Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

Betfair promokode 2021

Scor 1.000 kroner i velkomstbonus med en Betfair promokode. Du får en Betfair bonus på 100% op til 1.000 kroner, når du laver din første indbetaling på minimum 100 kroner. Hos Betfair finder du gode odds på fodbold, og den helt unikke Betfair Spillebørs, hvor du better mod andre spillere som dig selv. Prøv også den unikke Betfair app, Betfair exchange og Betfair Sportbook.

Hent Din Bonus

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder
Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark. Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen. Du får en 100% bonus op til 1.000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95. Bonussen er gyldig i 90 dage. | Regler og vilkår gælder +18 | StopSpillet | ROFUS.nu |
 

Betfair bonuskode 2021 og Betfair bonus

Således ser din Betfair bonus ud i skema form. Betfairs bonus har et af de absolut laveste gennemspilningskrav. Sponsoreret indhold. Vil du have op til 1.000 kroner i startbonus hos Betfair, kan du aktivere vores Betfair promokode. Med vores Betfair promokode får du fordoblet din første indbetaling og kan altså få en Betfair bonus på helt op til 1.000 kroner.

BetfairBetfair bonus
Beløb:1.000 kroner
Gennemspilskrav:8 gange
Min. odds:1,95

Kom i gang med Betfair bonus

Betfair er en moderne og troværdig spiludbyder, der byder på en bred vifte af Betfair odds. Ved brug af vores Betfair promokode får du en Betfair bonus på 100% op til 1.000 kroner til Betfair Sportsbook, hvis blot du indbetaler minimum 100 kroner selv.

Følg vores tre trin og få din Betfair bonus med vores Betfair promokode.

 1. Tilmeld dig ved Betfair.
 2. Opret din spilkonto med vores Betfair kampagnekode.
 3. Indbetal minimum 100 kroner og få 100% Betfair bonus oven i!

Regler for Betfair promokode

Når du opretter din konto med den unikke Betfair promokode, får du op til 1.000 kroner til Betfair Sportsbooking.

 

 

Gå til Betfair

Regler og vilkår gælder +18

For at få din velkomstbonus skal du takke ja til indbetalingsbonussen på kampagnesiden hos Betfair. Herefter skal du indbetale minimum 100 kroner, hvorefter du får din indbetaling matchet med 100%.

Indbetaler du 100 kroner, får du 100 kroner i bonus, så du i alt har 200 kroner. Du kan indbetale op til 1.000 kroner og få 1.000 kroner i bonus, så du dermed har 2.000 kroner at spille for!

Værdien af din startbonus samt indbetaling skal gennemspilles otte gange, før du kan udbetale din bonus fra Betfair. Det er kun væddemål med odds over 1,95, der tæller med i bonussen. Du skal gennemspille din bonus 8 gange, og du skal have gennemført omsætningskravet inden for 90 dage, da din bonus herefter vil udløbe.

Anvender du cash out-funktionen på dine væddemål, tæller de ikke med i omsætningen af din bonus.

Start i dag og få velkomstbonussen med vores Betfair promokode. Regler og vilkår gælder +18.

Betfair special bonus

Er du ikke interesseret i den traditionelle indbetalingsbonus på 100%? Så har vi noget, der måske vil vække din interesse. Vi kan nemlig tilbyde dig en unik bonus, hvor du får 600 kroner i bonus, hvis du spiller for 200 kroner.

Du kan få din Betfair special bonus ved at følge de fem trin herunder:

 • Hent bonuskoden her og opret din Betfair konto.
 • Placér et spil på minimum 200 kroner til min. odds 1,50.
 • Du modtager nu 600 kroner i bonus.
 • Din bonus på 600 kroner skal gennemspilles én gang til min. odds 1,50.
 • Du har 90 dage til at gennemspille din bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Betfair kampagner

Betfair tilbyder jævnligt nye, spændende bonusser til sine spillere. Der er både nye Betfair kampagner til sportsbettere og pokerspillere.

På sportsbetting er Betfair bonusser ofte forhøjede odds eller freebets. Det betyder, at du kan få mulighed for at foretage væddemål uden at skulle lægge en indsats, eller at du kan få eksempelvis to eller tre gange så højt et Betfair odds som normalt!

