Reklame indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18

24 marts 2023

Sidst opdateret: for 3 dage siden

Betfair promokode 2023

Betfair sportsbook tilbyder dig helt op til 1.000 kroner i velkomstbonus med en Betfair promokode. Du får en Betfair bonus på 100% op til 1.000 kroner, når du laver din første indbetaling på minimum 100 kroner. Hos Betfair finder du gode odds på fodbold, og den helt unikke Betfair Spillebørs, hvor du better mod andre spillere som dig selv.

100% bonus op til 1.000 kroner
Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Betfair velkomstbonus

Således ser din Betfair bonus ud i skemaform. Betfairs bonus har ét af de absolut laveste gennemspilningskrav. Vil du have op til 1.000 kroner i startbonus hos Betfair, kan du aktivere vores Betfair promokode.

Betfair bonus Bonus Tilbud
🏆 Betfai sport bonus 100% til 1.000 kr.
✅ Betfair promokode ZSKW02
🔁 Omsætningsskrav 8 x indbetaling + bonus til min odds 1.95
💳 Minimum indbetaling 100 kroner
⏱️ Udløb 90 dage

Betfair promokode og velkomstbonus

Lav et Betfair login på få minutter

Betfair er en moderne og troværdig spiludbyder, der byder på en bred vifte af Betfair odds. Følg vores tre trin og få din Betfair bonus med vores Betfair promokode.

  1. Tilmeld dig ved Betfair.
  2. Opret din spilkonto med vores Betfair kampagnekode.
  3. Indbetal minimum 100 kroner og få 100% Betfair bonus oven i.
100% bonus op til 1.000 kroner
Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Høje odds hos Betfair Sportbook

Noget af det vigtigste at kigge på, når man vil sammenligne bookmakere, er deres tilbagebetaling. Betfair Sportsbook ligger i den bedre ende hvad angår odds, specielt på de store ligaer.

Betfair har og så en spillebørs. Her handler spillere odds med hinanden og tilbagebetalingen er næsten helt oppe i nærheden af de 100%. Det skal dog lige siges, at der bliver trukket 5 % i kommission af dit overskud.

Et stort spiludvalg på Betfair Danmark

Så snart din konto er oprettet, og der er penge på din spilkonto, er det tid til at finde ud af, hvad du skal satse dine penge på. Det er muligt at spille på omkring 30 forskellige sportsgrene, og indsatsmulighederne her er mange. Det er lige til at spille på fodbold ved Betfair fra alle afkroge af verden, og det gælder både fra de store til de små ligaer.

Det er naturligvis også muligt at spille på alt lige fra de mest traditionelle sportsgrene såsom tennis og basket til de mindre populære sportsgrene som dart, cricket, snooker og beachvolley.

Det er muligt at spille på alle de traditionelle spil som for eksempel 1X2, over eller under, et givent antal mål og lignende. Betfair tilbyder dog også en række specialspil på mange begivenheder såsom målscorerspil og pausestilling.

Du får flest typer af væddemål, hvis du spiller på fodbold. På store fodboldkampe er der typisk lidt over 30 spilmuligheder på hver enkelt kamp. På Superligaen findes der cirka 50 spilmuligheder på en kamp, mens udvalget bliver mindre i de lavere divisioner og mindre ligaer.

Noget af det, der ofte mangler hos Betfair Sportbook, er muligheden for at spille på de populære asian handicap spil. Men hvis du ikke finder den i Betfair Sportbook, så kan du med garanti finde den i deres spillebørs.

Her findes handicapspil med nogle af de bedste odds og et bredere udvalg end hos mange andre bookmakere. Dog kan Betfair ikke helt måle sig med mastodonter som Unibet og Bet365, hvad angår odds udvalg.

Hvis du ikke finder et spil i Betfair Sportsbook, så er det altid muligt at hoppe over på deres spillebørs og finde de spil og begivenheder, de måske ikke lige tilbyder i deres sportsbook.

Acca Edge – penge retur på akkumulator

Med ‘ACCA Edge’ hos Betfair har du mulighed for at få din indsats tilbage, hvis du misser én kamp på dit multispil/akkumulator.

Du kan tilføje ACCA Edge, hvis du spiller et multispil med tre væddemål eller mere. Så snart du har valgt minimum tre væddemål, kommer der et lyn frem på din kupon i højre side. Her kan du vælge at tilføje ACCA Edge.

Betfair ACCA Edge

En lille hage er der dog ved at anvende ACCA Edge. Man skal nemlig acceptere en reducering i det samlede odds, og som det kan ses på ovenstående eksempel, så er denne reducering ikke altid lille.

Hvis du er 90 % sikker på dit multispil, så kan ACCA Edge altså ikke anbefales. Men er du kun 70% sikker, så kan du forsikre dit multispil, så du får dine penge retur kontant, hvis du misser en enkelt kamp. Læs mere om forsikringen ved Betfair.

Betfair Live streaming

Endnu en god feature ved Betfair er, at man kan se mange forskellige begivenheder direkte via deres live streaming tjeneste. Hvis du har du penge på din spillekonto, eller du har spillet inden for de sidste 24 timer, har du adgang til Betfairs livespil.

Når du ser en kamp live, tilbyder Betfair dig naturligvis mange forskellige muligheder for at spille på kampen. Du kan læse om de talrige muligheder i næste afsnit.

Betfair app og mobil

Du kan også bette ved Betfair, hvis du eksempelvis er afsted på stadion. Med Betfair app får du de samme gode pre-match og live-betting odds, som du kan finde på hjemmesiden via din computer.

Har du på en Apple enhed? Så skal du hente den seneste Betfair app Sportsbook direkte fra App Store. Hvis du har en Android smartphone, skal du gå til Betfairs smartphone side for at downloade den seneste version af deres Betfair app.

Betfair kundeservice

Hvis du har et mindre spørgsmål, som du er i tvivl om, så burde du kunne finde svaret i deres oversigt med de mest stillede spørgsmål. Du kan også vælge at kontakte Betfair´s kompetente kundeservice på live chat eller telefon mellem 10 – 19.

Ind- og udbetalinger hos Betfair dk

Når du skal foretage ind- eller udbetaling via din konto ved Betfair, er der et stort udvalg af betalingsformer.

Tiden på udbetalinger varierer afhængig af, hvilken betalingsmetode du anvender. Du får dine penge inden for 24 timer, hvis du anvender enten Skrill/Moneybookers, Neteller eller Paypal. Der går cirka 2-5 arbejdsdage, hvis du anvender kort eller bankoverførsel.

Betfair FAQ

✅Er Betfair sikkert?

Ja. Betfair har licens ved den danske spillemyndighed, som sikrer alle dine oplysninger, samt transaktioner er i gode hænder hos Betfair.

✅Hvad er Betfair Spillebørs?

Betfair spillebørs, er Betfair´s anden platform, hvor du handler odds med andre spillere. Hvis du har en konto hos Betfair, har du både adgang til Betfair Spillebørs og Betfair Sportsbook, som er deres normale bookmaker.

Samlet Betfair anmeldelse

Vi har fundet alle fordele og ulemper her i vores Betfair anmeldelse. Der er enkelte detaljer, der kan rettes til ved Betfair Danmark, men alt i alt er Betfair en god bookmaker, som vi godt kan anbefale.

Ved Betfair kan du nyde et kæmpe udvalg af live spil og et stort spiludvalg med konkurrencedygtige odds på det danske marked. Det er desuden en fornøjelse at anvende deres platform både fra computeren og via Betfair app’en til mobil og tablet. Husk at få 100% oven i din første indbetaling på Betfair Sportsbook allerede i dag.

Betfair sport

84/100
  • Lovlig bookmaker i DK
  • Verificeret marts 28, 2023

100% bonus op til 1.000 kroner