18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Henvisningskode.net » Betfair promokode 2024 – Op til 100 kroner i odds bonus

Betfair promokode 2024 – Op til 100 kroner i odds bonus

Redigeret d.

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
Denmark

Testet og verificeret

16. april 2024

Besøg Betfair sport
  • Rigtig god odds bonus
  • Masser af odds boost og specials
  • Mulighed for at trade på Betfair Betting Exchange
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

Betfair sportsbook tilbyder dig helt op til 100 kroner i velkomstbonus med en Betfair promokode. Hos Betfair finder du gode odds på fodbold, og den helt unikke Betfair Spillebørs, hvor du better mod andre spillere som dig selv.

Betfair velkomstbonus


Således ser din Betfair bonus ud i skemaform. Betfairs bonus har ét af de absolut laveste gennemspilningskrav. Vil du have op til 100 kroner i startbonus hos Betfair, kan du aktivere vores Betfair promokode.

Betfair bonusBonus Tilbud
🏆 Betfair sport bonus100% op til 100 kr.
🔁 Omsætningsskrav1 x indbetaling min odds 1.5
💳 Minimum indbetaling100 kroner
⏱️ Udløb90 dage

Opret dig på få minutter hos Betfair


Betfair promokodeOpret konto hos Betfairbetfair bonuskodeSpil på odds hos Betfair
1.✅ Gå til Betfair og indbetal minimum 100 kroner for at få din odds bonus.2.✅ Indtast dine normale oplysninger som navn og adresse.3.✅ Din Betfair promokode er allerede fyldt i bonuskodefeltet ved registerring.4.✅ Nu er du klar til at spille med Betfair odds

Høje odds hos Betfair Sportbook


Noget af det vigtigste at kigge på, når man vil sammenligne bookmakere, er deres tilbagebetaling. Betfair Sportsbook ligger i den bedre ende hvad angår odds, specielt på de store ligaer.

Betfair har og så en spillebørs. Her handler spillere odds med hinanden og tilbagebetalingen er næsten helt oppe i nærheden af de 100%. Det skal dog lige siges, at der bliver trukket 5 % i kommission af dit overskud.

Et stort spiludvalg på Betfair Danmark


Så snart din konto er oprettet, og der er penge på din spilkonto, er det tid til at finde ud af, hvad du skal satse dine penge på. Det er muligt at spille på omkring 30 forskellige sportsgrene, og indsatsmulighederne her er mange. Det er lige til at spille på fodbold ved Betfair fra alle afkroge af verden, og det gælder både fra de store til de små ligaer.

Det er naturligvis også muligt at spille på alt lige fra de mest traditionelle sportsgrene såsom tennis og basket til de mindre populære sportsgrene som dart, cricket, snooker og beachvolley.

Det er muligt at spille på alle de traditionelle spil som for eksempel 1X2, over eller under, et givent antal mål og lignende. Betfair tilbyder dog også en række specialspil på mange begivenheder såsom målscorerspil og pausestilling.

Du får flest typer af væddemål, hvis du spiller på fodbold. På store fodboldkampe er der typisk lidt over 30 spilmuligheder på hver enkelt kamp. På Superligaen findes der cirka 50 spilmuligheder på en kamp, mens udvalget bliver mindre i de lavere divisioner og mindre ligaer.

Noget af det, der ofte mangler hos Betfair Sportbook, er muligheden for at spille på de populære asian handicap spil. Men hvis du ikke finder den i Betfair Sportbook, så kan du med garanti finde den i deres spillebørs.

Her findes handicapspil med nogle af de bedste odds og et bredere udvalg end hos mange andre bookmakere. Dog kan Betfair ikke helt måle sig med mastodonter som Unibet og Bet365, hvad angår odds udvalg.

Hvis du ikke finder et spil i Betfair Sportsbook, så er det altid muligt at hoppe over på deres spillebørs og finde de spil og begivenheder, de måske ikke lige tilbyder i deres sportsbook.

Acca Edge – penge retur på akkumulator


Med ‘ACCA Edge’ hos Betfair har du mulighed for at få din indsats tilbage, hvis du misser én kamp på dit multispil/akkumulator.

Du kan tilføje ACCA Edge, hvis du spiller et multispil med tre væddemål eller mere. Så snart du har valgt minimum tre væddemål, kommer der et lyn frem på din kupon i højre side. Her kan du vælge at tilføje ACCA Edge.

En lille hage er der dog ved at anvende ACCA Edge. Man skal nemlig acceptere en reducering i det samlede odds, og som det kan ses på ovenstående eksempel, så er denne reducering ikke altid lille.

Hvis du er 90 % sikker på dit multispil, så kan ACCA Edge altså ikke anbefales. Men er du kun 70% sikker, så kan du forsikre dit multispil, så du får dine penge retur kontant, hvis du misser en enkelt kamp. Læs mere om forsikringen ved Betfair.

Betfair Live streaming


Endnu en god feature ved Betfair er, at man kan se mange forskellige begivenheder direkte via deres live streaming tjeneste. Hvis du har du penge på din spillekonto, eller du har spillet inden for de sidste 24 timer, har du adgang til Betfairs livespil.

Når du ser en kamp live, tilbyder Betfair dig naturligvis mange forskellige muligheder for at spille på kampen. Du kan læse om de talrige muligheder i næste afsnit.

Betfair app og mobil


Du kan også bette ved Betfair, hvis du eksempelvis er afsted på stadion. Med Betfair app får du de samme gode pre-match og live-betting odds, som du kan finde på hjemmesiden via din computer.

Har du på en Apple enhed? Så skal du hente den seneste Betfair app Sportsbook direkte fra App Store. Hvis du har en Android smartphone, skal du gå til Betfairs smartphone side for at downloade den seneste version af deres Betfair app.

Android App

iOS App

Betfair kundeservice


Hvis du har et mindre spørgsmål, som du er i tvivl om, så burde du kunne finde svaret i deres oversigt med de mest stillede spørgsmål. Du kan også vælge at kontakte Betfair´s kompetente kundeservice på live chat eller telefon mellem 10 – 19.

Ind- og udbetalinger hos Betfair dk


Når du skal foretage ind- eller udbetaling via din konto ved Betfair, er der et stort udvalg af betalingsformer.

Tiden på udbetalinger varierer afhængig af, hvilken betalingsmetode du anvender. Du får dine penge inden for 24 timer, hvis du anvender enten Skrill/Moneybookers, Neteller eller Paypal. Der går cirka 2-5 arbejdsdage, hvis du anvender kort eller bankoverførsel.

Betfair FAQ


Ja. Betfair har licens ved den danske spillemyndighed, som sikrer alle dine oplysninger, samt transaktioner er i gode hænder hos Betfair.

Betfair spillebørs, er Betfair´s anden platform, hvor du handler odds med andre spillere. Hvis du har en konto hos Betfair, har du både adgang til Betfair Spillebørs og Betfair Sportsbook, som er deres normale bookmaker.

1
Betfair sport
Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
  • Rigtig god odds bonus
  • Masser af odds boost og specials
  • Mulighed for at trade på Betfair Betting Exchange
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.