Det er ikke nødvendigt selv at lede efter deres bonus- og kampagnetilbud. Betfair sender ofte e-mails, som reklamerer for de nyeste tilbud og nye bonuskoder. Så hvis du vil have boostede Betfair odds, så husk at holde øje med din mail!

Betfair anmeldelse

Betfair har hovedkontor i England, og firmaet bag er The Sporting Exchange Ltd. I dag driver Betfair verdens største spillebørs, der har 1,7 millioner aktive kunder, en omsætning på over 50 millioner pund om ugen og mere end 2.000 ansatte på verdensplan.

 

Ved Betfair kan du få tårnhøje odds på den såkaldte spillebørs, hvor du spiller imod andre spillere. På spillebørsen spiller du altså ikke imod husets oddssættere, som det er tilfældet hos andre spiludbydere.

Betfair, der også har kontor i Malta, Gibraltar, Irland og Italien, har licens ved Spillemyndigheden i Danmark, hvilket betyder, at dine gevinster altid er skattefrie.

Brugervenlighed i topklasse

Betfair er en veldesignet spillebørs og bookmaker, hvor der er gjort meget ud af hjemmesidens udseende.

Det er meget nemt at navigere rundt på hjemmesiden, og du kan hurtigt finde det, du er på udkig efter. Via menuen i toppen af hjemmesiden kan du vælge, om du vil spille på deres Betfair odds eller Spillebørs. Under Sportsbook kan du gå til de forskellige undersider såsom Sportsgrene, Livespil, Cash Out og Price Rush.

Så snart du vælger at spille, foregår det direkte i din browser i en god flashversion. Da du ikke behøver ikke at downloade Betfair til din computer, kan du derfor komme i gang med at spille lige efter din oprettelse.

Høje Betfair odds

Noget af det vigtigste at kigge på, når man vil sammenligne bookmakere, er deres tilbagebetaling. Betfair Danmark er især kendt for deres spillebørs, da det ofte er der, hvor du finder Betfair odds, som er langt over det generelle marked.

Tilbagebetalingen er næsten helt oppe i nærheden af de 100%. Det skal dog lige siges, at der bliver trukket 5 % i kommission af dit overskud. Den reelle tilbagebetaling efter kommission ligger på omkring 95 %, mens de store ligaer og sportsgrene har en tilbagebetaling på omkring 97 %.

Betfair exchange

Det, der er unikt ved Betfair Danmark, er, at det er en spillebørs. Derfor kan du handle dine Betfair odds med andre tippere, hvilket giver en anden dimension til det at oddse. Dette kaldes også Betfair exchange og gør sig især gældende, hvis du oddser på et mere erfarent niveau.

Hent Din Bonus

Regler og vilkår gælder +18

Som ved alle spiludbydere finder du både gode og mindre gode odds ved Betfair. Det er her vigtigt at holde sig for øje, at odds udmærker sig ved “single”-spil hos Betfair. Dog er udvalget af kombinationsspil en anelse begrænset.

Et stort spiludvalg på Betfair Danmark

Så snart din konto er oprettet, og der er penge på din spilkonto, er det tid til at finde ud af, hvad du skal satse dine penge på.

Ved Betfair er det svært at finde noget, du ikke kan spille på. Idet Betfair både er en almindelig bookmaker og en spillebørs, hvor deres spillere indbyrdes køber og sælger odds, er det kun Betfairs opgave at stille markederne, altså sportsgrene og ligaer, til rådighed.

Det er muligt at spille på omkring 30 forskellige sportsgrene, og indsatsmulighederne her er mange.

Det er lige til at spille på fodbold ved Betfair fra alle afkroge af verden, og det gælder både fra de store til de små ligaer. Det er naturligvis også muligt at spille på alt lige fra de mest traditionelle sportsgrene såsom tennis og basket til de mindre populære sportsgrene som dart, cricket, snooker og beachvolley.

Der udbydes ikke længere spil på trav og hestesport, da dette kun er tilladt for Danske Spil under spillelovgivningen i Danmark.

Penge retur på multispil

Med ‘ACCA Edge’ hos Betfair har du mulighed for at få din indsats tilbage, hvis du misser én kamp på dit multispil.

