede deltagere.

   Twister turneringer

   En variant af Sit and Go’s er Twister-turneringer. I Twister-turneringer er der tre mand pr. bord, og gevinstens størrelse er tilfældig!

   Den bestemmes nemlig af en pil, der spinnes med et hjul med en række forskellige gevinster.

   Den mindste gevinst, som du kan vinde i Twister-turneringer, er det dobbelte af dit buy-in. Omvendt er den højeste præmie 1000 x dit buy-in.

   Hvis en gevinst er mindre end €1.000, tager vinderen hele gevinsten. Er den over, tager vinderen 80%, mens nummer 2 og 3 deler resten ligeligt.

   NordicBet Twister gevinst sandsynligheder

   €1 Buy-in€2 Buy-in€5 Buy-in€10 Buy-in€20 Buy-inSandsynlighed €50 Buy-in€100 Buy-inSandsynlighed 
   € 1.000€ 2.000€ 5.000€ 10.000€ 20.0000.002%€ 50.000€ 100.0000.01%
   € 50€ 100€ 250€ 500€ 1.0000.05%€ 5.000€ 10.0000,10%
   € 8€ 16€ 40€ 80€ 1604,00%€ 500€ 10000,50%
   € 5€ 10€ 25€ 50€ 1009,53%€ 250€ 5001,50%
   € 3€ 6€ 15€ 30€ 6022,00%€ 200€ 40015,00%
   € 2€ 4€ 10€ 20€ 4064,41%€ 150€ 30025,71%
   € 100€ 20057,185%

   Kampagner hos NordicBet poker


   Selvom der ikke er en NordicBet Poker bonus, så er der dog andre NordicBet Poker kampagner, som du kan benytte dig af.

   En af de populære NordicBet Poker kampagner lige nu er knockout-turneringerne. Her er der såkaldte bountys – eller dusører – på udvalgte spillere i flere NordicBet Poker turneringer. Det betyder, at hvis du er heldig og dygtig nok til at slå en ud med en dusør på hovedet, så modtager du en kontant belønning.

   NordicBet Poker app


   Vil du spille fra mobilen, kan du gøre det direkte i browseren. Du kan dog også vælge at hente deres NordicBet Poker app.

   Der er masser af fordele ved at benytte dig af deres NordicBet Poker app. Det sparer dig for login-bøvl, hver gang du lige vil logge hurtigt ind.

   Og så er din sikkerhed og adgangen til deres features også øget, når du bruger deres NordicBet Poker app.

   Vil du downloade deres NordicBet Poker app, så kan du gøre det direkte på deres hjemmeside.

   NordicBet poker FAQ


   Her kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål om NordicBet Poker og mere generelt om, hvor nemt eller svært det er at få en online poker bonus på det danske marked.

   Ja, det kan du tro. Du kan hente deres NordicBet Poker app direkte på deres hjemmeside.

   Det er faktisk overraskende få sider, som tilbyder en online poker bonus. Derfor skal man altså grave lidt for at finde det rette tilbud.

   NordicBet er en af de mest populære pokersider med dansk licens ved Spillemyndigheden. Andre populære pokersider med dansk licens er PokerStars og bet365.

   Så er du klædt på til at spille hos poker hos NordicBet


   Som en af de mere populære pokersider med dansk licens tilbyder NordicBet et ret komplet produkt.

   Der er rigeligt med action på både deres cash games og forskellige turneringer. Og til dig, der er glad for spil på din smartphone, kan du benytte dig af deres NordicBet Poker app.

   Der er visse hår i suppen. Blandt andet savner vi en NordicBet Poker bonus. Heldigvis er der andre attraktive NordicBet Poker kampagner, man kan give sig i kast med.

   Er du til et spil ved den grønne filt, er NordicBet ikke et tosset sted at starte.

   1
   Nordicbet poker
   Deltag i Twister turneringer
    18+. Spillere bliver tilfældigt placeret ved bordet. Bordene spilles 3-handed. Når alle spillere sidder ved, bliver twisteren spillet for at afgøre hvilken præmie der spilles for. Præmiepuljen er en multiplicator af buy-in. Den mindste præmie er 2x buy-in og den højeste er 1000x buy-in. Når det kommer til præmier i twisteren, tager vinderen det hele medmindre præmien er større eller ligmed 1.000€, i dette tilføje får vinderen 80% mens 2. og 3. pladsen hver får 10% Twister Poker er kun tilgængeligt i Texas Hold’em. Generelle regler og vilkår for poker er gældende.

    Læs også om: