18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » Party Poker bonus 2023 – Få 250 kroner i bonus

Party Poker bonus 2024 – Få 250 kroner i bonus

Redigeret d.

250 kroner gratis spil
Denmark

Testet og verificeret

17. juni 2024

Besøg Partypoker
  18+; kun nye spillere. Indbetal præcis 250 KR. for at få 250 KR. Gratis spil genereret som SPINS-billetter. 60-dages billet udløber. Fuldstændige T&C’er gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

  Er du til poker, er der få steder bedre til formålet end Party Poker. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du får din Party Poker bonus på 250 kroner, hvordan man spiller den fri, og hvilke spil man kan give sig i kast med på det populære pokersite.

  Party Poker bonus


  Er du ny spiller hos Party Poker, kan du begynde dit Party Poker eventyr med 250 kroner ekstra på kontoen i form af turneringsbilletter.

  For at få denne Party Poker bonus, skal du indbetale 250 kroner selv. Så kvitterer Party Poker med pokerbilletter for samme værdi. Dine turneringsbilletter falder som følger:

  Din Party Poker bonus kommer altså i seks rater de første seks dage efter, du har oprettet din konto og foretaget første indbetaling. De såkaldte SPINS-billetter er til særlige mini-turneringer, hvor du spiller på tremandsborde, så der venter altså masser af hurtige action fra første øjeblik på Party Poker.

  På SPINS-bordene er der en gevinst multiplikator, der varierer voldsomt i størrelse. Som minimum er man sikret 2x sit indskud i gevinst, hvis man vinder på et SPINS-bord, men der kan også være andre gevinster såsom turneringsbilletter til live turneringer, festivaler etc.

  På de vildeste SPINS multiplikatorer, som du finder på $5 SPINS-bordene, er multiplikatoren på svimlende 240.000, så her kan $5 altså blive til mere end $1 million dollars! Du kan se hele tabellen over multiplikatorer her.

  Sådan spiller du din Party Poker bonus fri


  Der er visse krav til din Party Poker bonus, som du skal opfylde. Først og fremmest skal du altså indsætte præcis 250 kroner og være ny spiller hos Party Poker.

  Derudover skal du være opmærksom på, at billetterne udløber efter 60 dage og at tilbuddet kun kan bruges én gang pr. husstand.

  1
  Partypoker
  250 kroner gratis spil
   18+; kun nye spillere. Indbetal præcis 250 KR. for at få 250 KR. Gratis spil genereret som SPINS-billetter. 60-dages billet udløber. Fuldstændige T&C’er gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

   Kæmpe spiludvalg på poker


   Poker har ikke samme tiltrækningskraft som andre poker sider, som i sin gyldne periode fra omkring år 2000 og en 10-15 år frem.

   Derfor er det ikke usædvanligt, at der er lidt lavvande i fiskedammen hos mange online casinoer, der ellers tilbyder poker og har gjort det i årevis.

   Sådan er det heldigvis ikke hos Party Poker. Det er i den grad et af de pokersites, hvor der er mest gang i bordene, hvad enten man er til cash game, pokerturneringer eller til sit’n’go’s.

   Party Poker cash game


   Når det gælder Party Poker cash games, kan du spille følgende pokervarianter: No Limit Hold’em, Fixed Limit Hold’em, Pot Limit Hold’em, Pot Limit Omaha, Short Deck og Fixed Limit 7 Card Stud. Alle poker varianter findes som heads-up, 6-mands borde og 8-mands borde.

   Limits på Party Poker cash games starter ved $0.01/$0.02 og går helt op til $200/400. Er du helt ny, så kan du selvfølgelig også starte med at spille om playmoney. Det er en fiktiv valuta, som ingen værdi har.

   Du risikerer derfor ikke andet end din tid, når du spiller med disse.

   Party poker bonus

   Party Poker turneringer


   Er du mere til turneringer end cash games, går du heller ikke forgæves hos Party Poker. Her bugner det nemlig også med turneringer hver dag døgnet rundt.

   Af faste formater finder du både Daily Legends, Annual Series og Tournament Dollar Satellites.

   På Daily Legends starter buy-ins ved så lidt som $1,10 og går op til $77, altså cirka en plovmand.

   Der er i alt 25 forskellige turneringsformater, hvoraf mange altså starter flere gange om dagen. Derfor er der hver dag hundredvis af turneringer at give sig i kast med uanset hvornår på døgnet, lysten til et spil melder sig.

   Under Annual Series finder du, som navnet antyder, de store årlige turneringer. Her er der blandt andet en række af de prestigefyldte WPT-turneringer, som tiltrækker nogle af de største spillere i verden.

   Her er præmiepuljerne i millionstørrelsen, og de koster derfor også en del at købe sig ind i. Heldigvis er der også en række kvalifikationsturneringer til disse, hvor du for få dollars kan vinde en dyr adgangsbillet, hvis du formår at slutte på toppen.

   Og netop disse kvalifikationsturneringer finder vi blandt andet i den tredje kategori af Party Poker turneringer – Tournament Dollar Satelittes. Her kan du vinde turneringsbilletter til både online og live turneringer, og der er nok af dem.

   Hver uge er der garanteret over $1 million i gevinstpuljen i denne kategori alene.

   Party Poker Sit & Go’s


   Den sidste populære spiltype er Party Poker Sit & Go’s. Sit & Go’s er mindre turneringer, som er populære, fordi de ikke er lige så tidskrævende som fuldbyrdede turneringer, hvor der ofte er hundredvis eller tusindvis af spillere.

   I Sit & Go’s er deltagerantallet markant lavere. Det kan være så få som 8 spillere, eller det kan være et par hundrede. Antallet af spillere varierer i lige så høj grad som størrelsen på buy-in. Det kan være ned til $11 eller helt op til svimlende $5.200!

   Ligesom Party Poker turneringer er der hundredvis af Party Poker Sit & Go’s hver eneste dag, og det er altid muligt at opstøve en Sit & Go’s i enten Texas Hold’em eller Omaha.

   Hent deres Party Poker app


   Flere og flere ynder at spille fra mobilen, og det kan du nu også. Du kan nemlig besøge Party Poker via din smartphone og downloade deres Party Poker app.

   Med deres Party Poker app kan du kaste dig ud i de mange forskellige typer cashgame eller turneringer direkte fra din smartphone uanset, hvor du befinder dig – bare sørg for at internetforbindelsen er stærk nok, når du rammer finalebordet!

   Deres Party Poker app fungerer fint. Den er brugervenlig, også på den mindre skærm, og der er godt styr på sikkerheden, så dine dollars er i sikkerhed fra luskede personager.

   Ønsker du at downloade deres Party Poker app og med selvsyn se, om den er noget ved, kan du gøre det her.

   Android App

   iOS App

   Samlet Party Poker vurdering


   Med et stort udvalg af spillere og spil er Party Poker et af de bedste bud på en stabil leverandør af pokerspil.

   Party Pokers navn er veletableret på pokerscenen, og du finder folk fra hele verden her. Det er ikke svært at forstå, for de tilbyder et solidt produkt.

   Ønsker du at give Party Poker et skud, kan du starte med en favorabel Party Poker bonus, så din konto er godt polstret fra dag 1.

   1
   Partypoker
   250 kroner gratis spil
    18+; kun nye spillere. Indbetal præcis 250 KR. for at få 250 KR. Gratis spil genereret som SPINS-billetter. 60-dages billet udløber. Fuldstændige T&C’er gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

    Læs også om Unibet Poker.