Du kan tilføje ACCA Edge, hvis du spiller et multispil med tre væddemål eller mere. Så snart du har valgt minimum tre væddemål, kommer der et lyn frem på din kupon i højre side. Her kan du vælge at tilføje ACCA Edge.

En lille hage er der dog ved at anvende ACCA Edge. Man skal nemlig acceptere en reducering i det samlede odds, og som det kan ses på ovenstående eksempel, så er denne reducering ikke altid lille.

Hvis du er 90 % sikker på dit multispil, så kan ACCA Edge altså ikke anbefales. Men er du kun 70% sikker, så kan du forsikre dit multispil, så du får dine penge retur kontant, hvis du misser en enkelt kamp. Læs mere om forsikringen ved Betfair.

Væddemålstyper hos Betfair Sportbook

Det er muligt at spille på alle de traditionelle spil som for eksempel 1X2, over eller under, et givent antal mål og lignende. Betfair tilbyder dog også en række specialspil på mange begivenheder såsom målscorerspil og pausestilling.

Du får flest typer af væddemål, hvis du spiller på fodbold. På store fodboldkampe er der typisk lidt over 30 spilmuligheder på hver enkelt kamp. På Superligaen findes der cirka 50 spilmuligheder på en kamp, mens udvalget bliver mindre i de lavere divisioner og mindre ligaer.

Noget af det, der ofte mangler hos Betfair Sportbook, er muligheden for at spille på de populære asian handicap spil. Men hvis du ikke finder den i Betfair Sportbook, så kan du med garanti finde den i deres spillebørs. Her findes handicapspil med nogle af de bedste odds og et bredere udvalg end hos almindelige bookmakere.

Hvis du ikke finder et spil i Betfair Sportsbook, så er det altid muligt at hoppe over på deres spillebørs og finde de spil og begivenheder, de måske ikke lige tilbyder i deres sportsbook.

Betfair Cash Out

Cash Out er et produkt fra Betfair, hvor du kan få dine penge udbetalt længe før, en kamp er spillet færdigt.

Betfair tilbyder dig en pris for din kupon, alt efter hvad du har spillet på og den aktuelle stilling i kampen. Du kan dermed beslutte dig for at score profitten, inden kampen er slut og dermed fjerne risikoen for, at resultatet går den forkerte vej.

Cash Out er tilgængelig på mange forskellige markeder. Cash Out-ikonet (et orange ikon på spillekuponen) vises for de markeder, hvor funktionen er tilgængelig.

Bemærk, at Cash Out-beløbet ikke er garanteret, da det er baseret på Betfairs live-markeder, hvor oddsene konstant svinger. Det betyder altså, at du måske modtager mere end det viste beløb, eller at du slet ikke eller kun delvist får udbetalt et beløb.

Price Rush hos Betfair

Ved Betfair er de opsat på at skaffe dig de bedste odds på singlespil. Derfor kan du nogle gange få et “Price Rush”, hvor Betfair forøger dit spil til et højere odds takket være Betfairs Spillebørs.

Når et spil placeres, kontrollerer de automatisk oddsene hos tusinder af kunder på spillebørsen. Hvis dine odds er blevet forøget, vil du se en bekræftelsesmeddelelse på din spilkvittering, og det nye potentielle overskud, der vises, vil omfatte denne forøgelse.

Ved Betfair får du de odds, du har valgt, eller bedre. Du risikerer derfor ikke at få dårligere odds, end du havde valgt til at begynde med.

Hvis dit spil er kvalificeret til Cash Out, kan du stadig anvende den, også selv om spillet har fået et “Price Rush”.

Betfair Live streaming

Endnu en god feature ved Betfair er, at man kan se mange forskellige begivenheder direkte via deres live streaming tjeneste. Hvis du har du penge på din spillekonto, eller du har spillet inden for de sidste 24 timer, har du adgang til Betfairs livespil.

Når du ser en kamp live, tilbyder Betfair dig naturligvis mange forskellige muligheder for at spille på kampen. Du kan læse om de talrige muligheder i næste afsnit.

Autentisk livespil

Hos Betfair kan du spille på flere live kampe, der allerede er i gang. Det kalder Betfair for “Livespil”.

Her kan du følge diverse sportsgrene og events, og det vil blandt andet være følgende sportsgrene: fodbold, håndbold, tennis, basketball og ishockey. Det er også rigtig nemt at finde rundt i deres livespil-sektion, hvor du hurtigt får et overblik over udbuddet.

Du skal være opmærksom på, at der er indlagt en forsinkelse på alle live spil ved Betfair, men det er almindelig praksis hos alle bookmakere med live betting på nettet.

Sammen mod aftalt spil

Stopmatchfixing.dk er et nationalt initiativ initieret af Kulturministeriet, og her deltager Betfair Danmark også. Kampagnen har til mål at hindre matchfixing i Danmark.

Der er mange former for aftalt spil. En dommer kan være bestukket, en spiller kan tabe med vilje eller en holdkammerat kan påvirke jeres kamp. Som sportsudøver er det dit ansvar at reagere.

Fra kampagnens hjemmeside stopmatchfixing.dk.

Matchfixing er et fænomen, som er meget udbredt i Asien, men der har også været tilfælde i Europa og herunder Danmark. Her satser professionelle sportsudøvere på egne kampe og misbruger dermed intern viden til at påvirke udfaldet.

Udover Betfair Danmark deltager også Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk Boldspil-Union (DBU), Danske Spil, DOGA, Nordicbet, Betsafe, Unibet i kampagnen mod Matchfixing. Hvis du vil læse mere om kampen mod Matchfixing, kan du besøge kampagnens hjemmeside: stopmatchfixing.dk.

Det er forfærdeligt. Det er sportens og fodboldens troværdighed, der er på spil.

Danmarks tidligere landstræner Morten Olsen til DR.dk.

Betfair udbetaler 150.000 kroner!

I september 2015 lavede Betfair en fejl, der resulterede i, at næsten 150 af deres kunder spillede på et spil med et for højt odds. Dette spil blev derefter registreret som tabt.

Spillet var, at Crystal Palace og Monaco begge vinder deres kampe. Dette spil blev sat til odds 8,00 af den internationale bookmaker Betfair.

I hvert land, hvor Betfair har licens, sidder der folk, der oversætter disse bets. Der skete dog en fejl i den danske afdeling, hvilket betød, at spillet blev ændret til, at Crystal Palace og Monaco blot skulle score i deres kampe – stadig til odds 8,00.

Da spillet endte, blev væddemålet først registreret som tabt. Mange danske kunder gjorde dog Betfair opmærksom på problemet, hvorefter spiludbyderen valgte at udbetale gevinsten til alle kunder, der havde spillet på det specifikke væddemål. Det betød, at næsten 150 kunder til sammen fik udbetalt 150.000 kroner.

Betfair på mobilen

Du kan også bette ved Betfair, hvis du eksempelvis er afsted på stadion. Med Betfair mobil, får du de samme gode pre-match og live-betting odds, som du kan finde på hjemmesiden via din computer.

Betfair app

Hvis du er mere til apps, så kan du også downloade deres Betfair App til Iphone og Android smartphones.

Har du på en Apple enhed? Så skal du hente den seneste Betfair app Sportsbook direkte fra App Store. Hvis du har en Android smartphone, skal du gå til Betfairs smartphone side for at downloade den seneste version af deres Betfair app.

Hvis du downloader deres Betfair app, får du både et eksklusivt sign-up tilbud på mobilen, Cash Out, hundredvis af live-kampe og daglige promotions.

Betfair app giver dig desuden maksimal sikkerhed, og så sikrer Betfair app desuden, at det går nemt og hurtigt, når du besøger Betfair Danmark.

 

Andre bonusser hos Betfair

Med en konto ved Betfair Danmark får du adgang til mange fordele.

Du får en flot velkomstbonus med vores Betfair promokode, og derudover kan du vinde alt lige fra free bets til dobbelt op på dine gevinster, hvis dit valg af første målscorer i en fodboldkamp eksempelvis scorer på hovedstød.

Hvad er en Betfair bonuskode?

En bonuskode er det samme som en kampagnekode. Det er en særlig kode, der giver dig ret til et bestemt bonus- eller kampagnetilbud med eksempelvis gratis spins eller ekstra penge oven i din indbetaling.

Bliver du spurgt efter en Betfair bonuskode, kan du anvende vores Betfair promokode, som du finder i toppen af artiklen.

Med vores bonuskode får du 100 % i bonus op til 3.000 kroner, hvis du minimum indbetaler 100 kroner. Alt, du skal gøre for at få de ekstra fordele, er således at skrive bonuskoden i toppen af artiklen, når du bliver spurgt om en Betfair promokode eller bonuskode.

Og en Betfair referencekode?

En referencekode er præcis det samme som en kampagnekode, bonuskode og Betfair promokode. Bliver du spurgt efter en Betfair referencekode, kan du altså blot anvende vores.

Nye kunder, som opretter en konto via vores link, modtager en indbetalingsbonus på op til 3.000 kroner. Når du opretter din konto, vil du blive spurgt om du har en kode.

Brug vores referencekode, så er du nemlig sikker på at få dine freebets.

Betfair kundeservice

Hvis du har et mindre spørgsmål, som du er i tvivl om, så burde du kunne finde svaret i deres oversigt med de mest stillede spørgsmål.

Du kan også vælge at kontakte Betfairs kompetente kundeservice. Kontaktmulighederne til Betfair er:

 • Live chat
 • Telefon til dansk support: 32 71 46 61
 • Telefon til engelsk support: 0044 203 059 8888
 • E-mail: [email protected]

Hvis du ønsker et hurtigt svar, anbefaler vi, at du anvender deres live chat-funktion.

Den danske support er kun åben i perioden 10.00-18.30, og med en svartid på op til fire timer per e-mail kan det være lidt frustrerende, hvis man ønsker hurtig respons.

Den danske kundeservice kan også kontaktes via telefon på bestemte tidspunkter. Den engelske del af kundeservicen ved Betfair er åben døgnet rundt.

Ind-og udbetalinger

Når du skal foretage ind- eller udbetaling via din konto ved Betfair, er der et stort udvalg af betalingsformer.

Der er intet gebyr på dine indbetalinger, men du skal være opmærksom på, at der for det meste er en minimum indbetalingsgrænse. Eksempelvis skal du minimum indbetale 50 kroner, når du bruger dit Visa-kort.

Foruden et gebyr på 100 kroner for en bankoverførsel, er der ingen gebyrer på deres udbetalinger. Der er dog en minimum udbetalingsgrænse. Eksempelvis kan du kun udbetale 50.000 kroner, hvis du anvender Neteller, hvor grænsen er helt oppe på 999.999 kroner, når du bruger bankoverførsel.

Tiden på udbetalinger varierer afhængig af, hvilken betalingsmetode du anvender. Du får dine penge inden for 24 timer, hvis du anvender enten Skrill/Moneybookers, Neteller eller Paypal. Der går cirka 2-5 arbejdsdage, hvis du anvender kort eller bankoverførsel.

Betfair Trustly

Nu kan du også bruge det populære Trustly hos betfair. Trustly er en e-wallet, der sikrer dig optimal sikkerhed og bekvemmelighed i forbindelse med ind- og udbetalinger.

Trustly fungerer ved, at du vælger en bankkonto, der skal fungere som din Trustly-konto. Herefter kan du bruge denne konto på alle hjemmesider, hvor du ønsker det.

Ind- og udbetalinger med Trustly sker øjeblikkeligt, og med Trustly er du desuden sikret mod svindel, da Trustly garanterer din sikkerhed.

Samlet Betfair anmeldelse

Vi har fundet alle fordele og ulemper her i vores Betfair anmeldelse. Der er enkelte detaljer, der kan rettes til ved Betfair Danmark, men alt i alt er Betfair en god bookmaker, som vi godt kan anbefale.

Ved Betfair kan du nyde et kæmpe udvalg af live spil og et stort spiludvalg med konkurrencedygtige odds på det danske marked. Det er desuden en fornøjelse at anvende deres platform både fra computeren og via Betfair app’en til mobil og tablet.

Husk at få 100% oven i din første indbetaling på Betfair Sportsbook allerede i dag. Regler og vilkår gælder +18.

Hent Din Bonus

Regler og vilkår gælder +18

Læs med om ishockey VM 2018